Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Luifels, zonwering en afscherming voordelig online bestellen


Filter

Parasol of zonnescherm voor de tuin, het balkon of het terras

De keuze aan parasols op de markt is groot. Een zweefparasol, een parasol met een centrale mast of een trechtervormige parasol hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Het tegenovergestelde van de klassieke parasol met een centrale mast is de zweefparasol. In tegenstelling tot de klassieke parasol wordt deze niet in het midden gestabiliseerd, maar aan de zijkant vastgehouden. Dit heeft als grote voordeel dat de ruimte onder de parasol niet wordt ingenomen door een parasolvoet en volledig benut kan worden. Vooral als u weinig ruimte heeft, is deze optie ideaal voor een klein balkon.

Een hoogwaardige parasol met een flexibel en stabiel frame en een vuilafstotend doek is geschikt voor gebruik in elke buitenruimte. Het zonnescherm is ook een goede oplossing voor het balkon. Vanwege de bredere afmetingen en rechthoekige vorm kan het echter het hele oppervlak bedekken. Voor klassieke zonneschermen is een stevige bevestiging nodig. De praktische klemzonneschermen van ok-living zijn zeer gebruiksvriendelijk, omdat boren helemaal niet nodig is. Bovendien zijn onze betaalbare zonneschermen van zeer hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame, UV-bestendige materialen.

Waarom is zonwering in de tuin, op het balkon en het terras belangrijk?

De eerste warme zonnestralen van het jaar maken ons enthousiast om buiten te zijn. Zodra de zon echter sterker wordt, is het belangrijk dat bewoners zich kunnen terugtrekken in de schaduw. Te veel onbeschermd contact met de ultraviolette stralen van de zon kan leiden tot huidschade. Bovendien waarderen de meeste planten ook wat schaduw, vooral tijdens het hete middaguur. Een vorm van zonwering, zoals een parasol, een overkapping of een zonnescherm, is praktisch en absoluut zinvol. Het voorkomt ook dat gevoelige terrasmeubelen verkleuren. Als u voldoende ruimte heeft, kunt u ook overwegen om een pergola te plaatsen. Een pergola is een geweldige schaduwoplossing voor grote zitgedeeltes in de tuin en combineert vorm en functie dankzij het esthetische ontwerp. Maak deze mooie ontspanningsplek compleet met prachtige tuinmeubelen van ok-living, zoals tuinstoelen of een comfortabele hangmat.

Op de lange termijn is een zonnescherm een goede investering voor uw huis. Zonnezeilen zijn eenvoudig te monteren en kunnen vrijwel overal worden geplaatst. Deze vorm van zonwering scoort ook vooral met een moderne, aantrekkelijke uitstraling. In onze online winkel vindt u zonnezeilen in verschillende maten en kleuren, zodat er voor elk wat wils is.

Er zijn verschillen tussen een zonnescherm, een pergola en een parasol:

Zonnescherm: Een zonnescherm wordt meestal permanent aan de muur gemonteerd. Bij een ruimtebesparend zonnescherm op het balkon is er geen centrale mast of staander nodig. Zonneschermen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Als u het zonnescherm niet permanent kunt bevestigen, is een klemzonnescherm een goede optie. Deze zogenaamde verticale zonneschermen bieden schaduw en beschermen tegelijkertijd tegen inkijk van buren en voorbijgangers. Voor beide varianten vindt u een ruime keuze in onze online winkel. Zonneschermen zijn over het algemeen iets minder stabiel dan pergola's, maar kunnen indien nodig worden ingetrokken of ingeklapt. Houd bij de aanschaf van zonwering altijd rekening met de weersomstandigheden waaraan deze moet worden blootgesteld. Pergola: Een pergola is een decoratief object in de tuin en dient ook als bescherming tegen zon, inkijk en wind. Stevige draagpalen van metaal of hout worden in de grond verankerd, zodat ze bestand zijn tegen windbelasting. Pergola's zijn over het algemeen stabieler dan zonneschermen, maar kunnen niet worden ingetrokken of ingeklapt. Ze bieden een solide structuur waarlangs klimplanten kunnen groeien en creëren een aangename schaduwrijke ruimte in de tuin. Parasol: Een parasol is een draagbaar zonnescherm dat wordt ondersteund door een centrale mast. Het is flexibel en kan worden verplaatst naar verschillende locaties. Parasols zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals rond, vierkant of rechthoekig. Ze zijn ideaal voor het creëren van schaduw op plekken waar geen permanente zonwering mogelijk is, zoals op een terras of in de tuin. Bij het kiezen van zonwering is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften en de omgevingsomstandigheden, zoals de grootte van het beschermde gebied, de gewenste mobiliteit, stabiliteit en esthetiek.

Bestel uw nieuwe zonnescherm of privacy scherm gemakkelijk online

Als u omringd bent door veel buren of direct aan de straat woont, profiteert u van een geschikte vorm van privacy scherm. Appartement- en woningeigenaren hebben de keuze tussen een mooie houten of bamboe privacy scherm, een uitschuifbaar kunststof rooster, een natuurlijke dichte heg, een privacy schutting in de vorm van een stijlvol houten rooster of een zijdelingse zonnescherm.

Onze robuuste, weerbestendige zijdelingse zonneschermen, verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, bieden verschillende voordelen. Ze beschermen tegen zijdelingse zonnestralen en nieuwsgierige blikken. Het UV-bestendige materiaal is ook zeer duurzaam. Onze zijdelingse zonneschermen zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig te installeren. Ontdek ook ons geweldige assortiment aan zwembadaccessoires, mooie decoraties voor uw individuele tuinontwerp en palletmeubelen - allemaal exclusief van ok-living. Met onze comfortabele bankkussens en palletkussens verhoogt u ook het zitcomfort van uw nieuwe tuinmeubelen.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen