Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Garderobes voordelig online kopen


Filter

Praktische kapstokken, wandhaken en garderobekasten voor de hal

Zodra u de voordeur opent, valt uw oog als eerste op de kapstok. Kapstokken zorgen niet alleen voor een overzichtelijke opslag, maar ook voor een opgeruimde entree. Met een mooie kapstok in de hal kunt u gemakkelijk uw jassen, mantels en schoenen opbergen. Afhankelijk van het model kan het ook dienen als opbergplek voor bijvoorbeeld uw sleutels, handschoenen, accessoires en meer. Vaak maakt ook een spiegel deel uit van een complete halinrichting. Zo kunt u controleren of uw kleding goed zit voordat u het huis verlaat. Bij ons vindt u kapstokken met spiegel en kapstokken zonder spiegel. Omdat u uw kledingkeuze vaak afstemt op de weersomstandigheden, is het belangrijk dat u alles direct bij de hand hebt. Denk goed na over welke kapstok geschikt is voor uw hal voordat u een aankoop doet.

Flurgarderobes zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, stijlen en kleuren

Van wandgarderobes, kapstokken, garderobepanelen tot lijsten en haken, er zijn allerlei soorten meubels verkrijgbaar voor de hal. Ongeacht het type waarin u geïnteresseerd bent, gaat het erom zoveel mogelijk opbergruimte te creëren en overzicht te behouden. Maar voordat u kiest voor een complete garderobeset of een compacte garderobe, is het de moeite waard om een vergelijking te maken. Omdat garderobes zeer verschillend zijn, heeft elk model zijn voor- en nadelen. Een flurgarderobeset bestaat meestal uit een garderobepaneel met wandhaken, maar ook een spiegel en een kast zijn vaak onderdeel van een nieuwe garderobe voor de hal.

De kasten van de garderobe kunnen een schoenenkast, kledingkast of een combinatie van beide zijn. Vaak wordt de serie aangevuld met een bank of een kast voor huishoudelijke spullen, schoenen, enz., of kan naar wens worden uitgebreid. Ontdek daarom ook onze praktische schoenenbanken voor de hal. Bij de montage is het belangrijk op te merken dat de wandgarderobe aan de muur moet worden bevestigd, dus hiervoor is boren van gaten nodig. Daarentegen plaatst u de kapstok of een vrijstaande garderobekast eenvoudig op een willekeurige plaats in de hal.

Koop garderobes voor kleine gangen

Er zijn ook geschikte meubels voor kleine gangen. Hier is het aan te raden om te kiezen voor een kleine wandgarderobe met haken of een wandgarderobe-set te kopen. Bij ons kunt u een garderobe-set in veel verschillende kleuren en ontwerpen voordelig online kopen. U vindt bij ons onder andere:

  • Garderobes voor de gang met haken voor jassen
  • Garderobe-sets - bijvoorbeeld met een schoenenkast en spiegel
  • Ruime garderobekasten
  • Compacte wandgarderobes

Als u van plan bent om een nieuwe garderobe voordelig te kopen, bedenk dan van tevoren hoeveel ruimte u in de gang heeft en hoeveel opbergruimte u nodig heeft. De aankoop van een nieuwe garderobekast hangt af van verschillende factoren - of u bijvoorbeeld genoeg heeft aan een garderobestang of liever een complete garderobe-set wilt kopen, bestaande uit een kast, wandhaken en spiegel.

Bij ok-living kunt u gemakkelijk online voordelig complete garderobesets voor de hal kopen.

Het assortiment aan garderobes voor de hal is groot, zodat u een garderobe kunt bestellen die perfect past bij uw interieurstijl en alles opbergt wat u snel bij de hand nodig heeft in de hal. Als u op zoek bent naar moderne garderobekasten die goed passen bij de rest van uw interieur, kies dan voor een garderobe in het wit met een wit garderobepaneel. Meubels in natuurlijke tinten passen goed bij een landelijke, rustieke stijl. Kies voor garderobekasten in antiek houtlook als u van deze stijl houdt. Koop een garderobekast om jassen of schoenen netjes en overzichtelijk op te bergen. Dit zorgt direct voor een geweldige en opgeruimde indruk wanneer u of uw bezoek de woning binnenkomt. Als u een garderobe voor de hal wilt kopen, maar de ruimte erg klein is, is een garderobestang een goede keuze. Als geweldige aanvulling daarop vindt u in onze online winkel ook mooie schoenenkasten. Deze bieden we ook in verschillende maten en ontwerpen, zodat u zelfs in een kleine hal de juiste garderobemeubels kunt plaatsen.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.60 / 5.00
van 73602 waarderingen