Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Voordelige kinderbedden online bestellen


Filter

Heel eenvoudig een nieuw kinderbed voor de kinderkamer voordelig online bestellen

Een kinderkamer is niet alleen de slaapkamer van je kind, maar ook de ruimte waar het kind speelt, huiswerk maakt en vrienden uitnodigt. De kinderkamer moet vooral rust uitstralen en toch stimulerend zijn voor spelen en leren. Creëer een comfortabele oase waarin het kind graag tijd doorbrengt en kan dromen van andere werelden en avonturen kan beleven. Het belangrijkste element in de kinderkamer is een geschikt kinderbed dat voldoet aan de behoeften van het kind. Een kinderbed moet uitnodigen om te slapen. Kies een bed waarin het kind zich graag wil nestelen. Op basis daarvan kun je de kamer verder inrichten naar de interesses van je kind.

Het kinderbed wordt ook vaak gebruikt als zitplaats en speelplek. Daarmee moet rekening worden gehouden bij de keuze. Bij ok-living vind je veel voordelige kinderbedden in verschillende uitvoeringen, ontwerpen en maten die je gemakkelijk kunt bestellen in onze online winkel. Tip: Oudere kinderen willen graag meebeslissen bij de keuze van een bed en beddengoed. Laat je kind een selectie van bedden zien, ze zullen blij zijn als ze mogen meebeslissen.

Kinderbedden voor de kinderkamer van ok-living

Wanneer het kind de randen van zijn wieg raakt tijdens het uitrekken, is het tijd om de kinderkamer uit te rusten met een nieuw kinderbed. In onze online winkel van ok-living heb je de keuze uit neutrale kleuren zoals wit, naturel of antraciet, evenals vele uitvoeringen en ontwerpen. De hoogste prioriteit: het moet er mooi uitzien, comfortabel zijn en je kind moet ervan houden. Je kind zal dol zijn op de huisbedden van Vicco. Met de dakconstructie tover je de kinderkamer zonder veel moeite om tot een oase van welzijn. Kinderen houden van hutten, creëer een toevluchtsoord met een hemelbed, lichtslingers, dekens en kussens waar je kind zich prettig kan voelen. 's Avonds zorgen onze mooie "Cotton-Balls" lichtslingers voor een rustige sfeer en kan je kind zijn fantasie de vrije loop laten en heerlijk dromen.

Een nieuw kinderbed - vind het juiste ontwerp en de juiste maat

Bij het kiezen van een nieuw kinderbed zijn er enkele dingen waar u op moet letten. Hoeveel ruimte is er beschikbaar en wat zijn de behoeften van het kind? Moeten er vriendjes kunnen blijven slapen? Moet het een combinatie zijn van kinderbed, matras en lattenbodem? De maat, de prijs en het ontwerp zijn allemaal belangrijke factoren bij het maken van een keuze. Bij ok-living vindt u verschillende formaten en stijlen tegen een betaalbare prijs, die u gemakkelijk online kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen.

Het ontwerp: U kunt kiezen tussen een laag of iets hoger bed met laden of een opbergruimte waarin beddengoed, dekens en kussens kunnen worden opgeborgen. De bedden zijn optioneel verkrijgbaar met een dakvorm, speeltoren, bedhekje, lattenbodem, matras en extra verdieping, of als hoogslaper. De neutrale kleuren hebben een rustgevend effect, bestel wit voor een moderne uitstraling en houtlook voor een natuurlijke look. Antraciet is subtiel en geeft de kamer een elegante uitstraling.

De maat: Vanaf drie jaar raden we een maat van 70 × 140 cm of 80 × 160 cm aan, en vanaf vier tot vijf jaar een formaat van 90 × 200 cm, geschikt voor schoolgaande kinderen en tieners, omdat het kind dan voldoende ruimte nodig heeft. Als uw kind nog klein is, kunt u kiezen voor een laag kinderbed in een kleiner formaat, zodat u ervoor zorgt dat het kind er niet uitvalt en zelfstandig in en uit bed kan klimmen. Afhankelijk van de ontwikkeling van het kind kunt u ervoor kiezen om een extra bedhekje te gebruiken. Als het kind groot genoeg is, kan dit eenvoudig worden verwijderd.

Onze laaggelegen kinderbedden en huisbedden zijn ook een goede keuze bij het volgen van de Montessori-methode, omdat het kind zelf kan beslissen wanneer het wil gaan liggen en zelfstandig in en uit bed kan klimmen. Als het kind al wat ouder is, kunt u kiezen voor een hoogslaper of een stapelbed. Het ruimtebesparende stapelbed is bijzonder geschikt als kinderen een kamer delen of als er vriendjes komen logeren. Kinderen zijn in een groeifase en groeien snel, dus let op een stevig en kwalitatief goed matras. Neem een kijkje in onze online winkel, hier vindt u zeker wat u zoekt.

Kinderbedden en andere meubels voor de kinderkamer voordelig bestellen

Ongeacht de leeftijd moet de kinderkamer altijd mooi worden ingericht, zodat het kind zich er prettig voelt. Misschien bent u geïnteresseerd in onze babybedden, boxen, commodes of kinderkamerkasten. In onze online winkel kunt u de geselecteerde producten voordelig bestellen.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen