Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Praktisch zwembadtoebehoren voordelig online kopen


Filter

Creëer een prachtig zwemparadijs in uw eigen tuin - met de juiste accessoires

Met stijgende temperaturen groeit ook de wens om buiten af te koelen. Als u niet aan zee woont of een meer in de buurt heeft, kunt u de gewenste verfrissing meestal alleen vinden in een openbaar zwembad. Een eigen zwembad in de tuin is daarom een droom van veel mensen. Of het nu gaat om een kleine opblaasbare pool, een opzetzwembad of zelfs een ingebouwd zwembad, ze dienen allemaal hetzelfde doel. Een mooie houten pool of een luxe bubbelbad is ook een visueel hoogtepunt in de tuin. Als u handig bent en geen kant-en-klaar zwembad wilt kopen, kunt u er ook zelf een bouwen en zo een geheel eigen plek van verfrissing creëren. Welk type zwembad u ook kiest, met de juiste accessoires wordt het gegarandeerd een uitnodigende wellness-oase voor uw familie en gasten.

Bescherming en onderhoud van uw nieuwe zwembad

Als u bezig bent met het bouwen van uw eigen zwembad of als u al een zwembad heeft, heeft u waarschijnlijk al online gezocht naar geschikte zwembadaccessoires op verschillende websites of in zwembadwinkels. De keuze aan pompen, filters, afdekkingen, verwarmingssystemen, ladders en andere accessoires lijkt eindeloos. Ook de prijzen kunnen sterk variëren. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw nieuwe zwembadomgeving perfect uit te rusten - en dat tegen een eerlijke prijs.

Sommige zwembadaccessoires zijn puur decoratief, terwijl andere gewoonweg noodzakelijk zijn als u niet alleen een mooi, maar ook een schoon zwembad in uw tuin wilt hebben. Eén ding is zeker, elk zwembad heeft regelmatig onderhoud nodig om verontreinigingen te verwijderen en daarmee gezondheidsrisico's te voorkomen. Dit begint bij de waterkwaliteit en gaat tot aan het onderhoud en reiniging. Bij ons vindt u een geschikte selectie van pompen, filters en skimmers, evenals zwembadafdekkingen voor de bescherming en het onderhoud van uw zwembad. Met de juiste zwembadrol uit ons assortiment kunt u de afdekking eenvoudig over het zwembad rollen en weer verwijderen.

Praktische accessoires voor uw thuiszwembadparadijs

Om ervoor te zorgen dat uw eigen zwembad in de tuin meer aanvoelt als vakantie en minder als werk, streven we er altijd naar om nieuwe producten voor u te creëren. Een eigen zwembad klinkt verleidelijk, net als een eigen jacuzzi. In de meeste gevallen is echter maar één van beide mogelijk, als het al mogelijk is. Wat dacht u van een verwarmd zwembad? Zodat u niet hoeft te kiezen, hebben we een geweldige selectie van praktische zwembadverwarmingssystemen in ons assortiment. Een zwembadverwarming zorgt voor een constante, aangename temperatuur en maakt zwemmen zelfs op koelere dagen mogelijk.

Maak uw zwembad compleet en geniet ten volle van uw tuin

Zwembadverlichting en buitenlampen zijn erg populair, vooral tijdens lange en warme zomeravonden. Ze dragen in belangrijke mate bij aan de uitstraling en sfeer van het zwembad en de hele buitenruimte. Om niet alleen in het zwembad te kunnen komen, maar er ook weer uit te kunnen komen, heeft u alleen nog een geschikte zwembadtrap nodig. Rust uw buitenruimte en uw nieuwe zwembad in de tuin uit met passende accessoires en hoogwaardige meubels van ok-living en geniet van mooie dagen in de frisse lucht en een ontspannen sfeer met familie en gasten.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen