Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Toebehoren voor uw palletmeubels voordelig online bestellen


Filter

Maak uw eigen unieke meubels voor huis of tuin met pallets

Wat is er mooier dan heerlijk in de zon te relaxen in de tuin, op het balkon of op het terras? Na een winter vol koude en grijze dagen willen veel mensen weer naar buiten, samenkomen met familie en vrienden, eindelijk de barbecue aansteken en gezellig kletsen. Het enige wat u nodig heeft, is een comfortabele zitplaats die voldoende ruimte biedt voor iedereen. Heeft u wel eens gedacht aan het zelf bouwen van een zithoek met meubels van pallets? Neem een kijkje in ons hoogwaardige assortiment palletmeubels bij ok-living. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om de perfecte zithoek met Europallets te creëren.

Voor nog meer comfort kunt u uw palletmeubels voorzien van een hoogwaardige rugleuning.

Als u veel gasten heeft en op zoek bent naar comfortabele zitgelegenheid, dan is een loungeset perfect voor u. Als u geen kant-en-klare tuinmeubelen wilt kopen, maar iets unieks en origineels wilt creëren, dan is een zelfgebouwde zithoek van pallets precies wat u nodig heeft. Afhankelijk van de gewenste grootte past een zithoek van pallets overal - op een balkon, een groot terras en natuurlijk in de tuin.

Palletmeubels zijn niet alleen buiten populair, maar dankzij hun veelzijdige ontwerp zijn ze ook geschikt voor gebruik binnenshuis. Ze passen goed in vrijwel elke omgeving. Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe, zelfgebouwde meubelstuk van pallets echt aantrekkelijk is voor gasten, heeft u een geschikte palletleuning nodig voor de rugleuning en de zijkanten. Op deze manier maakt u de nieuwe outdoor lounge compleet. Vooral als het meubelstuk vrijstaand is en niet aan de muur is bevestigd, is een rugsteun die de rug- en zij kussens op hun plaats houdt zeer nuttig.

Onze palletleuningen zijn stevig en bieden voldoende stabiliteit.

Met een rugleuning die bij uw pallet past, kunt u comfortabel een zomeravond doorbrengen, alleen of in goed gezelschap van vrienden en familie. De rugleuning uit onze online winkel wordt direct aan de europallet bevestigd. De stevige stalen beugels zorgen voor een goede ondersteuning. Creëer uw eigen individuele lounge-omgeving door uw palletzitplaats te combineren met bijpassende kussens. Deze kussens zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. In onze online winkel kunt u eenvoudig rugleuningen en kussens voor palletmeubels bestellen in de kleur van uw keuze. Ontdek:

  • Palletkussensets
  • Zitkussens
  • Rugkussens
  • Zijkussens

Alles voor de tuin en uw palletmeubels - van ok-living

In de tuin, op het balkon of op het terras zijn onze palletkussens de perfecte aanvulling op zelfgemaakte of gekochte palletmeubels. U kunt onze kussensets uiteraard ook binnen gebruiken, bijvoorbeeld op een modern palletbankstel. Als meubels van pallets niet uw smaak zijn, bieden we in onze winkel uiteraard ook talloze alternatieven in de vorm van andere tuinmeubels. Ontdek bijvoorbeeld onze comfortabele hangmatten en bijpassende hangmatframes, of onze prachtige zitgroepen voor buiten. Voor iedereen die zijn tuin mooi wil inrichten, bieden we in onze categorie Tuininrichting alles wat u nodig heeft. Neem een kijkje!

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70587 waarderingen