Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Hoogwaardige palletkussens voor uw palletmeubels online kopen


Filter

Onze palletkussens zijn een eyecatcher in elke ruimte - binnen en buiten

Onze palletkussens voor de tuin, het balkon of het terras zijn de perfecte aanvulling op jouw palletmeubels. De kussens maken niet alleen buiten een goede indruk, je kunt ze ook binnen gebruiken, bijvoorbeeld op een mooi bankstel van pallets of een europalletstoel. Niet alleen jij, maar ook je vrienden zullen onder de indruk zijn van de originele uitstraling van de meubels in combinatie met de palletkussens van ok-living. Dankzij hun robuuste afwerking en uiterlijk zijn onze kussens veelzijdig inzetbaar. Je vindt bij ons:

  • Palletkussen sets
  • Zitkussens
  • Rugkussens
  • Zijkussens

Wil je zelf een lounge van pallets bouwen? De palletkussens uit onze winkel zijn de perfecte aanvulling om jouw meubels nog comfortabeler te maken.

Palletkussens verfraaien de europalletmeubels visueel en zorgen voor een aangenaam zitcomfort

Voeg bijpassende palletkussens toe aan uw nieuwe tuinmeubels uit ons uitgebreide assortiment. Onze ok-living winkel biedt een ruime keuze aan kussens voor pallets in verschillende uitvoeringen, kleuren en ontwerpen. Ze zijn allemaal speciaal ontworpen voor palletmeubels en gebruik buitenshuis. Ze worden vervaardigd volgens hoge normen van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen en zien er zeer elegant uit. De speciale vulling van onze palletkussens biedt een buitengewoon zitcomfort dat uitnodigt tot ontspanning en relaxen.

Als u overweegt om een nieuwe lounge in uw tuin in te richten, zijn meubels van europallets een ideale en trendy keuze. Een bijzonder kenmerk van deze meubels is onder andere hun grote flexibiliteit. Ze passen zich aan elke ruimte aan en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan individuele behoeften. De hoogwaardige zitkussens die u in onze online winkel vindt, maken uw palletmeubels niet alleen visueel interessanter, maar ook ongelooflijk comfortabel.

Bijpassend bij de palletzitkussens bieden wij ook rug- en zijsteunkussens aan voor uw meubels van europallets.

Behoort u tot de mensen die graag buitengewone meubels met karakter verkiezen, dan zijn meubels van europallets iets voor u. Wij bieden hier alles wat u nodig heeft om uw nieuwe meubelstuk van pallets zelf in elkaar te zetten. Dit type meubels is niet alleen zeer eigentijds en absoluut trendy, maar vooral flexibel, gemakkelijk te bouwen en te onderhouden. Als u uw europalletmeubels nog mooier en de zitplaatsen nog comfortabeler wilt maken, kijk dan hier. In onze online winkel vindt u hoogwaardige en verfijnde rugkussens voor palletmeubels.

Natuurlijk of bewerkt en geverfd in levendige kleuren, hoe u ook uw palletmeubels ontwerpt, met wat creativiteit creëert u een op maat gemaakt meubelstuk. Moderne palletmeubels met een individueel ontwerp zijn een aantrekkelijk accent voor huis en tuin, waar u lang van zult genieten. De zijsteunkussens speciaal ontworpen voor palletmeubels in onze winkel zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen, gemakkelijk schoon te maken en vooral robuust.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70587 waarderingen