Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Stoelen & tafels voor baby- en kinderkamers online kopen


Filter

Kindermeubels en -stoelen voor de kinderkamer van ok-living

Om een optimale sfeer te creëren in de kinderkamer van uw kind, mag het juiste zitmeubilair niet ontbreken. Het is niet alleen een eyecatcher in elke kinderkamer, het is ook bedoeld om te ontspannen, knutselen, spelen en tekenen. De juiste maat kindertafels en stoelen speelt een cruciale rol in het plezier en de gezondheid van uw kind.

Ergonomisch zitten in een hoek van 90 graden, met beide benen op de grond, is nauwelijks mogelijk voor kinderen aan gewone tafels. Kindermeubels zoals tafels en stoelen zijn niet alleen afgestemd op de lichamelijke behoeften van uw kind, maar zorgen ook voor een veilige speelervaring dankzij de afgeronde hoeken en stevige constructie. Op deze manier kunt u ook ontspannen terwijl uw kind speelt, tekent of knutselt aan de kindertafel.

Goed en veilig bewaren van teken- en knutselspullen

Sommige tafels en stoelen voor de kinderkamer bieden opbergruimte, zoals een vak onder het tafelblad of onder de zitting van de kinderkamerstoelen. Hier kunnen tekenmaterialen, spelletjes en knutselspullen gemakkelijk binnen handbereik worden opgeborgen. Voor zeer kleine kinderkamers zijn inklapbare kinderkamertafels met stapelbare stoelen ideaal. Ze kunnen ruimtebesparend worden opgeborgen wanneer ze niet in gebruik zijn en zijn ook handig om mee te nemen op vakantie. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind kan de tafel aan het begin van de basisschool nog dienen als eerste bureau. Als alternatief bieden we ook geschikte kinderbureaus aan. Als er meerdere kinderen in het huishouden zijn, zijn kinderzitgroepen ook een goede optie.

De blikvanger in de kinderkamer - tafels en stoelen voor kinderen van Vicco

Het is belangrijk dat de kinderkamertafels en stoelen niet alleen visueel aantrekkelijk zijn voor u en uw kind, maar ook veilig zijn. De hoeken moeten afgerond zijn en de stabiliteit van de tafels en stoelen voor de kinderkamer is essentieel. Idealiter is de tafelhoogte voor kinderen tussen de 45 en 55 cm. Uw kind moet de benen in een rechte hoek op de grond kunnen plaatsen om rechtop en ergonomisch te kunnen zitten. Stoelen en kinderkamertafels moeten ook gemakkelijk schoon te maken zijn. Modellen met extra opbergruimte zijn handig om potloden, kleurboeken en spelletjes op de juiste plaats te bewaren, vooral als de kinderkamer klein is.

Onze prachtige Vicco kinderzitgroepen hebben een krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken oppervlak met kindvriendelijke, aantrekkelijke landschapsmotieven. De afmetingen van de tafels - 60 × 48 × 60 cm (B×H×D) - en stoelen - 30 × 53 × 30 cm (B×H×D) - zijn ontworpen om uw kind een optimale zithouding te bieden.

Betaalbare meubels voor de kinderkamer - van bed tot bijpassende kindertafel h

Kinderkamertafels en -stoelen zijn echte eyecatchers in elke kinderkamer. Ze zijn verkrijgbaar in eenvoudige kleuren zoals grijs of beige, maar ook in zeer kleurrijke modellen. Daarnaast zijn er tafels en kinderkamerstoelen met verschillende motieven verkrijgbaar. De rugleuningen van de stoelen voor de kinderkamer hebben verschillende ontwerpen. Het is echter het gemakkelijkst om kinderkamertafels in het wit te combineren met de rest van de inrichting in de kinderkamer.

Als u een baby verwacht en bezig bent met het inrichten van de babykamer, neem dan rustig de tijd om bij ons rond te kijken. We bieden een ruime keuze aan meubels voor de babykamer, zoals commodes, boxen en babybedjes, evenals kinderkamermeubels voor opslag, zoals planken en kasten.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen