Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Mooie open kasten voor baby- en kinderkamers online kopen


Filter

Rekken in de kinderkamer zorgen voor orde en overzichtelijkheid

Bent u op zoek naar geschikte rekken voor de kinderkamer? Onze Vicco kinderkamerrekken zijn van hoogwaardige kwaliteit en uiteraard kindvriendelijk ontworpen, meestal in vrolijke kleuren. Sommige rekken zijn echter ook eenvoudig gehouden, zonder motieven, zodat ze zo lang mogelijk gebruikt kunnen worden. Welke rekken u moet kopen voor de kamer van uw kind, hangt af van het doel van het rek, maar ook van de leeftijd.

Onze rekken zijn geschikt voor zowel babykamers als kinderkamers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Onze kinderrekken hebben een verschillend aantal vakken. In onze winkel vindt u een ruime keuze aan mooie motieven. Als uw kind nog erg jong is en nog niet veel boeken heeft, kan het rek ook voor speelgoed worden gebruikt. Rekken met kleurrijke patronen zijn vooral populair bij jonge kinderen tot ongeveer acht jaar.

Niet alleen mooi, maar ook nuttig - waarom rekken voor de kinderkamer kopen

Kindvriendelijke rekken zijn ideaal om al het speelgoed, boeken en andere spullen netjes op te bergen. Elke kinderkamer heeft behoefte aan één of twee mooie kinderkamerrekken. Daarin kunnen kinderen boeken, kleding, speelgoed en nog veel meer opbergen. Voorwerpen die anders voor rommel zorgen, kunnen veilig in het rek worden bewaard. Op deze manier leren kinderen al op jonge leeftijd om netjes te zijn. Een kinderkamerrek heeft ook het praktische voordeel dat alles op zijn plaats is. Kies gewoon een van de voordelige kinderkamerrekken van het merk Vicco uit onze winkel. Bij ons vindt u rekken in een leeftijdsgerichte stijl die duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en geschikt zijn voor elke kinderkamer. Wij bieden onder andere:

Kinderkamerrekken met vakken, met of zonder bijpassende opvouwbare dozen Combinaties van rekken en banken met comfortabele zitkussens Boekenrekken met bank, vakken, liggedeelte Praktische hoekrekken Vul uw nieuwe Vicco kinderkamerrekken aan met schattige opvouwbare dozen van Vicco uit ons assortiment. Onze mooie lichtslingers creëren een knusse zithoek in elke kamer.

Populaire kleuren en varianten van kinderkamerrekken

Puristische lichte kinderkamerrekken zijn de perfecte allrounders en doen denken aan de populaire Scandinavische stijl. Deze moderne stijl kenmerkt zich vooral door lichte meubels in natuurlijke of witte kleuren. Witte rekken met kleurrijke opvouwbare dozen creëren een kindvriendelijke speelruimte in de kamer. De kinderkamerrekken kunnen ook later nog worden gebruikt, wanneer de kinderen wat ouder zijn. Niet alle kinderkamerrekken zijn hetzelfde. Er zijn verschillende varianten.

Staande rekken voor de kinderkamer Wandrekken voor kinderen Hoekrekken voor kinderen Bij kinderkamerrekken wordt grofweg onderscheid gemaakt tussen staande rekken, hoekrekken en wandrekken. Terwijl staande rekken op de grond staan, worden wandrekken aan de muur gehangen. Staande rekken, vooral als ze erg hoog zijn, moeten ook aan de muur worden bevestigd. Hoekrekken hebben daarentegen de minste ruimte nodig. Modellen zoals het Vicco kinderrek met zitbank bieden uw kind extra zit- of ligruimte. Vicco kinderkamerrekken met laden bieden veel opbergruimte.

Bij het kopen van een kinderkamerrek zijn er een paar dingen waar u op moet letten:

Geschiktheid voor leeftijd: Het klassieke kinderkamerrek is zeker geschikt voor kinderen tot 12 jaar, vooral als u de kleurrijke opbergboxen vervangt door eenvoudige effen gekleurde boxen. Daarna kan het nodig zijn om over te stappen op grotere rekken, omdat de kinderkamerrekken mogelijk niet voldoende ruimte bieden voor alles.

Doel en smaak: Zorg ervoor dat het rek past bij het beoogde gebruik en niet alleen naar uw eigen smaak, maar ook naar de smaak van uw kind. Als u van plan bent het rek later ook in de tienerkamer te gebruiken, kunt u de kleurrijke boxen eenvoudig vervangen door eenvoudige witte of grijze boxen. Ruimte en compartimenten: Let er bij de aankoop op dat het rek voldoende ruimte en het juiste aantal compartimenten heeft om alles op te bergen. Gezinssituatie: Als u meer dan één kind heeft, overweeg dan om een groter rek aan te schaffen of meerdere rekken voor de kinderkamer.

Let op deze punten om ervoor te zorgen dat u een geschikt kinderkamerrek kiest dat aan uw behoeften voldoet en zowel functioneel als aantrekkelijk is voor uw kind.

De kinderkamer voordelig inrichten met meubels van ok-living

Welk type kinderrek het meest geschikt is, hangt af van persoonlijke smaak en het beoogde gebruik. In onze winkel vind je dan ook een enorm assortiment aan kinderrekken voor elke behoefte en elk budget. Naast onze geweldige en kindvriendelijke rekken, bieden we ook alles wat je nodig hebt voor de inrichting van de kinderkamer. Ontdek bijvoorbeeld prachtige bedden voor kinderen en baby's, evenals bijpassende accessoires zoals beddengoed, kussens en dekens. Ook hebben we kasten, stoelen en tafels voor kinderen.

Bij ok-living vind je een uitgebreide selectie van betaalbare meubels voor het inrichten van de kinderkamer, die voldoen aan zowel je esthetische voorkeuren als je budget. Neem gerust een kijkje in onze online winkel en ontdek de vele mogelijkheden om de kinderkamer voordelig in te richten.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.60 / 5.00
van 73602 waarderingen