Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Hoofdkussens voordelig online bestellen


Filter

Met de juiste aankoop van een hoofdkussen kun je een verkwikkende slaap vinden

Net zoals mensen en hun slaapgewoonten individueel zijn, zijn ook de kussens die op de markt verkrijgbaar zijn dat. De keuze van het juiste hoofdkussen zorgt voor aanzienlijk meer herstellende slaap. Maar het kan moeilijk zijn om het juiste te vinden. Waar moet je op letten, wat zijn de verschillen en hoe verzorg je een hoofdkussen zodat je er niet alleen lang plezier van hebt, maar het ook hygiënisch blijft. De verschillen tussen hoofdkussens variëren van diverse vulmaterialen tot verschillende vormen, hoogtes en afmetingen.

Naast de klassieke hoofdkussens met afmetingen van 80x80 cm zijn er ook kussens te koop voor specifieke slaap- en ligposities, zoals neksteunkussens, zijslaapkussens en buikslaapkussens. Afhankelijk van waar je voor kiest, kunnen de prijzen voor de aankoop van een nieuw kussen sterk variëren. Bij ok-living vind je hoogwaardige hoofdkussens in verschillende maten tegen betaalbare prijzen. Bestel vandaag nog je nieuwe kussen en verbeter zo de kwaliteit van je slaap.

Welk hoofdkussen het juiste is voor u

In de rugligging moet het hoofdkussen vrij plat zijn om het hoofd horizontaal te houden. Om de natuurlijke kromming van de wervelkolom te ondersteunen, wordt een neksteunkussen of een klassiek hoofdkussen met losse vulling aanbevolen. In de rugligging moeten de schouders ook niet op het kussen rusten. Als u een buikslaper bent, heeft u niet per se een hoofdkussen nodig. Een zeer plat kussen of een speciaal buikslaperkussen met een uitsparing voor het neus- en mondgebied kan het liggen echter comfortabeler maken. Niet alleen de grootte en vorm van het kussen zijn belangrijk voor een optimale slaaphouding, maar ook het vulmateriaal speelt een essentiële rol.

Losse vullingen zoals dons en veren maken het hoofdkussen zacht en vormbaar. De veren zorgen voor de nodige ondersteuning en de dons voor de zachtheid. Ze houden ook goed warmte vast. Andere warmte-isolerende vullingen zijn spelt, gierst of holle vezelbolletjes. Holle vezelbolletjes zijn volumineus en knus en voeren vocht af. Vullingen van paardenhaar, schapenwol, kamelenhaar of schuimvlokken zijn ook vochtafstotend. Vlokken van latex of traagschuim maken het kussen zacht, terwijl vlokken van koudschuim betere ondersteuning bieden. Vulling van microvezel, lyocell of polyester maakt het kussen zeer zacht en laat het hoofd aangenaam wegzakken.

Bestel alles voor een verkwikkende nachtrust bij ok-living

Om het juiste hoofdkussen voor u te vinden, is het het beste om alle kenmerken mee te nemen: uw favoriete slaaphouding, uw gevoeligheid voor warmte of kou, de ademende eigenschappen van de gewenste materialen, eventuele rug- of nekproblemen, uw lichaamsbouw, de grootte en vorm van het kussen, en de stevigheid van de matras. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw online bestelde hoofdkussen, zijn er een paar tips waar u rekening mee kunt houden. Een hoofdkussen met losse vulling blijft lang volumineus en vormbaar als u het regelmatig opschudt. Een kussen met een wasbare vulling kan twee keer per jaar volledig worden gewassen, evenals de afneembare hoes van een kussen zonder wasbare vulling.

Breng uw slaapkwaliteit naar een hoger niveau en bestel vandaag nog een nieuw, hoogwaardig en toch betaalbaar hoofdkussen uit de online winkel van ok-living. Naast geweldige kussens vindt u bij ons ook alles wat uw slaap kan verbeteren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een nieuwe matras of een knus dekbed dat bij uw nieuwe kussen past? Neem rustig de tijd om rond te kijken en laat uw bestelling gemakkelijk bij u thuis bezorgen.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.60 / 5.00
van 73602 waarderingen