Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Moderne bartafels online kaufen


Filter

Bestel een betaalbare bartafel voor uw eigen huisbar

Geen echte thuisfeestruimte is compleet zonder een bartafel. Maar zelfs als u geen ruimte heeft voor feestjes, is een eigen huisbar altijd een decoratief hoogtepunt. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunnen bartafels op verschillende manieren worden gebruikt. Of het nu in de woonkamer of in de tuin is, er zijn talloze mogelijkheden waar u een bar kunt opzetten. Zelfs in de keuken is een betaalbare en hoogwaardige bartafel uit onze online winkel een mooie meubelstuk. De moderne tafels zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kleuren. Bovendien vindt u in onze winkel bartafels met bijpassende stoelen of als individueel meubelstuk. Richt uw huisbar in of creëer een gezellige eethoek in kleine ruimtes. Bij ons vindt u bartafels naar uw smaak met opbergruimte, met planken of bartafels met stoelen.

Er zijn verschillende voordelen aan het hebben van een eigen bar thuis:

Ontspanning: Een eigen bar in huis biedt een plek waar u kunt ontspannen na een lange werkdag of in het weekend kunt genieten van een drankje. Het is een ruimte waar u kunt ontstressen en tot rust kunt komen.

Sociale interactie: Een thuisbar is een geweldige plek om vrienden en familie te ontvangen. Het creëert een gezellige sfeer waar mensen samenkomen, gesprekken voeren en herinneringen maken. Het wordt het middelpunt van sociale interactie in uw huis. Cocktailvaardigheden: Als u geïnteresseerd bent in mixologie en het maken van cocktails, biedt een thuisbar de perfecte gelegenheid om uw vaardigheden te ontwikkelen. U kunt experimenteren met verschillende drankjes, ingrediënten en technieken om uw eigen perfecte cocktails te creëren. Entertainment: Met een thuisbar kunt u uw gasten vermaken en een leuke sfeer creëren tijdens feestjes en bijeenkomsten. U kunt uw bartafel gebruiken als een centraal punt voor het serveren van drankjes en het opzetten van een barstation.

Decoratieve functie: Een goed ontworpen thuisbar kan een decoratief hoogtepunt zijn in uw huis. Het kan een stijlvolle en luxe uitstraling geven aan de ruimte en fungeren als een blikvanger. Een bartafel met bijpassende barkrukken kan de uitstraling van uw interieur verbeteren. Kortom, een eigen bar thuis biedt u een plek om te ontspannen, te socializen en te genieten van uw favoriete drankjes, terwijl het ook een decoratief element toevoegt aan uw huis.

Bartafels kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt en in verschillende kamers worden geplaatst:

Woonkamer: Een bartafel kan een stijlvolle toevoeging zijn aan uw woonkamer. Het kan dienen als een aparte hoek voor het serveren van drankjes en het creëren van een ontspannen sfeer voor gasten. Het kan ook fungeren als een alternatieve eethoek voor informele maaltijden. Keuken: Bartafels zijn steeds populairder in keukens. Ze bieden een praktische en stijlvolle ruimte voor ontbijt, snelle maaltijden of om te socializen tijdens het koken. Een bartafel in de keuken kan dienen als een centraal punt voor familiebijeenkomsten en informele gesprekken. Eetkamer: Als u een formele eetkamer heeft, kan een bartafel een eigentijdse en informele toevoeging zijn. Het kan een plek zijn waar gasten kunnen samenkomen voor een drankje voordat ze aan tafel gaan of na de maaltijd kunnen napraten. Het biedt ook extra zitgelegenheid tijdens grote diners.

Buitenterras: Een bartafel op uw buitenterras of in de tuin kan een geweldige plek zijn om te genieten van een drankje met vrienden en familie. Het creëert een ontspannen sfeer en een gezellige plek om te socializen tijdens barbecues, tuinfeesten of gewoon om van de buitenlucht te genieten. Feestkelder of thuisbar: Als u een speciale feestkelder of een aparte thuisbar heeft, is een bartafel een essentieel meubelstuk. Het is het centrale punt waar gasten hun drankjes kunnen halen en waar u uw mixologische vaardigheden kunt laten zien. Het creëert een feestelijke en levendige sfeer. Kortom, bartafels kunnen veelzijdig worden gebruikt en zijn geschikt voor verschillende kamers, zoals de woonkamer, keuken, eetkamer, buitenterras en feestkelder. Ze voegen stijl toe aan de ruimte en bieden een plek om te socializen en te genieten van drankjes met vrienden en familie.

Als u uw nieuwe bartafel online wilt bestellen, heeft u verschillende kleuropties.

Een witte bartafel past perfect bij moderne inrichtingen, de Scandinavische stijl of een kamer met een romantische shabby-chic uitstraling. Een grijze bartafel past goed bij een eigentijdse loft-ambiance of de industriële stijl. Een zwarte bartafel met bijpassende stoelen kan worden gecombineerd met veel verschillende interieurstijlen. Het vormt een ideaal contrast in anders kleurrijke omgevingen en een geweldige tegenhanger voor witte muren. In onze winkel heeft u de vrije keuze om uw eigen huisbar in te richten. Koop:

  • Bartafels met bijpassende barkrukken
  • Bartafels zonder krukken
  • Bartafels met of zonder planken
  • Bartafels met of zonder rek
  • Barkrukken als aanvulling op uw bartafel

Als u de bartafel met een klein tafelblad liever in de keuken wilt gebruiken, zijn houten modellen een ideale aanvulling voor landelijke en gezellige woonruimtes. Hier zijn lichte kleuren ideaal, omdat ze de ruimte groter kunnen laten lijken. Bestel vandaag nog voordelig uw bartafel in onze online winkel.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen