Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Voordelige zwembadtrapjes online kopen


Filter

Zwembadladders, -afdekkingen en -onderhoud - Ontdek ons uitgebreide assortiment aan zwembadaccessoires

Midden in de zomer is er niets heerlijker dan een eigen tuinzwembad. Zwembadladders zijn een belangrijk hulpmiddel voor comfortabel in- en uitstappen van het zwembad. Er zijn zwembadladders voor zowel bovengrondse als ingegraven zwembaden. De lengte van de ladder moet altijd passend zijn bij de hoogte van het tuinzwembad. Het is ideaal als de nieuwe ladder ook nog een antislip oppervlak heeft, bijvoorbeeld in de vorm van een geïntegreerde antislipcoating. Zo kunt u de zwembadladder veilig en op blote voeten gebruiken. Kijk rond en ontdek het prachtige assortiment in de online winkel van Ok-living. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een mooie tuin en een goed onderhouden zwembad-oase.

Voordelen van een zwembadladder en de diversiteit aan materialen

Als u een zwembadladder wilt kopen, moet u kiezen voor een ladder van roestvrij staal. Dit is over het algemeen een zeer stevige zwembadladder die vele jaren meegaat. Als u een zwembadladder voor senioren nodig heeft, moet deze niet alleen voorzien zijn van antislip treden, maar ook van stevige handgrepen. Een zwembadtrap van kunststof is echter een goede alternatieve optie. Het materiaal is zeer licht en kan ook hogere belastingen aan. Voor grote zwembaden is het kopen van een ladder met een platform een goede keuze. Deze zwembadladders zorgen voor een stevige grip en kunnen worden gebruikt om in diepe zwembaden te springen. Tegelijkertijd kunnen zwemmers even uitrusten op het platform.

Een ladder voor het zwembad voorkomt dat u in het zwembad moet springen om te gaan zwemmen en later weer moeizaam uit het zwembad moet klimmen. Dit is vooral moeilijk voor kinderen of oudere mensen. Met een roestvrijstalen ladder bij het zwembad kunt u gemakkelijker wennen aan het koude water. Voor wie het minder koud wil hebben, bieden wij in ons geweldige assortiment ook een aantal praktische zwembadverwarmingssystemen. Een voordelige zwembadladder kunt u online vinden, in tegenstelling tot lokale winkels, het hele jaar door en in alle maten en vormen. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen uit ladders van roestvrij staal, kunststof of corrosiebestendig, roestvrij of verchroomd materiaal. Bovendien zal een mooie ladder de uitstraling van uw zwembad verbeteren.

Bij het kopen van een zwembadladder zijn er enkele belangrijke punten om op te letten.

Voor een zwembad op grondniveau zijn zwembadtrappen het meest geschikt. Een zwembadtrap maakt het nog gemakkelijker om in en uit het zwembad te gaan, omdat de treden niet recht boven elkaar zijn geplaatst. De treden lopen geleidelijk af. De positie van de trap is meestal vast en moet daarom al bij de bouw van het zwembad worden overwogen.

Voor degenen die geen ingegraven zwembad hebben, zijn zwembadladders ook praktisch en soms onmisbaar. Ze maken een gemakkelijke in- en uitstap mogelijk. Zwembadladders, zoals die van roestvrij staal, hebben het voordeel dat ze ook later kunnen worden aangeschaft. Bovendien kunnen ze indien nodig flexibel worden verplaatst. Voor gezinnen met kinderen is een zwembad met een afneembare zwembadladder het meest geschikt. Hiermee kan ook worden voorkomen dat kinderen onbeheerd het water in gaan. Ook oudere mensen genieten van een eenvoudige in- en uitstap uit het tuinzwembad dankzij een zwembadladder.

Voor het zwembad, de tuin, het balkon en het terras vindt u hier alles wat u nodig heeft.

Wat voor model zwembadtrap u ook kiest, let erop dat de ladder veilig en stevig aan het zwembad kan worden bevestigd. Hij mag niet wegglijden tijdens het gebruik en moet te allen tijde een veilige grip bieden. Bij de aankoop moet u naast een antislip oppervlak ook altijd letten op het draagvermogen van de ladder. Het maximale gewicht dat de treden kunnen dragen, wordt vaak in kilogram aangegeven. Het is om veiligheidsredenen belangrijk om de belastbaarheid niet te overschrijden. Creëer nu uw eigen persoonlijke zwembadlandschap. Naast praktische en betaalbare zwembadtrappen vindt u in ons assortiment ook alles wat u daarvoor nodig heeft. Ontdek bijvoorbeeld ons geweldige zwembadaccessoires tegen een voordelige prijs. Ook voor de tuin hebben we alles wat u nodig heeft, zoals hoogwaardige en betaalbare tuinmeubelen en prachtige decoratie-ideeën voor balkon en terras, evenals exclusieve palletmeubelen. Als u op een goed zichtbaar terrein woont, raden we u ook aan om een passende afscherming te kopen.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen