Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Voordelige SUP-wagens en kajakwagens online kopen


Filter

Een transportwagen kopen voor kajaks, SUP-boards en surfplanken

De zomer is zonder twijfel het hoogtepunt voor gepassioneerde watersporters. Wit zand, schuimende golven en glinsterend water. Een vakantie aan het strand is de perfecte plek om het water op te gaan. Maar hoe breng je het beste je sportuitrusting naar het water? Het vervoeren van apparatuur kan soms wat lastig en onhandig zijn. Gelukkig bieden praktische SUP- en kajaktransportwagens uit onze online winkel de oplossing. Ze brengen je kajak, surfplank en meer veilig en gemakkelijk naar je bestemming, waardoor je het gedoe van dragen bespaard blijft.

Koop een transportwagen voor uw watersportuitrusting

Of het nu met een peddel is of zonder, een watersportuitrusting biedt plezier en fitness tegelijkertijd. Een rustig meer of een bruisende rivier, dit zijn de perfecte plekken om uw kajak te gebruiken. Omdat u het water kunt kiezen, is het een geweldige bezigheid voor het hele gezin. Houdt u meer van hoge golven en avontuur? Dan is een surfplank de juiste keuze. Stevig staan en goede balans zijn nodig om deze sport te beheersen. Maar zodra u de slag te pakken heeft, wordt u beloond met snel en opwindend plezier.

Houdt u meer van rust, maar wilt u toch iets exotischer dan een gewone kano? Een Stand-up Paddleboard, ofwel SUP, is een geschikt alternatief. Deze techniek is niet nieuw, de inheemse bevolking van het Amazonegebied gebruikte al een vergelijkbare methode om te vissen. Staand op het board peddelt u over het water en geniet u van het uitzicht. Met een SUP transportwagen verplaatst u uw board veilig van A naar B.

Praktische SUP- en kajak-transportwagens van topkwaliteit

Een transportwagen voor uw kajak, surf- en SUP-board is een ware helper, want u hoeft niet langer zwaar te tillen en bespaart uw krachten voor uw eigenlijke hobby. De weg van de parkeerplaats naar het water kan soms behoorlijk lang zijn. Wilt u uw watersportuitrusting eenvoudig van de auto naar het water brengen, dan kan een kleine handkar u daarbij helpen. Deze weegt niet veel en is gemakkelijk op te bergen, maar biedt enorm comfort, bijvoorbeeld bij het vervoeren van een kano. Naast de bekende handkarren zijn er ook grote varianten voor de auto, waarmee meerdere apparaten tegelijk kunnen worden vervoerd. Kajaks, SUP's en surfboards lenen zich perfect voor een transportwagen. Het is een absolute must-have voor elke enthousiaste sporter.

Zodat u altijd en overal van uw favoriete watersport kunt genieten

Als een echte liefhebber van watersport zijn uw watersportuitrustingen waarschijnlijk kostbaar en mogen ze onderweg geen schade oplopen. Onze SUP- en kajak-transportwagens zijn daarom bijzonder robuust gebouwd en extreem duurzaam. Dankzij het schuimrubberen kussen is uw surfplank tijdens het transport altijd beschermd tegen krassen en wegglijden. Bovendien zijn onze transportwagens perfect geschikt voor alle gangbare boards. Ze kunnen ook eenvoudig worden opgevouwen voor transport en opslag.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw huis en tuin of andere leuke hoogtepunten die plezier bieden voor het hele gezin, dan bent u bij ok-living aan het juiste adres! Bij ons vindt u geweldige meubels voor elke kamer, mooie meubels voor buiten en alles voor vrije tijd en hobby, zoals praktische werkplaatsinrichting, voordelige trampolines of handige dakkoffers voor uw volgende vakantie. Neem gewoon een kijkje in onze winkel.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen