Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Mooie spiegels en spiegelkasten voor uw badkamer


Filter

Goedkoop online badspiegels en kasten voor de badkamer kopen

Bent u bezig met het plannen van de inrichting van uw badkamer? Wilt u een gastentoilet opnieuw uitrusten? Staat u voor een renovatie van de sanitaire ruimtes? Planning is vooral belangrijk bij badkamers. De mogelijkheden zijn divers en zijn onder andere afhankelijk van de ruimte, lichtomstandigheden en uw wensen. Ook het budget speelt vaak een belangrijke rol. Bij ok-living vindt u mooie, hoogwaardig afgewerkte en tegelijkertijd betaalbare inrichting voor uw badkamer.

Een spiegel behoort altijd tot de basis van de badkamerinrichting. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het scheren en aanbrengen van make-up, en brengt licht in de ruimte. Voordat u een spiegel koopt, is het raadzaam om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden. Er zijn veel varianten, van badspiegels met of zonder plank tot spiegelkasten met deuren en nog meer opbergruimte. Dit alles is bij ons verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en ontwerpen.

Geanodiseerde badkamerkasten voor extra opbergruimte

Als er veel ruimte nodig is in de badkamer, is een spiegelkast handig. Het biedt voldoende opbergruimte voor cosmetica en badaccessoires. Het spiegelende oppervlak zorgt voor esthetiek, opent de ruimte en verbergt tegelijkertijd de rommel van producten. Met een spiegelkast uit onze online winkel kunt u op een voordelige manier orde in de badkamer brengen. Het is ideaal voor zowel grote als kleine ruimtes. Eenvoudig gemonteerd boven de wastafel, worden tandenborstels en hygiëneproducten netjes en handig opgeborgen en zijn ze altijd snel binnen handbereik.

Bij het kopen van een spiegelkast creëert u ruimte, brengt u orde in de badkamer en profiteert u van hygiënische voordelen. Met een voordelige spiegelkast met deuren kunt u badaccessoires beschermd tegen vuil en stof opbergen. Als u een spiegelkast online wilt kopen, is het raadzaam om eerst de maat op te nemen en na te denken over wat en hoeveel u erin wilt bewaren. In sommige gevallen kan het ook zinvol zijn om grotere badmeubels aan te schaffen. In onze winkel vindt u daarom ook grotere badkamerkasten zoals hoge kasten, hangkasten en middelgrote kasten die u meer opbergruimte bieden.

Hangkasten met spiegeldeuren als praktische, kleine ruimtewonders

Voordat u een spiegel bestelt, is het het beste om alle maten op te nemen en de badkamerinrichting nauwkeurig te plannen. Hangkasten met spiegelfronten zijn klassiekers in de badkamer. Bij het ontwerpen van de badkamer kunnen onze hoogwaardige en betaalbare spiegelkasten verschillende functies vervullen:

  • Spiegels brengen licht in de ruimte en maken deze optisch groter.
  • Bij de dagelijkse verzorgingsroutine - van haarstyling tot tandenpoetsen - zijn spiegels en spiegelkasten bijzonder handig.
  • Spiegelkasten bieden opbergruimte voor tandenborstelglazen, cosmetica en accessoires.

Daarom is het de moeite waard om een spiegelkast voor de badkamer te kopen. Hij neemt geen extra ruimte in beslag boven de wastafel, maar biedt juist extra opbergruimte. Maak de inrichting van uw badkamer compleet met een moderne en passende wastafelonderkast.

Stijlen en kleuren van spiegelkasten

Een badkamerspiegel met planken in het zwart straalt elegantie uit. Voordat u uw badkamerspiegel koopt, moet u ook rekening houden met het kleurconcept. Een badkamerspiegel kan beter worden geïntegreerd als hij past bij de kleuren in de kamer. Om badkamerspiegels voordelig te kunnen gebruiken, is een badkamerspiegel in het wit met plank een goede keuze. De badkamer oogt automatisch opgeruimder en groter met een dergelijke spiegelkast. Als u uw badkamerspiegel of spiegelkast comfortabel wilt bestellen en voordelig online wilt kopen, dan bent u bij ok-living aan het juiste adres! Hier kunt u uw nieuwe badkamerspiegel voordelig online bestellen. Daarnaast vindt u bij ons ook tal van andere meubels voor uw badkamer, evenals praktische en perfect passende badmeubelsets.

Een witte spiegelkast is functioneel en past qua kleur bij de omgeving. U kunt kiezen uit ons brede kleurenpalet - bij ons vindt u ook andere kleuren zoals antraciet of zwart. Minimalisten waarderen ook de betonlook bij spiegels met planken in de badkamer. Vintage-liefhebbers kiezen voor voordelige badkamerspiegels in antiekhout-look.

Spiegelkasten open of gesloten: deze modellen zijn er

Er zijn verschillende soorten spiegels die betaalbaar zijn voor de badkamer, waaronder:

  • eenvoudige wandspiegels met of zonder lijst
  • spiegels en spiegelkasten met of zonder planken
  • spiegelkasten in verschillende maten en kleuren

Elk type heeft zijn eigen voordelen. Een witte of zwarte wandspiegel kan decoratief licht brengen in kleine en grote ruimtes. Het is de moeite waard om een betaalbare spiegelkast voor de badkamer te kopen als u ruimte nodig heeft voor handdoeken, cosmetica en schoonmaakbenodigdheden. Als de spiegelkast op een handige plek in de badkamer wordt geplaatst, zult u er elke dag van genieten.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70587 waarderingen