Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Stijlvolle woonkamertafels voor een fijne sfeer online bestellen


Filter

Goedkope tafels voor de woonkamer van ok-living

Of het nu gaat om een gezellige winterdag met een kopje thee en een boek, een ontspannen avond met chips en chocolade of een gezellig koffiekransje - een salontafel is een must in een mooi ingerichte woonruimte. Hier kunt u ontspannen uw benen omhoog leggen, lekkernijen klaarzetten of ontspannen aan de laptop werken. Maar een salontafel is niet alleen praktisch, maar maakt ook de uitstraling van de woonkamer compleet. Het is des te belangrijker dat u de juiste salontafel koopt. Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe salontafel uit onze online winkel echt bij u en uw interieur past, moet u goed nadenken over de gewenste grootte, kleur en vorm voordat u hem koopt. In ons assortiment bieden wij een grote selectie van verschillende modellen aan.

Goedkope salontafels en bijzettafels

Als u een salontafel online wilt kopen, vindt u zowel salontafels als bijzettafels. Dus wat is precies het verschil? Een belangrijk punt is hier de grootte. Een klassieke salontafel biedt meestal meer oppervlakte en kan op verschillende manieren worden gebruikt. De salontafel wordt, zoals de naam al aangeeft, voor de bank geplaatst en vormt samen met de bank het middelpunt van de woonruimte. Een bijzettafel daarentegen is meestal kleiner, mogelijk hoger en wordt vaak naast de bank of op andere plaatsen in de woonkamer geplaatst.

Een tafel in de woonkamer is niet alleen een designelement, maar wordt eenvoudigweg gebruikt om alledaagse voorwerpen of decoratieve objecten op te zetten. Glazen, kopjes en borden, maar ook vazen en fruitschalen hebben hier zeker een plek nodig - daar komen de salontafel en bijzettafel van pas. Als u bezoek ontvangt, gezellig in de woonkamer zit en daar kletst onder het genot van koffie en taart, heeft u een passende salontafel nodig.

Vormen en materialen in een overzicht - salontafels en bijzettafels van ok-living

Wat een gewone salontafel kan, kan ook een salontafel met extra vakken en laden. Daarom vindt u in ons assortiment niet alleen eenvoudige, moderne en goedkope woonkamertafels, maar ook tafels voor de woonkamer in allerlei uitvoeringen. Ronde, ovale, vierkante, rechthoekige tafels, met open vakken, laden en zelfs in hoogte verstelbare modellen zijn te vinden in ons assortiment. Onze ontwerpen zijn modern - van klassieke tafels in het wit, tot woonkamertafels met een beton- of antiek houten uitstraling, tot uitvoeringen in donkere tinten en hoogglans.

Het feit dat een salontafel de uitstraling van de woonruimte compleet maakt en dient als opbergplek voor servies, vazen en andere alledaagse voorwerpen, is een belangrijke reden om deze online te kopen. Als u van praktisch houdt, kunt u met een salontafel met lade(s) en vakken ook extra opbergruimte creëren.

Woonkamertafels online kopen en juist onderhouden

Woonkamertafels zijn een uitstekende manier om decoratieve accenten in de woonkamer aan te brengen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie bos bloemen in een vaas of een decoratieve schaal met zoetigheden? Leuke kaarsenhouders zorgen ook voor gezellige avonden. Als u een woonkamertafel online heeft besteld, wilt u er natuurlijk lang van kunnen genieten. Daarom is het belangrijk om hem goed te onderhouden. Houten tafels kunnen het beste worden gereinigd met een zachte katoenen doek. Af en toe moeten ze ook worden afgeveegd met een licht vochtige doek om ze grondiger van stof en vuil te ontdoen. Kunststof, metalen en glazen woonkamertafels zijn snel vatbaar voor krassen, dus deze moeten vaker worden afgenomen. Hier zijn zachte katoenen doeken en milde reinigingsmiddelen geschikt. Veeg altijd na met een droge doek om vlekken en strepen te voorkomen. Met tafelkleden en onderzetters kunt u ook zorgen voor extra bescherming.

Bij ok-living vindt u prachtige woonkamertafels en andere meubels voor uw woonruimte.

Houd rekening met uw persoonlijke smaak en interieurstijl bij het kopen van een nieuwe woonkamertafel. Bedenk welke hoofdfunctie het meubelstuk moet hebben en hoeveel ruimte u in uw woonkamer heeft. Als het gaat om het creëren van een eyecatcher in de woonkamer, kies dan voor een opvallend model, bijvoorbeeld met metalen elementen. Als de salontafel alleen bedoeld is om spullen op te zetten, is een klein model met een tafelblad voldoende. Als u items heeft die u netjes wilt opbergen, bieden wij ook tafels met vakken en laden. Als u meer opbergruimte nodig heeft, bieden wij in onze winkel ook tal van meubels voor de woonkamer die dienen als opslagoplossing. Naast open woonkamerrekken vindt u hier ook ruime woonkamerkasten. Al onze meubels zijn niet alleen betaalbaar in de aanschaf, ze zijn ook hoogwaardig geproduceerd, zeer robuust en duurzaam. U zult lang plezier hebben van de meubels van ok-living.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen