Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Voordelige bedden voor baby- en kinderkamers online bestellen


Filter

Bedden, wiegen, boxen voor baby's en kinderbedden van ok-living.

Een groot deel van ons leven brengen we door in bed - dat geldt voor volwassenen, maar vooral voor baby's en kinderen. Daarom moet de keuze voor het juiste bed niet lichtvaardig worden genomen. Vooral bij baby's en opgroeiende kinderen kan de keuze van het juiste bed ook te maken hebben met veiligheids- en gezondheidsaspecten. In onze winkel vindt u alles wat u nodig heeft voor de gezonde slaap van uw kind, zoals babybedden, wiegjes, co-sleepers, boxen, kinderbedden en bedaccessoires zoals beddengoed, matrassen, bedhekjes en bedachterwanden. U kunt moderne en betaalbare baby- en kinderbedden eenvoudig online en op factuur kopen in onze online winkel. Kijk rond en lees hieronder alles wat u moet weten voordat u een aankoop doet.

Het juiste bed voor een pasgeborene.

Het kiezen van het juiste bed is vooral belangrijk voor pasgeborenen om hun optimale ontwikkeling te bevorderen. Wetenschappers hebben ontdekt dat pasgeborenen het veiligst slapen als ze dicht bij hun ouders zijn. Het beste bed dat door kinderartsen voor pasgeborenen wordt aanbevolen, is een nachtkastje dat aan het bed van de ouders wordt vastgemaakt of ertegenaan wordt geschoven. In onze winkel vind je geschikte nachtkastjes met een matras. Het is ook aan te raden om beddengoed te gebruiken dat speciaal ontworpen is voor pasgeborenen om de veiligheid van de baby verder te vergroten.

Afhankelijk van de omstandigheden en behoeften van de ouders kan het ook raadzaam zijn om een apart wiegje voor pasgeborenen te gebruiken. Er zijn modellen verkrijgbaar die aan het bed van de ouders kunnen worden vastgemaakt of die naar behoefte als vrijstaande wieg kunnen worden gebruikt. Wiegjes zijn vooral geschikt voor dutjes overdag. Veel baby's vallen gemakkelijker in slaap als ze zachtjes worden gewiegd. In onze winkel kun je wiegjes kopen tegen een betaalbare prijs. Een andere traditionele optie is het wiegje. Hier kunnen pasgeboren baby's overdag in de buurt van het gezin worden gelegd en tot rust komen.

Bedden voor oudere baby's en éénjarigen.

Zodra de baby te groot of te beweeglijk wordt voor het co-sleeping bedje, of wanneer ze klaar zijn om in hun eigen kamer te slapen, is een peuterbed een goede optie. Hier heeft de baby voldoende ruimte om te bewegen en wordt tegelijkertijd beschermd tegen vallen met behulp van de zijhekjes. In onze winkel kunt u een voordelig peuterbed voor uw baby kopen. We hebben ook modellen die aanvankelijk als co-sleeping bedje aan het ouderlijk bed kunnen worden bevestigd en later zelfstandig kunnen worden gebruikt. U kunt ze samen met een matras online bestellen en betalen op rekening.

Bedden voor kinderen en tieners

Als kinderen groter en zelfstandiger worden, is het tijd om een modern kinderbed aan te schaffen. Ook hier hebben we een ruime keuze in onze winkel. Sommige van onze babybedden kunnen eenvoudig worden omgebouwd, waarbij de zijhekjes worden verwijderd zodat de kinderen er zelf uit kunnen klimmen, tenzij ze al zo mobiel en avontuurlijk zijn dat ze de zijhekjes al kunnen overwinnen. Maar uiterlijk wanneer het kind zich niet meer volledig kan uitstrekken in het babybed, moet er worden overgestapt naar een kinderbed. Eenvoudige kinderbedden zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren of met leuke kindvriendelijke motieven. Ze zijn bijzonder geschikt voor jonge kinderen en hebben vaak ook een ingebouwde valbeveiliging. Kinderen hebben ook veel plezier met huisbedden, die een dakconstructie boven het bed hebben die naar eigen smaak gedecoreerd en voorzien kan worden van gordijnen.

Naast laag bij de grond geplaatste kinderbedden zijn ook hoogslapers populair bij kinderen. Onder een hoogslaper kun je een avonturengrot bouwen of in kleine kinderkamers speelhoeken en bureaus plaatsen. Hoogslapers met speelfuncties zoals een glijbaan of een tentdak zijn ook erg geliefd. Let wel op de aanbevolen leeftijd vanwege de hoogte! Voor gezinnen met twee kinderen is een ruimtebesparend stapelbed ook een goede optie. Een hoogwaardig matras is ook belangrijk voor een goede nachtrust. Bij ons kunt u voordelig een kinderbed met matras online bestellen, ook met de optie om achteraf te betalen.

Bij ons vindt u altijd wat u zoekt.

Naarmate uw kinderen ouder en groter worden, ontwikkelt hun eigen smaak zich steeds meer. Ook hun eigen behoeften en de wens naar individualiteit groeien. Hoewel kinderbedden vaak nog passen qua lengte, is het vaak tijd voor een modern tienerbed. Iedere leeftijd heeft zijn eigen eisen en ieder kind heeft verschillende behoeften die vervuld moeten worden. Daarom is het belangrijk om altijd een bed aan te bieden dat past bij de leeftijd. Ook de inrichting van de eigen kamer wordt steeds belangrijker naarmate uw kind ouder wordt. Ongeacht de leeftijd van uw kind, een mooie inrichting mag niet ontbreken. Daarom bieden wij naast onze baby- en kinderbedden ook prachtige kinderkamerdecoraties en opbergmogelijkheden, praktische planken en kasten, evenals stoelen en tafels die geschikt zijn voor kinderen in onze online winkel. Wat u ook zoekt voor de kamer van uw kind, u zult het zeker vinden bij ok-living.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen