Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Moderne woonkamerkasten voordelig online bestellen


Filter

Bij ons vindt u een grote selectie aan kasten voor de woonkamer

De woonkamer is een centrale ruimte in elk huis. Hier kijkt men televisie, ontmoet men familie of zoekt men tijd voor ontspanning. Naast een comfortabele bank hoort ook een woonkamerkast tot de complete inrichting van de ruimte. Deze kan worden gekozen in de stijl die past bij het interieur en biedt ruimte voor allerlei spullen. Boeken, borden, glazen, tafelkleden en nog veel meer kunnen erin worden opgeborgen.

Bij het kopen van de juiste woonkamerkast heeft iedereen zijn eigen voorkeuren. Naast de kleur en stijl moet vooral de grootte een belangrijk criterium zijn, want de kast moet perfect passen in de woonruimte en voldoende opbergruimte bieden. Meet de plaats waar hij moet komen nauwkeurig op voordat u uw nieuwe woonkamerkast koopt.

Selecteer en bestel de juiste woonkamerkast online

De inrichtingsstijl van de woonkamer wordt vaak grotendeels bepaald door de stijl van de woonkamerkast. Onder de verschillende modellen van woonkamerkasten zijn er enkele die in de trend zijn. Terwijl vroeger in woonkamers meestal complete, massief houten wandkasten stonden die later moeilijk te demonteren waren, gaat de trend tegenwoordig naar wandkasten bestaande uit afzonderlijke componenten die later naar wens in de ruimte geplaatst en gerangschikt kunnen worden. Deze zijn voornamelijk gemaakt van lichtere materialen en hebben een goed afgestemde kleurencombinatie die aangenaam is voor het oog. Het inrichten van een kamer is altijd een kwestie van persoonlijke smaak en stijl, en dit geldt ook bij het kopen van woonkamerkasten. Om aan elke behoefte te voldoen, vindt u bij ok-living veel verschillende ontwerpen, waaronder: Lichte of donkere woonkamerkasten met gladde oppervlakken en een hoogglans-look. Rustieke woonkamerkasten in antiek houtlook met metalen elementen. Modellen met laden en open vakken, met of zonder poten.

Woonkamerkasten van ok-living

Bij ok-living vindt u een ruime keuze aan materialen en ontwerpen voor woonkamerkasten. Witte woonkamerkasten geven een moderne en ruimtelijke uitstraling, terwijl woonkamerkasten met een houtlook rustieker zijn en warmte uitstralen. Ook worden schrankmodellen in grijs of betonlook steeds populairder. De keuze voor de juiste klassieke kast hangt af van de inrichting van de ruimte en het doel waarvoor u de meubels wilt gebruiken. In onze online winkel vindt u dan ook een breed assortiment woonkamerkasten, zoals dressoirs, tv-meubels en vitrinekasten. In de slaapkamer worden kasten meestal gebruikt voor het opbergen van kleding, handdoeken of beddengoed, terwijl ze in de woonkamer voornamelijk dienen voor het opbergen van borden, glazen en decoratieve items. Omdat ze meestal goed zichtbaar zijn in de ruimte, is het des te belangrijker dat uw nieuwe woonkamerkasten visueel aantrekkelijk zijn.

Koop uw woonkamerkast voordelig en laat deze gemakkelijk thuis bezorgen

Afhankelijk van het gekozen model kan uw nieuwe woonkamerkast een opvallend element zijn of harmonieus passen bij de rest van het interieur. Voor kleine ruimtes worden kleine kasten in lichte kleuren aanbevolen, terwijl donkere, rustieke woonkamerkasten interessante accenten kunnen leggen in grote ruimtes. De belangrijkste functie van een woonkamerkast is meestal om uw spullen netjes op te bergen. Voordat u een kast koopt, kunnen enkele vragen helpen:

  • Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar?
  • Wat wilt u opbergen?
  • Moeten de items verborgen of openlijk gepresenteerd worden?
  • Hoeveel opbergruimte heeft u nodig?
  • Wilt u dat de kast opvalt of juist samensmelt met de rest van het interieur?

Woonkamerkasten hebben verschillende voordelen ten opzichte van planken. Alles wat in een kast kan worden opgeborgen, is niet alleen beschermd tegen nieuwsgierige blikken, maar ook tegen stof en vervuiling. Bovendien geeft een kamer met kasten een veel huiselijker gevoel dan een inrichting die uitsluitend bestaat uit plankensystemen. Als u echter decoratieve objecten heeft die u graag openlijk wilt tonen, dan vindt u in ons assortiment ook een ruime keuze aan hoogwaardige en betaalbare woonkamerplanken.

Bij ok-living vindt u een breed assortiment aan meubels voor de woonkamer.

Bent u op zoek naar een nieuwe woonkamerkast? Neem dan rustig de tijd om ons online assortiment te bekijken. We bieden voor elke smaak en elke ruimte de juiste optie. Naast onze hoogwaardige en betaalbare woonkamerkasten, vindt u bij ons ook tal van andere meubels voor de woonkamer. Ontdek onze comfortabele en ruime banken en loungesets, onze mooie salontafels en prachtige woonkamerdecoratie. Bestel vandaag nog uw nieuwe meubels bij ons en creëer een gezellige en stijlvolle woonkamer.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen