Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Tuindouches


Filter

Tuin- en zonnedouches van ok-living

Vooral in de hete zomermaanden is verkoeling met water heerlijk. Als je geen ruimte hebt voor een zwembad in de tuin, is een buitendouche of zonnedouche een geweldig alternatief. Maar zelfs als aanvulling op het tuinzwembad is een buitendouche om hygiënische redenen zeer zinvol. Gebruik een buitendouche om de waterkwaliteit van het zwembad zo lang mogelijk te behouden. Het is ook raadzaam om na het zwemmen in chloorwater te douchen.

Verschil tussen tuindouche en campingdouche

Als u op zoek bent naar een douche voor in de tuin, heeft u waarschijnlijk al verschillende opties gezien. Naast tuindouches komt u op internet ook regelmatig zogenaamde campingdouches tegen. Deze outdoor douches zijn ontworpen om gemakkelijk te dragen of te vervoeren te zijn. De meeste campingdouches hebben ook een watertank, zodat u geen directe wateraansluiting nodig heeft. Dit maakt het gebruik bijzonder comfortabel en flexibel. Vaste tuindouches kunnen daarentegen niet worden verplaatst en gebruikt op een andere locatie. Hun voordeel is dat de watertank niet gevuld hoeft te worden en het water permanent beschikbaar is. Als u overweegt een tuindouche aan te schaffen en bijvoorbeeld op een terrein woont dat gemakkelijk zichtbaar is, raden we ook aan om een privacy scherm of een speciale tuindouche cabine te kopen.

Om de draagbaarheid van een zonnedouche of campingdouche te vergemakkelijken, worden lichte materialen zoals aluminium en kunststof gebruikt bij de fabricage. Vaste tuindouches zijn vaak gemaakt van roestvrij staal, wat ze robuuster en minder kwetsbaar maakt. Draagbare zonnedouches zijn minder bestand tegen weersinvloeden vanwege het gebruikte materiaal.

Bestel praktische zonnedouches rechtstreeks naar huis

Naast het verfrissende effect voor kinderen na het spelen of voor volwassenen na het werken in de tuin, zijn er nog meer redenen om een zonnedouche voor de tuin te kopen. Onder andere helpt het om het water in het zwembad schoner te houden wanneer het gezin zich voor het gebruik in de tuin afspoelt. Dit bespaart uiteindelijk zelfs geld, omdat u het zwembadwater niet zo vaak hoeft te reinigen of te vervangen. Een draagbare zonnedouche kunt u ook gemakkelijk op een andere locatie plaatsen. De watertank zorgt voor douchegenot in de buitenlucht, zonder afhankelijk te zijn van waterleidingen. Het kopen van een douche voor de tuin hoeft niet duur te zijn. Bij ons vindt u betaalbare en tegelijkertijd hoogwaardige zonnedouches.

Zonnedouches voor duurzaam waterplezier in de tuin of op de camping

Zonnedouches hebben een tank waarin het water wordt verwarmd door zonlicht. De meeste douches hebben ongeveer een half uur direct zonlicht nodig om warm water te produceren. Hier zijn de voor- en nadelen nog eens samengevat:

Voordelen

  • Verwarming van water door zonlicht
  • Gemakkelijk te vervoeren
  • Geen wateraansluiting nodig

Nadeel

  • Zonlicht is vereist

Een tuindouche biedt verfrissing en plezier voor het hele gezin, ongeacht voor welk type en model u kiest. In onze winkel vindt u een geweldige selectie van betaalbare douches voor buiten, evenals tal van andere producten die uw zomer nog aangenamer maken. Heeft u een zwembad of overweegt u er een te kopen? Dan hebben we de juiste accessoires in ons assortiment. Ontdek bijvoorbeeld pompen, filters en skimmers, zwembadafdekkingen voor bescherming en onderhoud van uw zwembad, of handige zwembadverwarming en zwembadtrappen.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70587 waarderingen