Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Hoge kasten voor uw badkamer voordelig online bestellen


Filter

Bij ok-living bieden wij een ruime selectie van betaalbare hoge kasten voor de badkamer.

Deze kasten zijn speciaal ontworpen om u veel opbergruimte te bieden en uw badkamer georganiseerd en gestructureerd te houden. U kunt verschillende items zoals toiletpapier, make-up, deodorant en nog veel meer opbergen, zodat uw badkamer altijd netjes is en u alles snel bij de hand heeft.

Onze betaalbare badkamerhoge kasten kenmerken zich door hun hoogwaardige afwerking en stijlvolle uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen, zodat u de hoge kast kunt vinden die perfect bij uw badkamer past. Of u nu een moderne, klassieke of rustieke stijl verkiest, bij ons zult u vinden wat u zoekt. Bestel vandaag nog een betaalbare hoge kast voor uw badkamer en creëer meer opbergruimte en organisatie in uw badkamer.

Een badkamer-hoge kast is een langwerpige kast die verticaal aan de muur staat en veel opbergruimte biedt.

Het is ook zeer geschikt voor kleine badkamers om spullen in op te bergen. Achter een deur zorgen cosmetica niet langer voor onrust en de badkamer kan sneller worden schoongemaakt. Dankzij de orde die u creëert met een badkamer-hoge kast, hoeft u niet meer lang te zoeken naar spullen. U weet dat alles kan worden opgeborgen in een betaalbare en hoogwaardige badkamer-hoge kast. Open de deur en alles is binnen handbereik. Een betaalbare hoge kast zorgt voor rust en niets staat het creëren van een wellnessoase nog in de weg.

Bij ok-living zult u zeker de juiste badkamerhoge kast vinden dankzij het brede assortiment in verschillende stijlen.

De meeste hoge kasten kunnen worden geïntegreerd in elke interieurstijl. Een zeer elegante uitstraling wordt gecreëerd door een witte badkamerhoge kast in combinatie met betonlook. Wit en grijs geven een moderne uitstraling. Terwijl wit ook gecombineerd kan worden met een vintage of landelijke stijl, heeft zwart een meer klassieke uitstraling. Een badkamerhoge kast in houtlook creëert een warmere sfeer en kan perfect worden gecombineerd met verschillende kleuren.

De onderhoudsvriendelijke badkamerhoge kasten kunnen ook worden geïntegreerd in een kleine badkamer. De hoogte van een hoge kast is ongeveer 190 cm en de diepte is 30 cm. Een combinatie van open en gesloten vakken ziet er visueel zeer aantrekkelijk uit. De open vakken bieden ruimte voor mooie decoratieve elementen en zorgen voor een zekere lichtheid. Met een volledig gesloten kast creëert u een zuivere en minimalistische esthetiek.

Een hoge kast en een hangkast in de badkamer hebben enkele verschillen.

Een hoge kast is een vrijstaande kast die op de vloer staat en een grotere hoogte heeft, meestal ongeveer 190 cm. Het biedt daarom meer opbergruimte en ruimte voor verschillende combinaties van open planken, laden en gesloten compartimenten. Een hoge kast kan ook worden gekocht als onderdeel van een badkamermeubelset, die verschillende kasten bevat zoals een spiegelkast, een wastafelonderkast en andere kasten. Dit zorgt voor een harmonieus totaalbeeld en creëert orde en rust in de badkamer.

Een hangkast daarentegen wordt aan de muur gemonteerd en staat niet op de vloer. Dit creëert een zwevend effect en de vloer eronder kan gemakkelijk worden gereinigd. Een hangkast heeft meestal een lagere hoogte van ongeveer 70 cm, wat betekent dat het minder opbergruimte biedt dan een hoge kast. Het is echter goed geschikt voor het opbergen van kleinere items en kan worden gebruikt als aanvulling op andere badkamerkasten. Uiteindelijk hangt de keuze tussen een hoge kast en een hangkast af van uw individuele behoeften, de beschikbare ruimte en uw persoonlijke smaak.

U kunt eenvoudig en voordelig badkamerhoge kasten online bestellen.

Badkamerhoge kasten bieden vele voordelen, ze zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar zorgen ook voor rust en orde in de badkamer. In onze online shop kunt u ook complete badmeubelsets kopen. Daarnaast vindt u bij ok-living de perfecte wastafelonderkasten om extra opbergruimte te creëren. Ontdek onze collectie van midischranken en andere badkamerkasten en plaats vandaag nog uw bestelling. Alle producten worden bij u thuis afgeleverd.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen