Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Moderne schoenenkasten en schoenenrekken online bestellen


Filter

Hoogwaardige en betaalbare opbergmogelijkheden voor uw schoenen

Schoenenkasten en schoenenrekken zorgen voor orde in de hal en zijn tegelijkertijd ware opslagwonderen. Ze bieden de ideale opbergmogelijkheid voor uw schoenen. In de schoenenkast zijn ze beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bovendien zorgt u met een moderne schoenenkast of schoenenrek voor een nette uitstraling van uw entreegebied.

Opbergwonder voor al uw schoenen - schoenenkasten en schoenenrekken van ok-living

Om schoenen schoon en georganiseerd op te bergen, is er voor iedereen een geschikt opbergsysteem. De meest populaire opties zijn de bewezen klassiekers zoals de schoenenkast, de schoenenkast met kantelfunctie, de schoenencommode en het schoenenrek. Een hoge, grote schoenenkast is een echt opbergwonder. Hier is plaats voor een groot aantal schoenen. Maar ook kleine schoenenkasten zijn praktische items voor het dagelijks leven. Ze bieden ook ruimte voor enkele schoenen en passen probleemloos in een kleine hal. Als u een schoenenkast met kantelfunctie koopt, valt deze vooral op door zijn geringe diepte, omdat de schoenen verticaal worden opgesteld. Het is ideaal voor smalle gangen. De schoenencommode is in tegenstelling tot de schoenenkast niet zo hoog, maar meestal breder.

Door de lage hoogte is een schoenencommode bijzonder geschikt als extra opbergoppervlak voor sleutels of andere items. Schoenencommodes hebben vaak laden of compartimenten die u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor het opbergen van accessoires zoals onderhoudsproducten en borstels voor schoenen, maar ook voor minder omvangrijke kledingstukken zoals sjaals, doeken en hoeden. Een open schoenenrek organiseert en bewaart uw schoenen zonder dat het te zwaar overkomt. Bovendien heeft u zo altijd een goed overzicht van al uw schoenen.

Waar u op moet letten bij een grote, hoge schoenenkast

Als u een groot gezin heeft en dienovereenkomstig veel schoenen bezit, dan is een schoenenkast de juiste keuze. Als u voldoende ruimte heeft, kunt u deze direct in de hal plaatsen. Ok-living biedt een ruime selectie van hoogwaardige en toch betaalbare schoenenkasten en schoenenrekken in verschillende maten, ontwerpen en kleuren.

Met de juiste kast wordt uw entreegebied in een handomdraai een eyecatcher voor u en elke bezoeker. Als u ervoor kiest om een grote, hoge schoenenkast te kopen, is het raadzaam om deze aan de muur te bevestigen. Dit geldt vooral voor schoenenkasten die niet zo diep zijn. Vooral als er kinderen in het huishouden zijn, is het belangrijk dat de grote, hoge schoenenkast stevig staat, zodat deze geen gevaar vormt. Als u geen ruimte heeft in de hal of als deze niet voldoende is voor uw grote schoenencollectie, is de slaapkamer ook een geschikte locatie. Op die manier heeft u schoenen en kleding direct op één plek en kunt u sneller uw outfit samenstellen.

Uw schoenenkast moet in de eerste plaats voldoende ruimte bieden voor al uw schoenen.

Voordat u online een schoenenkast koopt, moet u eerst uw schoenen tellen en beslissen of een kleine schoenenkast voldoende is of dat u liever een hoge, grote kast voor uw schoenen wilt kopen. Vanaf schoenmaat 45 moet u ook letten op voldoende diepte van de kast, anders kunnen uw schoenen mogelijk buiten het opbergoppervlak uitsteken. Flexibele, in hoogte verstelbare legplanken zijn belangrijk als u laarzen of andere hoge schoenen bezit.

Voordelen en nadelen van een schoenenkast en schoenenrek

Voordelen van een schoenenkast: Opgeruimde uitstraling: Omdat de schoenen achter gesloten deuren worden bewaard, zorgt een schoenenkast voor een opgeruimde en nette uitstraling in uw entreegebied. Bescherming van schoenen: De gesloten structuur van een schoenenkast beschermt uw schoenen tegen stof, vuil en externe invloeden. Vergevingsgezind voor rommel: Mocht het binnenin de kast een beetje rommelig zijn, dan is dit niet direct zichtbaar voor bezoekers. Nadelen van een schoenenkast: Zoeken naar schoenen: Omdat de schoenen niet direct zichtbaar zijn, moet u de kast openen om het juiste paar schoenen te vinden. Beperkte zichtbaarheid: Als u graag een overzicht heeft van al uw schoenen, biedt een gesloten schoenenkast geen direct visueel overzicht. Voordelen van een schoenenrek: Direct zichtbaar: Op een schoenenrek kunt u uw schoenen direct zien, waardoor u snel kunt vinden wat u zoekt. Gemakkelijke toegang: U kunt eenvoudig uw schoenen pakken en plaatsen zonder een deur te openen. Geen montage vereist: Schoenenrekken zijn vaak al gemonteerd of vereisen minimale montage. Nadelen van een schoenenrek: Vereist orde: Omdat de schoenen openlijk zichtbaar zijn, moet u het schoenenrek goed georganiseerd en netjes houden om een chaotische uitstraling te voorkomen. Geen bescherming van schoenen: Schoenen die op een open schoenenrek worden bewaard, zijn niet beschermd tegen stof of vuil. Bij ons kunt u voordelig online een schoenenrek kopen en profiteren van de voordelen van snelle levering en de mogelijkheid om op rekening te bestellen. We bieden een breed scala aan schoenenkasten en schoenenrekken in verschillende uitvoeringen, designs en kleuren, zoals antraciet, zwart, wit, hout- en betonlook. Als u op zoek bent naar meer meubels voor uw hal en entreegebied, hebben we ook mooie garderobekasten en praktische schoenenbanken beschikbaar.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.60 / 5.00
van 73602 waarderingen