Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Werkplaatsinrichting en opbergmogelijkheden voordelig online bestellen


Filter

De eigen hobbywerkplaats als middelpunt van uw creativiteit met de juiste meubels

Of het nu in de kelder, de garage of de tuinschuur is, de eigen werkplaats is een oase van creativiteit voor elke doe-het-zelver. Hier kunt u repareren, iets nieuws creëren of ontspannen en de alledaagse beslommeringen vergeten tijdens het klussen. Maar wat zijn de juiste meubels voor een werkplaats en is goedkope werkplaatsinrichting voldoende? Dat komt u hier te weten. Echte hobbyisten hebben de juiste werkplaatsinrichting nodig, van de werkbank met werkblad tot gereedschapskasten en kasten met handige laden voor uw gereedschap. In onze winkel vindt u alle meubels die u nodig heeft voor uw eigen werkplaats, en dat alles tegen een eerlijke prijs en met uitstekende kwaliteit.

Werkstatteinrichting kopen - een werkbank is onmisbaar

Zowel beginners als professionals hebben één ding gemeen: ze hebben een plek nodig om te werken, en dat is de werkbank. Bij het kopen van uw werkstatteinrichting is een werkbank een goede start. Hierop gebeurt het meeste werk. Of het nu gaat om zagen, hameren, verven of lijmen, een goede werkbank moet stevig zijn. Bij het kopen van een werkbank is het belangrijk om te letten op uw specifieke behoeften. Stel uzelf daarom de volgende vragen:

  • Waar wilt u de werkbank voornamelijk voor gebruiken?
  • Moet de werkbank vastgemonteerd of verplaatsbaar zijn?
  • Zijn er speciale aansluitingen nodig, zoals perslucht of water?
  • Is een kleine tafel voldoende, of heeft u liever een grote werkbank?
  • Welk materiaal moet de bank hebben?

Complete werkstatteinrichting kopen - orde is van groot belang

Heeft u snel een soldeerbout nodig of kunt u de juiste schroeven weer eens niet vinden? Daar kunnen de juiste meubels in een werkplaats bij helpen. Een complete werkstatteinrichting moet goed georganiseerd zijn en een set werkplaatsmeubilair ziet er ook nog eens goed uit. Maar welke mogelijkheden zijn er? Er zijn talloze opbergvarianten, afhankelijk van uw behoeften en het aantal apparaten. Een kleine onderkast met laden kan u al veel tijd besparen bij het zoeken. Maar als uw werkplaats groeit en er steeds meer op te bergen is, bieden hangkasten, ladenkasten of zware rekken meer opbergmogelijkheden.

Werkplaatssets zijn ook handig, omdat ze een werkblad, laden met zichtvakken en een gereedschapswand bieden. Ook hier moet u letten op het juiste materiaal en het geschikte draagvermogen. Robuust hout of metaal biedt een lange levensduur voor uw gereedschap en de opslagmogelijkheden zorgen voor een veilige en nette opslag.

Lochwand en hangkast - alles binnen handbereik met de juiste meubels voor uw eigen werkplaats

Het neemt niet veel ruimte in beslag, maar biedt veel opslagruimte en overzicht. Een gereedschapswand is perfect als u een kleine werkplaats heeft. Het wordt aan de muur bevestigd en biedt dankzij gestandaardiseerde gaten een goede opbergplek voor uw gereedschap. Als u echter een complete werkplaatsinrichtingsset wilt ophangen, heeft u een grotere muur nodig. Deze bieden haken en beugels, ook voor zwaar gereedschap. Even praktisch en even nuttig zijn bijpassende hangkasten in uw eigen hobby-werkplaats. Hier vindt alles een plek wat u snel bij de hand moet hebben. Bovendien biedt zo'n kast bescherming - zowel voor uw gereedschap als voor nieuwsgierige kinderen die zich er mogelijk aan kunnen verwonden.

Praktische hulpmiddelen in de eigen werkplaats en andere inspiraties

Een gereedschapswagen is een echte helper en behoort tot de meest praktische meubels voor de werkplaats. Dankzij de wielen is hij altijd daar waar u hem nodig heeft en kan na het werk gemakkelijk weer in de werkplaats worden opgeborgen. Afhankelijk van uw behoeften zijn er verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met een werkblad, grote en kleine opbergvakken of met kleine laden voor het sorteren van schroeven, spijkers en andere kleine onderdelen.

En om te kunnen ontspannen na het werk in uw eigen werkplaats, bieden wij ook alles voor de tuin en het terras, zoals geweldige tuinmeubelen en alles voor uw eigen zwembad. Neem een kijkje in onze online winkel en laat u ook inspireren door onze talrijke andere meubel- en inrichtingsideeën. Wat u ook zoekt, bij ok-living vindt u voor elke smaak en elke ruimte de juiste keuze.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen