Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Voordelige trampoline voor plezier en actie in de tuin online bestellen


Filter

Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen een echte sensatie - de tuintrampoline

Veel kinderen dromen van een eigen grote trampoline in de tuin. Maar steeds meer volwassenen genieten ook van deze geweldige vrijetijdsactiviteit. Een trampoline is namelijk niet alleen leuk voor kinderen om op te springen en te spelen, het is ook een effectief fitnessapparaat. Het kopen van een trampoline is dus niet langer alleen een wens van veel kinderen, maar van het hele gezin. Het is dan ook niet verwonderlijk dat trampolines steeds vaker in tuinen te zien zijn. De prijzen voor een tuintrampoline kunnen sterk variëren. Bij ons vindt u hoogwaardige en tegelijkertijd betaalbare trampolines waar u lang plezier van zult hebben. Neem gewoon een kijkje in onze online winkel.

Trampolinespringen biedt niet alleen plezier, maar kan ook een effectieve fitnessactiviteit zijn om af te vallen.

Misschien heb je, net als de meeste mensen, de intentie om weer wat meer te bewegen en wens je wat kilo's kwijt te raken. Je hebt echter geen zin of tijd om naar de sportschool te gaan en wilt geen dieet volgen. Dan is het kopen van een trampoline de perfecte keuze! Een tuintrampoline combineert het aangename met het nuttige, want het is niet alleen leuk voor de kleintjes. Volwassenen, vooral ouders die weinig tijd hebben om regelmatig naar de sportschool te gaan en graag de balans willen vinden tussen tijd met het gezin en tijd voor zichzelf, vinden hier de ideale oplossing.

Slechts enkele minuten springen op de tuintrampoline per dag zorgt al voor een flinke workout en helpt om ongewenste kilo's snel kwijt te raken. Twintig minuten springen op de trampoline verbrandt meer calorieën dan joggen. Wie het een uur volhoudt, kan met trampolinespringen, afhankelijk van leeftijd, gewicht, geslacht en intensiteit, zelfs tot wel 750 calorieën verbranden. Het simpele feit is dat bij het springen op de trampoline meer spiergroepen worden gebruikt dan bij de meeste andere sporten. Hoe meer spieren er dus actief zijn, hoe hoger het calorieverbruik. Trampolinespringen is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Het is een training die de gewrichten ontlast, omdat de zachte ondergrond van het springen de impact op de gewrichten vermindert. Bovendien is het een leuke activiteit die je alleen of met het hele gezin kunt doen.

Om gewicht te verliezen met trampolinespringen, is het belangrijk om regelmatig te trainen en verschillende oefeningen en sprongtechnieken te gebruiken. Combineer het springen met andere vormen van lichaamsbeweging en een uitgebalanceerd dieet voor optimale resultaten. Voordat je begint met trainen, zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt en een kwalitatief hoogwaardige en veilige trampoline hebt. Let op de juiste springtechniek en begin rustig om blessures te voorkomen. Dus als je op zoek bent naar een leuke en effectieve manier om gewicht te verliezen en fit te blijven, is trampolinespringen zeker het overwegen waard. Begin vandaag nog en ervaar de voordelen van dit fitnesswondermiddel.

Waarom trampolines geweldig zijn voor kinderen

Veel ouders vragen zich af of een trampoline echt geschikt is voor hun kind en of het risico op letsel niet te groot is. Maak je niet al te veel zorgen, want als je kinderen minstens zes jaar oud zijn en zich aan bepaalde regels houden, kan springen zelfs gunstig zijn, omdat het de spieren, het cardiovasculaire systeem en het evenwichtsgevoel kan versterken. Vanaf zes jaar zijn de motoriek en reactievermogen bij de meeste kinderen voldoende ontwikkeld, waardoor het risico op letsel niet zo hoog is als bij jongere kinderen. Kinderen houden zich, net als volwassenen, op een speelse manier fit met een trampoline. Let erop dat er niet meer dan twee kinderen tegelijk op de trampoline springen en dat ze niet te dicht bij de rand springen. Het is ook belangrijk om overdreven en wild springen te ontmoedigen als je kunt. Een veiligheidsnet dat rondom wordt bevestigd is absoluut noodzakelijk voor zowel kinderen als volwassenen, want iedereen kan zich verwonden, ongeacht de leeftijd.

Bij de aankoop van een outdoor-trampoline zijn er een aantal belangrijke overwegingen:

Veiligheid: Zorg ervoor dat de trampoline voldoet aan de nodige veiligheidsnormen. Controleer of er een stevig veiligheidsnet rondom het springoppervlak is geïnstalleerd om ongelukken te voorkomen. Ook moeten de veren en het frame van goede kwaliteit en stevig zijn. Grootte: Bepaal de beschikbare ruimte in je tuin en kies een trampoline die past bij de grootte van je tuin. Houd rekening met voldoende vrije ruimte rondom de trampoline om ongelukken te voorkomen. Gewichtslimiet: Controleer het maximale gewicht dat de trampoline kan dragen. Zorg ervoor dat de trampoline geschikt is voor het gewicht van de gebruikers, zodat het veilig gebruikt kan worden. Kwaliteit en duurzaamheid: Kies voor een trampoline van goede kwaliteit en duurzaamheid. Controleer de materialen waaruit de trampoline is gemaakt en lees recensies van andere kopers om de kwaliteit te beoordelen. Garantie en service: Controleer of de trampoline wordt geleverd met een garantie en wat de serviceopties zijn bij eventuele problemen of defecten. Het is belangrijk om al deze aspecten in overweging te nemen om ervoor te zorgen dat je een veilige en duurzame outdoor-trampoline kiest die aan je behoeften voldoet.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen