Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Praktische kamerverdelers online bestellen


Filter

Voor meer structuur in de kamer - roomdividers als slimme inrichtingsitems

Bij het inrichten van een kamer moet u op verschillende dingen letten. Dit omvat onder andere de meubels, de kleur van de muur en andere decoratieve elementen. Maar welke mogelijkheid is er om bestaande ruimtes van elkaar te scheiden? De ideale oplossing voor dergelijke gevallen is een roomdivider. Dit zijn open kasten in verschillende vormen die delen van een kamer visueel van elkaar scheiden. Op deze manier kunnen er meerdere kleine gebieden ontstaan uit één grote ruimte.

Waarvoor heeft men een roomdivider nodig?

Roomdividers zijn een geweldige manier om ruimtes in uw huis te definiëren en vorm te geven. U kunt ze gebruiken om een grote ruimte op te delen in twee kleinere ruimtes, om een privéruimte te creëren in een openbare ruimte, of om een blikvanger in een kamer te creëren. Roomdividers kunnen gemaakt worden van bijna alles, van boekenplanken en gordijnen tot specifieke meubels. Het hoeft niet altijd de duurste roomdivider te zijn. Bij ons vindt u exclusieve stukken van uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. Roomdividers zijn echte alleskunners en daarom geschikt voor elke ruimte. Ze komen vooral goed tot hun recht in:

  • Roomdividers in de woonkamer
  • Roomdividers in de werkkamer
  • Roomdividers in de kinderkamer
  • Roomdividers in de slaapkamer

Het doel van een roomdivider is in de eerste plaats het opdelen van de ruimte. Met verschillende ontwerpen, kleuren en vormen heeft u een ruime keuze. Neem gerust een kijkje bij ons.

Welke soorten roomdividers zijn er?

Als u een roomdivider wilt kopen, is het belangrijk om bekend te raken met de verschillende soorten. Er zijn namelijk verschillende opties beschikbaar. Naast smalle roomdividers zijn er ook zogenaamde trapsgewijze planken die vaak als roomdivider worden gebruikt. Maar de meest populaire varianten zijn nog steeds de volgende:

Plankroomdivider: De klassieke variant is de plankroomdivider. Deze kan zowel met als zonder achterwand komen. Een van de voordelen is de extra opbergruimte. Ze zijn meestal gemaakt van hout of houtachtig materiaal.

Kamerschermroomdivider: Deze variant is het kamerscherm. Ze zijn vrijstaand, flexibel op te zetten en bestaan uit minimaal 3 panelen. Ze kunnen naar behoefte worden opgevouwen en opgeborgen. Qua materiaal kunt u denken aan polyester of katoenen stoffen.

Gordijnroomdivider: Daarnaast zijn er speciale gordijnmodellen als roomdivider. Ze worden opgehangen aan een vaste stang en kunnen zo een hele deur of wand vervangen. Dankzij een duurzame stof, meestal van polyester, kan het geheel worden geopend en gesloten.

Lamellengordijnroomdivider: Deze roomdividers worden aan een rail opgehangen. De lamellen kunnen vaak met een draaistang worden geopend en gesloten. Ze bieden daglichtdoorlatendheid en zijn zeer duurzaam.

Bij ok-living vindt u de beste woonideeën voor een prachtig huis!

Waar u op moet letten bij het plaatsen en monteren van een roomdivider-plank Er wordt vaak gevraagd naar het verschil met een normale plank in de woonkamer. De klassieke woonkamerplanken zijn meestal wat massiever en minder flexibel. Ze kunnen niet zo gemakkelijk worden aangepast of verplaatst. Dit hangt echter af van de fabrikant. Bij ok-living vindt u echter talloze woonkamerplanken die u probleemloos als roomdivider kunt gebruiken.

Of en hoe de roomdivider precies gemonteerd moet worden, hangt af van het specifieke model. Bij twijfel is het raadzaam om voor de zekerheid de roomdivider aan het plafond of de muur te bevestigen. Het opzetten van een roomdivider is ook niet moeilijk. Als u van plan bent om een goedkope roomdivider te kopen, zijn er verschillende mogelijkheden voor de inrichting. Het is handig om van tevoren een paar ideeën te bedenken, zodat u meteen aan de slag kunt na de levering. Gebruik uw roomdivider-plank bijvoorbeeld als:

  • Boekenplank
  • Tentoonstellingsplank
  • Privacy-scherm
  • Decoratief element met verlichting

Roomdivider-planken en vele andere meubels tegen een lage prijs kopen

Roomdividers zijn een geweldige manier om verschillende ruimtes van elkaar te scheiden. Een populaire toepassing is bijvoorbeeld het scheiden van het woongedeelte en de keuken, of de keuken en de eetruimte. Dankzij verschillende vormen en maten zijn er talloze ontwerpmogelijkheden beschikbaar. Neem een kijkje bij ons en ontdek ook de vele andere geweldige inrichtingsmogelijkheden voor uw huis van ok-living, zoals banken en hoekbanken, mooie salontafels en ruime woonkamerkasten.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen