Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Voordelige verhoogde bedden online bestellen


Filter

Vervul uw droom van een eigen verhoogde bloembed voor de tuin, het balkon of het terras

Heeft u altijd al willen tuinieren, maar woont u in een appartement en is het balkon of terras helaas te klein? Met een verhoogd bloembed hoeft u niet langer af te zien van uw droom van zelfgekweekte tomaten en verse kruiden. Ruimtebesparend en op een hoogte van minimaal 50 cm boven de grond biedt een verhoogd bloembed een ideale ruimte om uw planten succesvol te zien groeien. Maar zelfs als u veel ruimte en zelfs een tuin heeft, is een verhoogd bloembed een handig hulpmiddel bij het kweken van uw eigen groenten of kruiden. Ontdek ons assortiment en de verhoogde bloembedden in verschillende maten en vormen van ok-living.

Vervul uw droom van een eigen verhoogd bloembed voor de tuin, het balkon of het terras

Heeft u altijd al willen tuinieren, maar woont u in een appartement en is het balkon of terras helaas te klein? Met een verhoogd bloembed hoeft u niet langer af te zien van uw droom om zelfgekweekte tomaten en verse kruiden te hebben. Ruimtebesparend en met een hoogte van minimaal 50 cm boven de grond biedt een verhoogd bloembed de ideale ruimte om uw planten succesvol te laten groeien. Maar zelfs als u veel ruimte heeft, inclusief een tuin, is een verhoogd bloembed een handig hulpmiddel voor het kweken van uw eigen groenten en kruiden. Ontdek ons assortiment van verhoogde bloembedden in verschillende maten en vormen bij ok-living. Verhoogde bloembedden in verschillende materialen en vormen

Als u overweegt om een kruiden- of moestuin verhoogd bloembed te kopen, zult u een breed scala aan opties vinden.

Zowel online als in bouwmarkten en lokale winkels zijn er verhoogde bloembedden verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, metaal, graniet of kunststof. Ook zijn er verhoogde bloembedden verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals rechthoekig, vierkant of rond. Op deze manier kunnen ze perfect worden afgestemd op uw behoeften en wensen.

Bij het kopen en aanleggen van een verhoogd bloembed zijn er enkele dingen waar u op moet letten. Als u kiest voor een verhoogd bloembed van hout, is het over het algemeen beter om te investeren in een wat duurder product. Goedkoop hout is namelijk zeer gevoelig voor weer en wind, verkleurt gemakkelijk en rot snel als het onbehandeld is. Voor wie een wat modernere en tijdlozere uitstraling prefereert, kan kiezen voor een verhoogd bloembed van metaal. Dit type bloembed is niet alleen een echte blikvanger, maar ook zeer duurzaam. Door de dunne wanden biedt dit type bloembed meer ruimte voor de planten zelf.

Verhoogde bloembedden en nog veel meer voor tuinontwerp

Zodra uw nieuwe verhoogde bloembed van onze online winkel bij u thuis is aangekomen, komt het aan op het aanleggen van het bloembed. Hierbij is het belangrijk om het verhoogde bloembed zo veel mogelijk in noord-zuidrichting te plaatsen om optimaal gebruik te maken van het zonlicht. Houd bij de planning ook rekening met het feit dat niet alle planten goede buren zijn, terwijl andere juist nuttige symbioses vormen in het verhoogde bloembed en elkaars groei bevorderen. Bovendien kan niet elk gewas dezelfde grond verdragen. Lees nogmaals welke grond u moet kopen voor uw verhoogde bloembed voordat u begint met beplanten.

Kies een praktisch en betaalbaar verhoogd bloembed uit ons assortiment en geniet van het observeren van de groei van groenten en kruiden. Zo werkt u aan uw groene vingers en kunt u tegelijkertijd genieten van zelfgekweekte producten. Bent u op zoek naar meer inspiratie voor uw tuinontwerp? Ontdek dan naast de verhoogde bloembedden ook ons brede assortiment aan mooie tuindecoratie, zoals graskanten, schuttingen en zonneschermen, evenals praktische zwembadaccessoires voor uw eigen zwembadoase in de tuin.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen