Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Hoogwaardige lowboards voordelig online kopen


Filter

Het lowboard, de klassieke inrichting voor de woonkamer

Lowboards zijn stijlvolle meubelstukken die vanwege hun constructie zorgen voor veel flexibiliteit in het interieur. Vanwege hun lage hoogte zijn lowboards bijzonder ruimtebesparend, maar bieden ze nog steeds voldoende opbergruimte voor gebruiksvoorwerpen of elektronische apparaten zoals televisies of luidsprekers. Vooral in de woonkamer worden lowboards graag gebruikt als moderne inrichtingscomponent. Gewoonlijk plaatst men daar de televisie op en bewaart men bijvoorbeeld dvd's of boeken in de onderste vakken.

Waarom een ​​lowboard kopen

Een groot voordeel van een lowboard is dat het niet alleen in de woonkamer als tv-meubel kan worden geplaatst. Dit type kast kan ook uitstekend dienen in de hal, gang of slaapkamer. De mogelijkheden zijn dus zeer divers. Op het oppervlak bieden goedkope lowboards veel bruikbare ruimte, maar er kunnen ook veel spullen worden opgeborgen in de laden. Als je geen televisie op het lowboard wilt plaatsen, kun je het ook mooi decoreren met vazen en andere decoratieve voorwerpen.

Verschillen met dressoirs, highboards en andere meubels

In tegenstelling tot een dressoir is een lowboard aanzienlijk lager, waardoor het mogelijk ook minder opbergruimte heeft. Een highboard is nog hoger dan een dressoir en neemt veel meer ruimte in beslag in de kamer. De belangrijkste functie van highboards is het opbergen van spullen, terwijl een lowboard ook dient als een decoratief element. Lowboards zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen die perfect kunnen worden afgestemd op de specifieke interieurstijl en zijn betaalbaar te koop. Bij het kiezen van een lowboard is het belangrijk om na te denken over de grootte ervan, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Er zijn zeer kleine en grote kasten beschikbaar. Daarnaast zijn er lowboards te vinden met of zonder poten, zowel online als in winkels. Er zijn ook zogenaamde hoek-lowboards voor de tv. Dankzij hun hoekige vorm kunnen ze bijzonder ruimtebesparend in de woonkamer worden geplaatst.

Wat betreft de materiaalkeuze zijn er bijna geen grenzen. Hout is bijvoorbeeld erg populair vanwege de robuustheid en duurzaamheid. Maar een lowboard hoeft niet per se volledig uit hout te bestaan; er zijn ook lowboards verkrijgbaar met een houtlook die zeer betaalbaar zijn. De ruime keuze aan verschillende kleuren biedt voor elk wat wils. Lowboards zijn verkrijgbaar in landelijke stijl, verschillende houtlooks, matte kleuren of hoogglansafwerkingen.

Bij het plaatsen, eisen en monteren van een lowboard zijn er enkele punten om rekening mee te houden

Positionering: Zorg ervoor dat het lowboard op een stevige ondergrond staat en dat er geen gevaar bestaat dat het kan omvallen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de ruimte rondom het lowboard, zodat er voldoende bewegingsruimte is en eventuele kabels netjes kunnen worden weggewerkt.

Montage: Volg altijd de instructies en handleiding bij het monteren van het lowboard. Zorg ervoor dat alle onderdelen stevig zijn bevestigd en controleer regelmatig of alles nog goed vastzit. Als het lowboard zware voorwerpen moet dragen, kan het ook aan de muur worden gemonteerd voor extra stabiliteit en veiligheid.

Vloerbescherming: Als u van plan bent het lowboard te verplaatsen, zorg er dan voor dat er kleine viltglijders onder de poten of aan de onderkant van het lowboard zijn bevestigd, zodat de vloer niet beschadigd raakt tijdens het verschuiven. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen en vereisten van het lowboard, zoals de benodigde ruimte voor elektronische apparaten en opbergruimte. Ook de stijl en het design van het lowboard moeten passen bij de rest van de kamerinrichting.

Mooie lowboards en nog veel meer voor de woonkamer

Iedereen die op zoek gaat, zal merken dat lowboards betaalbaar en zeer eenvoudig te decoreren zijn. Om het beste uit het lowboard te halen, is het belangrijk om je fantasie de vrije loop te laten. De oppervlakte van de kast biedt veel ruimte om creatief te zijn. Het is bijzonder mooi als het lowboard dient als presentatieplek voor vazen, bloempotten of sculpturen. Als alternatief kun je deze ook op klassieke wijze in mooie woonkamerrekken plaatsen. Kleine tafellampen zijn ook een opvallend accent en kunnen 's avonds de omgeving in een aangenaam licht dompelen. De bijpassende salontafel vind je ook in onze online winkel. Daarnaast kunnen er ook fotolijsten op het lowboard worden geplaatst. Voor meer interieurideeën voor de woonkamer, kun je terecht in onze sectie "Woonkamerdecoratie".

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen