Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Voordelige zwembadoprolsystemen online kopen


Filter

Bij ons vindt u voordelige oprolapparaten voor zwembadafdekkingen

Er zijn in principe twee soorten zwembadafdekkingen op de markt. Een eenvoudige zwembadafdekking zorgt ervoor dat het water in het zwembad niet zo gemakkelijk vervuild raakt door bladeren, pollen en meer. De afdekking vergemakkelijkt het schoonhouden van het zwembadwater. Een solarzeil heeft naast bescherming ook een andere praktische functie. Dankzij het solarzeil kunt u het zwembadwater op een aangename temperatuur verwarmen, waardoor zwemmen zelfs op koudere dagen plezierig wordt. Een mooie zwembadafdekking is een essentiële uitrusting voor elke eigenaar van een tuinzwembad. Hiermee kunt u veel tijd en moeite besparen bij het onderhoud.

Het grootste probleem bij het gebruik van zo'n afdekking is echter het op- en afrollen van de afdekking over het zwembad. Een taak die meestal meer dan twee handen en geduld vereist. Gelukkig zijn er zogenaamde zwembadafrollers of oprolapparaten voor afdekzeilen beschikbaar. Met een oprolapparaat kan het solarzeil of de eenvoudige zwembadafdekking moeiteloos over het zwembad worden gerold. Bij ons vindt u een passende selectie!

Waarom gebruik maken van oprolapparaten voor zwembadafdekkingen

Het beschermen tegen grove verontreiniging is een belangrijk onderdeel van het zwembadonderhoud. Dit kunt u goed doen met zwembadaccessoires, maar nog beter met een speciale afdekking voor tuinzwembaden. Hier kunt u kiezen tussen een eenvoudige afdekking en een solarzeil. Als u overweegt om een tuinzwembad aan te schaffen of er al een heeft, is het ook verstandig om na te denken over de aanschaf van een afdekking.

Het op- en afrollen van zo'n afdekzeil kan lastig zijn. Daarom wordt het gebruik van een geschikt en speciaal ontworpen oprolapparaat aanbevolen. Bij ons vindt u passende oprolapparaten voor zwembadafdekkingen van hoge kwaliteit en tegen een voordelige prijs. Hier zijn nogmaals de voordelen en belangrijkste informatie over zwembadoprolapparaten op een rijtje:

  • Het oprolapparaat vereenvoudigt het op- en afrollen van de zwembadafdekking aanzienlijk.
  • Zwembadoprolapparaten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten - vast gemonteerd of verrijdbaar - en voor verschillende zwembadvormen - rond of rechthoekig.
  • Het wordt aanbevolen om het oprolapparaat met name bij zeer grote afdekkingen te gebruiken.
  • De materialen die worden gebruikt voor de zwembadoprolapparaten zijn robuust en zorgen voor gemakkelijk op- en afrollen van de afdekking.

Alles voor het perfecte tuin- en waterspeelplezier kopen bij ok-living

Een afdekking voor het zwembad behoort duidelijk tot de standaarduitrusting voor elke zwembadeigenaar. Een solarfolie houdt het water aangenaam warm, zodat u ook op koelere dagen ontspannen kunt zwemmen. Ontdek ons assortiment passende afdekzeilen. Met de juiste oprolapparatuur uit onze online winkel heeft u geen helpende hand nodig wanneer u het afdekzeil op het zwembad wilt rollen of eraf wilt halen. Ook het onderhoud van een zwembad hoort erbij als u, uw familie en vrienden zorgeloos in het water willen spelen. Ook hiervoor vindt u bij ons alles wat u nodig heeft. Naast afdekzeilen en oprolapparatuur voor tuinzwembaden bieden wij ook zwembadaccessoires zoals zwembadpompen, zwembadfilters en zwembadskimmers, evenals handige zwembadladders. Neem een kijkje en overtuig uzelf van ons uitgebreide en exclusieve assortiment.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen