Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Voordelige eetkamertafels online bestellen


Filter

De juiste tafel voor uw eetkamer

Samen eten verbindt. Zelfs als het hele gezin gedurende de dag zijn eigen weg gaat, komt iedereen aan het einde van de dag samen aan de eettafel. Hier wordt niet alleen gegeten, maar ook gepraat, gelachen, geleerd, gespeeld en gewerkt. De ideale eettafel is daarom een flexibele plek voor het hele huishouden - dus deze moet zorgvuldig worden gekozen. Bij ok-living is er online de juiste eettafel voor alle eisen beschikbaar.

Hoe groot moet de eettafel zijn?

Of het nu rond of hoekig, donker of licht is - elke eettafel creëert een andere sfeer in de kamer. Hoe groot de tafel moet zijn, hangt altijd af van het aantal zittende personen. De gebruikelijke eettafel heeft een rechthoekig tafelblad en vier tafelpoten. Deze klassieke vorm kan worden gecombineerd met normale eetkamerstoelen of banken. Rechthoekige eettafels komen het beste tot hun recht in het midden van de kamer. Ze kunnen echter ook tegen een muur worden geplaatst als er weinig ruimte beschikbaar is.

Over het algemeen wordt gezegd dat een persoon ongeveer 40 centimeter diepte en 60 centimeter breedte nodig heeft. Natuurlijk kunnen mensen in geval van nood dichter bij elkaar gaan zitten. In het dagelijks leven moet er echter voldoende ruimte zijn voor het hele huishouden. Rechthoekige eettafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van kleine modellen voor vier personen tot grote, lange tafels waar wel tien personen aan kunnen zitten. Omdat de rechthoekige vorm gasten in staat stelt dicht bij elkaar te zitten en met elkaar te praten, bevorderen zelfs grote tafels de gemeenschapszin. Een eettafel van 120x80 centimeter biedt voldoende ruimte voor vier personen. Als u geen aparte eetkamer heeft en weinig ruimte, is een vierkante eettafel een goede optie. Een vierkante eettafel, met vier gelijke zijden, is bijvoorbeeld geschikt voor kleine keukens. Als hij tegen een muur wordt geplaatst, biedt hij plaats aan maximaal drie personen.

De juiste zithoogte voor maximaal comfort aan de eettafel

De hoogte van reguliere eettafels ligt tussen de 70 en 80 centimeter. De zithoogte moet ongeveer 35 centimeter lager zijn. Om ongemakkelijk zitten aan de eettafel te voorkomen, is het belangrijk dat u een eettafel koopt die niet te hoog of te laag is. Meet hiervoor de hoogte van uw stoelen op. Op basis daarvan kunt u de juiste eettafel online kopen. Of koop bij ons in de online winkel meteen de bijpassende stoelen voor uw nieuwe eettafel van ok-living. In het dagelijks leven is een tafel die plaats biedt aan maximaal vier personen misschien voldoende, maar tijdens feestdagen of andere speciale gelegenheden heeft u mogelijk meer zitplaatsen nodig aan de eettafel. Een uitschuifbare tafel is dan de perfecte keuze. Met een paar eenvoudige stappen kan een uitschuifbare tafel gemakkelijk worden vergroot.

Eettafels online kopen in verschillende kleuren, vormen en stijlen

Sinds de massieve houten tafel van oma is er veel veranderd in de wereld van eettafels. Hout is nog steeds populair omdat het zorgt voor een moderne en toch informele uitstraling. Tegenwoordig wordt er echter minder gebruik gemaakt van zwaar massief hout. In plaats daarvan wordt met fineermodellen een moderne eettafel gecreëerd met de klassieke houtlook, maar met minder gewicht. Met name hoogglans heeft zijn waarde bewezen in eigentijdse eetkamers. Een witte eettafel in moderne hoogglans zorgt voor een open uitstraling en tegelijkertijd elegante accenten. Als u eenmaal heeft besloten van welk materiaal u een betaalbare eettafel wilt kopen, staat u nog steeds voor vele beslissingen. Zo zijn er verschillende kleuren, vormen en ontwerpen beschikbaar.

Betaalbare, hoogwaardige witte eettafels uit onze winkel passen bij elke interieurstijl. Maar ook modellen in donkere kleuren zoals grijs of zwart of met een houtlook zijn zeer interessant. Bovendien rijst de vraag of u een ronde of rechthoekige tafel wilt bestellen. Ronde tafels nodigen uit tot gezellig samenzijn, terwijl rechthoekige modellen beter kunnen worden geplaatst voor optimale opstelling.

Betaalbare meubels voor de eetkamer van ok-living

De eettafel wordt intensief gebruikt. Om lang van uw nieuwe eettafel te kunnen genieten, kan het verstandig zijn, vooral als er kinderen in huis zijn, om bescherming te gebruiken zoals een tafelkleed of een transparante plastic folie op de tafel te leggen. Dit beschermt de tafel ook effectief tegen vocht. Ongeacht dit, dient u uw nieuwe eettafel na elk gebruik af te nemen en schoon te maken. Over het algemeen zijn al onze eettafels echter zeer robuust. Door de melamineharscoating op veel van onze modellen is het oppervlak krasbestendig en zeer gemakkelijk schoon te maken. Als u op zoek bent naar nieuwe meubels voor uw eetkamer, vindt u naast onze eettafels ook handige eetkamerstoelen en accessoires. Als u altijd al gedroomd heeft van een eigen bar met bijpassende barkrukken, dan vindt u ook alles wat u nodig heeft in onze online winkel.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen