Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Moderne badkamerkasten online kopen


Filter

Voordelige kasten met veel opbergruimte voor de badkamer

Mooie badkamerkasten bieden compacte opbergruimte voor handdoeken en verzorgingsproducten en zijn daarom essentieel in de badkamer. Er zijn verschillende soorten badkamerkasten, zoals hoge kasten, hangkasten, onderkasten en spiegelkasten. Meestal zijn badkamerkasten wit, maar ze hoeven niet altijd wit te zijn. U kunt ook uitvoeringen vinden in grijs, antraciet en blauw. Wat dacht u van een badkamerkast van hout of in betonlook? Badkamerkasten worden voornamelijk gebruikt voor het opbergen van cosmetica, verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen. Bij het kopen is het echter niet alleen belangrijk om naar het uiterlijk van de kast te kijken, maar ook naar de kwaliteit. Gladde en gemakkelijk schoon te maken oppervlakken zijn handig, omdat hygiëne in de badkamer belangrijk is.

Koop badkamerkasten en badkasten voordelig

Smalle en middelhoge badkasten maken slim gebruik van de opbergruimte in de badkamer. Ze bieden een ruimtebesparende oplossing voor de vele drogisterijartikelen. Daarnaast zijn badkamerkasten en badkasten belangrijke designelementen in de badkamer. Veel mensen kiezen voor een witte badkamerkast, omdat deze neutraal is, de ruimte optisch vergroot en goed te combineren is met andere kleuren in de badkamer. Maar ook meer opvallende kleuren kunnen prima passen. Een mix van verschillende kleuren en materialen kan even interessant zijn. Gladde oppervlakken zijn ook geen vereiste. Badmeubels in landelijke stijl zijn hier een populaire optie. Ze kenmerken zich door een romantisch en speels design, met laden voor al uw verzorgingsproducten.

Een smalle badkamerkast is perfect als hoge of hangende kast, omdat de meeste badkamers weinig grote oppervlakken hebben. Het is handig om de beperkte ruimte zo te benutten dat bijvoorbeeld een kleine badkamerkast boven het bad of naast de douche wordt geplaatst. Zo kunt u shampoo, douchegel, handdoeken en andere benodigdheden binnen handbereik bewaren. Make-up, tandenborstelaccessoires, kammen en zeep kunnen er ook hun plekje vinden.

Koop voordelige badkamerkasten met handige functies

De wandgemonteerde hangkasten met een smalle, hoge vorm hebben meestal slechts één deur en vaak een open compartiment, wat erg handig is voor het opbergen van benodigdheden die snel bij de hand moeten zijn. In deze vorm komt ook vaak de medicijnkast voor in de meeste badkamers. Hierin kunnen zalven, pleisters en medicijnen worden bewaard. Als er kinderen in huis zijn, zorg er dan voor dat deze badkast vergrendelbaar is.

Badkamer hoge kasten moeten idealiter meerdere legplanken hebben om de kostbare ruimte optimaal te benutten. De spiegelkast boven de wastafel, meestal een badkamerkast in het wit, is een van de meest populaire badkamerkasten. Het vervult zowel de functie van spiegel als van opslag voor de items die u graag bij de wastafel bij de hand wilt hebben

Bij ok-living bieden we een breed scala aan badkamermeubels die passen bij verschillende badkamers en huishoudens.

We begrijpen dat elk badkamerontwerp anders is en dat de behoeften van elk huishouden verschillen. Daarom hebben we een divers assortiment aan badkamerkasten om aan uw opbergbehoeften te voldoen. Onze witte badkamerkasten onder de wastafel verbergen het afvoerpijpje en bieden extra opbergruimte. De meeste huishoudens gebruiken deze ruimte ook voor het opbergen van schoonmaakmiddelen. Daarnaast kunt u ook de ruimte rondom de wasmachine effectief benutten. Een wasmachinemeubel verbergt niet alleen de wasmachine, maar biedt ook extra oppervlakte voor cosmetica en wasaccessoires. Ontdek ook onze andere badkamermeubels, zoals hoge kasten, hangkasten en middelhoge kasten, evenals prachtige badkamermeubelsets in verschillende maten, bestaande uit alle componenten die u in uw badkamer nodig heeft.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen