Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Moderne palletmeubels voor tuin, balkon en terras


Filter

Nieuwe trend voor weinig geld: Meubels gemaakt van Europallets

Steeds meer mensen ontdekken ze: palletmeubels. Het is niet verwonderlijk dat deze trend groeit, want meubels gemaakt van pallets hebben verschillende voordelen. Of het nu gaat om een moderne en eenvoudige stijl of een mediterrane en speelse stijl, deze meubels passen zich aan, afhankelijk van hoe ze worden bewerkt, geplaatst en voorzien van bijpassende accessoires. Online of in de winkel zijn Europallets ook relatief goedkoop te koop. Het in elkaar zetten ervan is ook heel eenvoudig, zelfs voor mensen zonder of met weinig ervaring in klussen. Maak uw nieuwe palletmeubels compleet met individuele modules en comfortabele en hoogwaardige palletkussens uit onze online winkel en leun ontspannen achterover.

Paletmeubels zijn niet alleen mooi, maar ook flexibel

Als u op dit moment uw tuin opnieuw aan het inrichten bent of gewoon mooie meubels voor uw buitenruimte zoekt, maar niet wilt kiezen voor standaard tuinmeubels en juist iets individueels en bijzonders wilt creëren, dan zult u bij ons zeker slagen. Paletmeubels in de tuin zijn een absolute trend en creëren door hun eenvoud en flexibiliteit een speciale sfeer waar velen jaloers op zullen zijn.

Paletmeubels zien er niet alleen geweldig uit, ze zijn ook gemakkelijk zelf te bouwen en eindeloos uitbreidbaar. In de tuin, op het balkon of het terras passen tuinmeubels gemaakt van europallets perfect bij uw omstandigheden en ruimte, dankzij individuele modules zoals zitvlakken, tafels, rug- en armleuningen, en bijpassende kussens. Of het nu gaat om een kleine zitgelegenheid, een mooie zitgroep of een ruime lounge, meubels van europallets kunnen overal worden geïntegreerd. Dat maakt ze zo geliefd en veelzijdig.

Meubels van pallets die uitnodigen om te dromen

Stel je een nieuw gezellig palletbankstel voor dat bestand is tegen elk weer en indruk maakt met zijn eenvoudige schoonheid. De eenvoudige elegantie van het nieuwe meubelstuk combineert met je persoonlijke stijl. Ga liggen op deze bank, die zo prachtig in je tuin past, nestel je in de palletkussens en lees een boek terwijl je van de zon geniet. Als je een beperkt budget hebt en toch waarde hecht aan een mooie en hoogwaardige inrichting die helemaal in de trend is, kijk dan rond, laat je inspireren en creëer nu je unieke meubelstuk van europallets.

Er zijn geen grenzen aan jouw creativiteit bij het ontwerpen van palletmeubels

Pallets zijn niet alleen zeer variabel in grootte en vorm, ook de kleur en uitstraling, en daarmee het volledige effect van het meubelstuk, kunnen volledig individueel worden ontworpen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een rustiekere stijl, terwijl anderen een elegantere stijl verkiezen. Alles is mogelijk. De individuele europallets kunnen eenvoudig worden omgevormd door ze te schilderen in de gewenste kleur. Aangevuld met de bijpassende palletkussens in jouw favoriete kleur en accessoires, creëer je een uniek meubelstuk dat niemand anders heeft.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.60 / 5.00
van 73602 waarderingen