Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Keukenspoelbakken en keukenarmaturen voordelig online bestellen


Filter

Bij ok-living hebben we een ruime selectie van bijpassende spoelbakken en kranen voor uw nieuwe keuken.

Of u nu op zoek bent naar een moderne en functionele spoelbak of een stijlvolle en praktische keukenkraan, wij hebben het juiste assortiment voor u. Onze spoelbakken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en materialen, zoals roestvrij staal en graniet, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw keukenstijl past. Onze keukenkranen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals klassiek, modern en minimalistisch, en bieden een uitstekende functionaliteit en duurzaamheid. Neem rustig de tijd om ons assortiment te bekijken en vind de perfecte spoelbak en kraan voor uw nieuwe keuken.

Moderne en hoogwaardige keukenspoelbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen.

Bij de aanschaf van een nieuwe spoelbak is het belangrijk om rekening te houden met de stijl, grootte, vorm en kleur van de keukenkasten en het werkblad. Alles moet goed op elkaar afgestemd zijn. Een bijpassende keukenkraan hoort ook bij de nieuwe spoelbak in de keuken. Kies een spoelbak die past bij uw behoeften. Sommige spoelbakken bieden ook een werk- en voorbereidingsgebied, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van groenten en het snijden van vlees. Daarnaast zijn er spoelbakken met één of twee bakken beschikbaar. De meeste spoelbakken zijn ook voorzien van een afdruipgedeelte. We bieden de volgende kleuren en ontwerpen:

  • Wit
  • Zwart
  • Grijs
  • Beige
  • Betonlook

Het juiste ontwerp van de nieuwe spoelbak en keukenkraan hangt voornamelijk af van de stijl van de keuken. In onze winkel vindt u spoelbakken in elegante ontwerpen en van hoge kwaliteit, verkrijgbaar in vierkante en ronde vormen, en een geweldige selectie van kleuren. Veel van onze spoelbakken kunnen ook aan beide zijden worden gemonteerd, wat u maximale flexibiliteit biedt bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken.

Bestel uw nieuwe keukenspoelbak gemakkelijk en comfortabel thuis.

Bij ons kunt u ronde of vierkante spoelbakken met en zonder afvoerplank kopen. Veel van onze spoelbakken kunnen zowel links als rechts gemonteerd worden. Bovendien bieden wij een fantastische kleurselectie in onze online winkel. Denkt u al een tijdje aan een nieuwe keuken? Neem dan een kijkje bij ons. We bieden een gevarieerd assortiment van individuele keukenkasten, voor het geval dat u uw droomkeuken volledig naar eigen wens wilt samenstellen. Daarnaast vindt u bij ons ook een ruime selectie van complete keukenblokken en hoekkeukens. Er zijn geen grenzen meer aan uw individuele keukeninrichting. Bestel uw nieuwe keukenspoelbak eenvoudig online en laat deze moeiteloos bij u thuis bezorgen.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.60 / 5.00
van 73602 waarderingen