Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Praktische open woonkamerkasten online bestellen


Filter

Met oog voor detail naar een persoonlijke inrichting van de woonkamer

De keuze voor passende woonkamermeubels hangt in eerste instantie af van de grootte en indeling van de ruimte. Bij het plaatsen van de meubelstukken moet er altijd rekening worden gehouden met een visueel middelpunt. Gezellige en ruime banken en woonlandschappen, variërend van klassiek elegant en romantisch speels tot modern en strak design, gecombineerd met een bijpassende tafel, zijn ware eyecatchers in de woonkamer. Subtiele wandkleuren in natuurlijke of pasteltinten harmoniëren perfect met witte meubelstukken en inrichtingsitems in Scandinavische stijl. Voor wie een eigentijdse en stedelijke uitstraling verkiest, kunnen banken in felle kleuren trendy accenten leggen. Fauteuils, poefs en kussens maken het woonconcept vervolgens wat speelser.

Bestel hoogwaardige woonkamermeubels voordelig online

Onze online winkel biedt een uitgebreid assortiment aan klassieke, rustieke en moderne meubels voor uw woonkamer. Open woonkamerrekken, ruime woonkamerkasten en praktische dressoirs en vitrinekasten zorgen voor opbergruimte en orde in het hart van uw huis. Fans van natuurlijke materialen kiezen vaak voor massief houten meubels met een landelijke charme. De zeer populaire landelijke stijl kan op deze manier perfect worden gerealiseerd. Lichtere meubels met fineerhout bieden ook een overtuigende uitstraling. Sideboards, lowboards en highboards bieden bovendien ruimte voor decoratieve objecten en laten de ruimte, door slimme plaatsing, optisch groter en harmonieuzer lijken. Laat u inspireren door de verschillende woonstijlen en ontwerpen en bestel uw gewenste meubels gemakkelijk en rechtstreeks vanuit huis. Kies gewoon materialen en kleuren die passen bij uw eigen unieke woonstijl.

Breng kleuren, materialen en decoratie in balans in de woonkamer

Het opnieuw inrichten of herontwerpen van uw huis biedt veel ruimte voor creatieve ideeën. De rode draad komt tot uiting in de kleurkeuze en het ontwerp van de meubels. Twee tot drie hoofdkleuren zorgen voor een samenhangend geheel. Witte woonmeubels in Scandinavische stijl zijn een tijdloze klassieker. Ook de charmante en ietwat rustiekere landelijke stijl is erg populair. Moderne en strakke meubels zijn vaak opener en eenvoudiger ontworpen, waardoor ze bijna voor elke smaak geschikt zijn. Vooral de combinatie van koele metalen en warm hout is trendy vanwege het interessante contrast. Houd bij het beslissen welke meubelstukken uw woonkamer in de toekomst zullen verfraaien zeker rekening met de kleur van de muren en vloeren. Individuele woondecoratie voegt uiteindelijk een persoonlijk tintje toe aan de leefruimtes. Wandkunst, kussens, gezellige dekens, vazen en tapijten maken de perfecte inrichting van de woonkamer compleet. Welke stijl u ook verkiest, u zult zeker vinden wat u zoekt bij ons.

Bij ok-living vindt u de beste woonideeën voor een prachtig huis!

Maak uw perfecte woongevoel compleet met mooie meubels voor uw woonkamer en richt meteen ook uw slaapkamer in met aantrekkelijk meubilair, of verwelkom binnenkort uw gasten in een nieuw ingerichte eetkamer. Voor het opbergen van jassen en schoenen van uw bezoekers is gezorgd met onze praktische meubels voor de hal en garderobe. Thuiswerken in een saaie omgeving is verleden tijd. Geef uw dagelijkse routine in het thuiskantoor een boost met moderne meubels voor uw werkkamer en vind nieuwe energie gedurende de dag. Na een vermoeiende dag zorgt u 's avonds voor totale ontspanning in de badkuip, dankzij de aangename sfeer van onze hoogwaardige badkamermeubels. Wat u ook zoekt, bij ok-living vindt u een ruime selectie van betaalbare en perfect vervaardigde meubels en woonaccessoires voor elke ruimte.