Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

OK-LIVING, DAT ZIJN WIJ

Mooie en moderne meubels en keukens voor elk budget

OK-Living is een meubelfabrikant en online meubelwinkel voor stijlvolle en moderne meubels. Met onze huidige 42 winkels zijn we op weg om de grootste directe online meubelleverancier van heel Europa te worden.

Onze missie is om uw woondromen waar te maken tegen een betaalbare prijs.

Op de oprichtings- en hoofdlocatie in Brandenburg an der Havel ontwerpen onze medewerkers in een aangename werksfeer, omringd door veel groen, geweldige OK Living ontwerpen en nieuwe meubel- en inrichtingsideeën.

Wij zijn bijzonder trots op onze twee huismerken VICCO en VitaliSpa. Beide merken combineren een creatief en modern concept met trendy looks en hoogwaardige materialen tegen redelijke prijzen. Het assortiment bestrijkt alle gebieden en kamers van het huis.

Wij bieden ook een enorm assortiment ruime en moderne keukenmeubelen met een grote selectie geavanceerde droomkeukens. Kortom, je vindt er alles wat je nodig hebt om je comfortabel te voelen in je huis.

OK-LIVING IN NUMBERS

In 2022 hebben we met een jaaromzet van 151 miljoen euro meer dan 2,4 miljoen pakketten verzonden en zo talloze huizen mooier gemaakt.
MEHR INFO
Naast onze OK-LIVING winkels hebben we ook talrijke speciaalzaken, zoals onze schminktafel-, palletkussen-, keuken- en kindermeubelwinkels.
MEHR INFO
Met onze inmiddels 42 winkels zijn we actief naast Duitsland en Oostenrijk, ook in tal van andere Europese landen.
MEHR INFO

ONZE VISIE


Wij ontwerpen en maken meubels die een indrukwekkende functionaliteit bieden en tegelijkertijd van goede kwaliteit en individueel ontworpen zijn - en dat alles tegen betaalbare prijzen! Onze claim is om woondromen mogelijk te maken met moderne, betaalbare meubels voor iedereen.

Met veel liefde voor het thema interieur en altijd vanuit het perspectief van onze klanten de afdeling analyse en productie is dagelijks op zoek naar nieuwe innovatieve ideeën en hoogwaardige materialen om van uw woning een mooie woning met een feelgoodfactor te maken.

Dit alles kan alleen worden gecombineerd en gecreëerd in een gelukkige omgeving met aangenaam personeel en respectvolle interactie.

ONZE TAAK


Als innovatief bedrijf willen we niet alleen bijzondere meubels maken, maar ze ook duurzaam en ecologisch produceren. Onze taken omvatten daarom ook:

 • Een verantwoorde en ecologische productie van meubels
 • Innovatie in eenvoudige meubelmontage - de eenvoudigst mogelijke meubelmontage voor en slimme montage-instructies/video's
 • Tevreden werknemers en duurzame arbeidsomstandigheden
 • De constante zoektocht naar de beste materialen
 • 100% klanttevredenheid en voorbeeldige service
 • Het creëren van unieke moderne ontwerpen
 • Het creëren van gunstige en betaalbare huisvestingsoplossingen
MEER DAN 5.000
PRODUCTEN

VICCO en VitaliSpa - twee sterke merken met geweldige ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. Ontwerp ontmoet betaalbare prijzen.

MEER DAN 5,5 MILJOEN
VERKOPEN

Kwaliteit spreekt voor zich, daarom behalen we met ons volledige assortiment, inclusief onze moderne palletkussens, een volume van meer dan 5,5 miljoen verkopen per jaar.

MEER DAN 63.000
BEOORDELINGEN

Met verschillende magazijnlocaties in Duitsland en heel Europa zijn we in staat om onze klanten korte verzendroutes en ongewoon snelle levertijden te bieden in de meubelhandel.

ONZE GESCHIEDENIS

20 jaar Ok-wonen

 • 2002

  Wir starteten 10 neue OK-Living-Shops in insgesamt 10 weiteren Ländern.

 • 2004

  Na minder dan twee jaar gingen we voor het eerst online en boden we onze producten aan op verschillende platforms, zoals eBay.

 • 2005

  Het jaar daarop konden we onze eerste miljoen verkopen vieren. Destijds was dit een grote gebeurtenis voor ons en een mijlpaal op weg naar een gevestigde online meubelverkoper.

 • 2006

  De uitbreiding van het assortiment met veel spannende nieuwe artikelen ging gepaard met de verhuizing naar een groter magazijn van 4500 m² in Brandenburg an der Havel.

 • 2008

  Ons assortiment werd gestaag uitgebreid, de verkoop steeg, zodat we 2 jaar later verder uitbreidden. De opslagruimte werd dit jaar uitgebreid tot 8700 m².

 • 2010

  Ook in het buitenland bleven onze producten niet langer onontdekt, en we zetten de eerste stap op weg naar een internationale onderneming door uit te breiden naar buurland Oostenrijk.

 • 2013

  De directie verwerft een complex van ca. 40 ha, ca. 55 voetbalvelden, het "Oude Kazerneterrein" in Brandenburg. Hiervan is in totaal ca. 20.000 m² in eigen gebruik voor kantoor- en opslagruimte.

 • 2015

  We openen onze eerste eigen webwinkel. Naast kindermeubelen werden ook andere meubels voor de woonkamer, badkamer of keuken en tuin- en vrijetijdsartikelen in ons assortiment opgenomen.

 • 2017

  Verhuis binnen het pand naar een nieuw design open kantoor met een feel-good factor tijdens het werken.

 • 2018

  Er komen nog twee magazijnlocaties in Duitsland en een nieuw hoofdkantoor in Kiev.

 • 2019

  Een andere opslagplaats in Milaan werd onderdeel van het OK-netwerk.

 • 2020

  Onze eigen winkel krijgt een verse laag verf. Een mix van innovatieve software, exclusieve artikelen, een geweldig team en een moderne naam: OK-Living is geboren.

 • 2021

  Na de succesvolle lancering van onze nieuwe shop OK-Living.de hebben we andere speciale winkels gevonden die de woonwensen van onze klanten nog concreter kunnen vervullen. Kinderinrichtingsideeën zijn bijvoorbeeld te vinden bij OK-Junior en OK-Kitchen biedt een nog betere winkelervaring met zijn slimme keukenconfigurator.

 • 2022

  We lanceerden 10 nieuwe OK-Living winkels in in totaal 10 nieuwe landen.

 • 2023

  OK-Living breidt uit, vanaf februari lanceren we in nog eens 3 landen.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70587 waarderingen