Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Mooie commodes voor baby's en bijpassende accessoires


Filter

Verschoontafels en bijpassende accessoires van ok-living

Bij het denken aan de benodigde babyuitrusting is een commode of verschoontafel, naast het babybed, vaak het eerste meubelstuk dat in je opkomt. Een commode is op vele manieren een zeer praktisch meubelstuk. Een baby moet vaak overdag en ook 's nachts verschoond worden. Om de rug van de ouders te ontlasten, hebben verschoontafels een ergonomisch ontworpen hoogte die een rechte houding mogelijk maakt.

Bovendien heeft men hier alles wat nodig is voor het verschonen direct binnen handbereik en netjes opgeruimd. Een commode bestaat meestal uit een onderkast met opbergmogelijkheden zoals planken en laden, en een verschoonblad. Het verschoonblad heeft meestal een verschoonkussen en verhoogde randen om de baby te beschermen tegen vallen en comfortabel te laten liggen. In onze winkel kunt u voordelig online verschoontafels en commodes kopen - ook op rekening.

Waarop moet je letten bij het kopen van een commode

Bij het kopen van een commode is het vooral belangrijk om te letten op de kwaliteit van het meubelstuk. De prijs-kwaliteitverhouding moet altijd kloppen. Bij ons vind je commodes van uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Daarnaast moet je bij de aanschaf van een commode ook letten op de juiste hoogte. De belangrijkste functie van een commode is dat ouders hun baby ergonomisch kunnen verschonen zonder hun rug te belasten. Daarnaast moet de commode voorzien zijn van een verschoonopzetstuk met een verhoogde rand om te voorkomen dat de baby per ongeluk van de commode rolt.

Denk ook aan voldoende opbergruimte. Aanstaande ouders onderschatten vaak hoeveel ruimte er daadwerkelijk nodig is voor luiers, babykleding en doekjes. Houd ook rekening met de grootte van het verschoonopzetstuk. Baby's groeien snel en je wilt niet binnen korte tijd weer in een nieuwe commode moeten investeren. Denk ook aan de ruimte en de locatie waar de commode moet komen te staan. Het moet niet te donker zijn, maar wel beschermd. Tot slot is ook accessoires voor een commode belangrijk. Zorg ervoor dat het verschoonopzetstuk is uitgerust met een comfortabel verschoonkussen. Een warmtelamp boven de commode mag ook niet ontbreken.

De beste tijd om een commode te kopen is eigenlijk tijdens de zwangerschap, zodat alles klaar is wanneer de baby arriveert.

Wanneer de baby er eenmaal is, heb je meestal weinig tijd om meubels uit te zoeken of in elkaar te zetten. Bovendien is het juist na de bevalling belangrijk voor de moeder om ergonomisch te kunnen verschonen. Met de online aankoop van je nieuwe commode hoef je je tijdens de zwangerschap niet bloot te stellen aan de stress van winkelen in meubelwinkels. Bovendien worden alle meubels uit onze online winkel comfortabel bij je thuis bezorgd.

In de commode moet je alles bewaren wat je snel bij de hand moet hebben tijdens het verschonen. Dit omvat voornamelijk luiers, vochtige doekjes en eventuele benodigde verzorgingsproducten. Daarnaast kun je ook hydrofiele luiers of wegwerpwisselkussenhoezen bewaren om het gevoerde verschoonkussen te beschermen tegen vuil. Een luieremmer voor gebruikte luiers mag ook niet ontbreken.

Voordat je je nieuwe commode koopt en opzet, is het belangrijk om goed na te denken over welke ruimte het meest geschikt is.

Aangezien de baby tijdens het verschonen wordt uitgekleed, moet de ruimte goed verwarmd zijn. Je kunt ook een warmtelamp voor de verschoontafel aanschaffen. Bedenk ook dat je een baby meerdere keren per dag, ook 's nachts, moet verschonen, dus de looproutes moeten zo kort mogelijk zijn.

Het krijgen van een nieuw gezinslid is iets bijzonders, de geboorte van een baby en de tijd daarna zijn echt spannend. Om ervoor te zorgen dat je geen enkel moment mist en niet te maken krijgt met vermoeiend zoeken en in de rij staan in winkels, bieden wij in onze online winkel alles wat je nodig hebt om de kinderkamer in te richten. Van een kindvriendelijk bed tot een bijpassende kast, van een schattige bedorganizer tot een praktische opvouwbare opbergdoos - we leveren alles comfortabel bij je thuis.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen