Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Voordelige hangmatten en hangmatframes online bestellen


Filter

Pure ontspanning in de tuin, op het balkon of het terras met hangmatten van ok-living.

Met weinig moeite creëert u een droomplek in de buitenlucht, u heeft alleen een hangmat nodig in de juiste maat. Twee bomen zijn voldoende om deze op te hangen. Als alternatief vindt u in onze winkel ook een geschikt hangmatframe voor uw nieuwe hangmat. Richt uw rustplaats flexibel in de schaduw of in de zon in. Hangmatten met een frame maken u volledig onafhankelijk van elke vorm van bevestiging, zodat u ook het terras of het balkon kunt gebruiken. Bent u op zoek naar een nieuwe hangmat en een bijpassend hangmatframe? Neem dan een kijkje bij ons. Ok-living biedt de beste selectie tegen een betaalbare prijs!

Voor de aankoop van een nieuwe hangmat zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden:

Hoe groot of klein moet de nieuwe hangmat zijn? Moet deze geschikt zijn voor één persoon of kunnen er ook twee personen in liggen? Heeft u een standaard nodig die bij de hangmat past, of zijn er bomen waar u de hangmat aan kunt bevestigen? Een hangmat zonder spreidstok voor één persoon wordt meestal aangeboden met een breedte van ongeveer 100 tot 140 cm. Daarbij komt de lengte van uw eigen lichaam plus ongeveer 45 cm. Op deze manier kan een volwassene comfortabel liggen en is er geen gevaar om het evenwicht te verliezen bij het in- en uitstappen of tijdens het bewegen. De hangmat komt pas echt tot zijn recht en laat zijn volledige comfort en uitstraling zien wanneer deze gebruikt wordt, vooral met de door u gekozen stof. Een hangmat kan opgehangen worden tussen bomen, aan stevige haken in een muur, aan het balkonhek of in een houten of metalen hangmatstandaard uit onze online winkel, zowel met als zonder spreidstok.

Voor een hangmat zonder spreidstok heeft u een ophanghoogte nodig van ongeveer 135 cm. Elk hangmatstandaard van hout of metaal compenseert deze hoogte met de juiste voorzieningen. Als de hangmat een spreidstok heeft, is een ophanghoogte van ongeveer 85 cm al voldoende, omdat deze niet kan inklappen. Dit zorgt voor een gemakkelijke instap en uitstap, vooral geschikt voor kinderen of oudere mensen. Voordat u uw gewenste hangmat online koopt, moet u dus nadenken over de vorm en de manier van bevestiging.

Om uw nieuwe hangmat en het bijpassende hangmatframe goed te onderhouden, zijn hier enkele tips:

Hangmatten zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren, gemaakt van katoen of weerbestendige synthetische stoffen. Zijfranjes aan de stof benadrukken de casual en populaire boho-look, terwijl puur netweefsel een andere esthetische uitstraling heeft. Of het nu gestreept is of in levendige of subtiele kleuren zoals wit, bij de keuze van uw nieuwe hangmat zijn er talloze mogelijkheden. Als u een hangmat zonder spreidstok koopt, is deze meestal geschikt voor machinewas. De variant met spreidstok kan echter met de hand worden gewassen en gereinigd met een milde reinigingsoplossing. Het is belangrijk om de hangmat na het reinigen goed te laten drogen voordat u deze weer gaat gebruiken.

Hangmatframes van hout of metaal zijn gemakkelijk te onderhouden. In de meeste gevallen is afvegen met een vochtige doek voldoende. Tijdens de koude seizoenen kunt u de hangmat en het frame het beste op een beschermde plaats opslaan, bijvoorbeeld in een tuinhuis, kelder of bedekt met een zeil. In onze online winkel vindt u een selectie van hangmatten in verschillende uitvoeringen. We bieden ook bijpassende hangmatframes aan, gemaakt van hout of metaal. Een metalen hangmatframe is praktisch en functioneel, terwijl een houten hangmatframe ook een prachtig decoratief element is. Naast geweldige hangmatten voor in de tuin, bieden we ook veel andere hoogwaardige en betaalbare meubels voor de tuin aan. Ontdek praktische zwembadaccessoires, alles voor tuininrichting en exclusieve palletmeubels in onze online winkel. Met bijpassende bankkussens en exclusieve palletkussens kunt u het zitcomfort van uw tuinmeubilair naar een hoger niveau tillen.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen