Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Mooie badkamermeubelsets online bestellen


Filter

Alles-in-één: praktische badkamermeubelsets van ok-living

De badkamer is een centrale plek waar u veel tijd doorbrengt. Hier wilt u niet alleen verzorgen en klaarmaken, maar ook gewoon even ontspannen en tot rust komen. Om ervoor te zorgen dat de ruimte niet alleen functioneel is, maar dat u ook kunt genieten van het uiterlijk, heeft u de juiste badkamermeubels nodig. Het kopen van passende badkamermeubels is soms niet zo eenvoudig en moet goed doordacht zijn. Om alles wat u nodig heeft in de badkamer netjes op te bergen, heeft u veel ruimte nodig. Bovendien moeten de meubels ook visueel aantrekkelijk zijn en bij elkaar passen. Onze Vicco badkamermeubelsets zijn hier de perfecte keuze.

Eindelijk ruimte voor uw spullen - met badkamermeubels van Vicco in sets van 2, 3, 4, 5 of 6 stuks

Soms is het niet zo eenvoudig om de badkamer ideaal in te richten en de meubels individueel samen te stellen. Badkamers zijn vaak klein of onhandig van vorm. Vooral dan valt het op als de meubels niet bij elkaar passen. Hier komen de badkamermeubels van Vicco van pas. Een compleet badkamermeubelset bestaat uit alle componenten die u nodig heeft in uw badkamer. In onze winkel bieden we u niet alleen diverse stijlen en kleuren, maar ook verschillende maten badkamermeubelsets. Onze badkamermeubels in sets van 2 stuks bestaan meestal uit een wastafelonderkast en een spiegel of spiegelkast. De badkamermeubels in sets van 3, 4 of 5 stuks hebben daarnaast nog extra kasten. Met een 6-delige badkamermeubelset uit onze winkel bent u volledig uitgerust. Deze sets bestaan uit een wastafelonderkast, een spiegelkast, meerdere kasten en wandplanken. Op deze manier wordt de ruimte slim en compact ingericht en kunt u probleemloos al uw badkamerbenodigdheden, textiel en verzorgingsproducten netjes en esthetisch aantrekkelijk opbergen.

Goede redenen om een badkamermeubelset uit onze online winkel te kopen

Waarom afzonderlijk kopen als u uw nieuwe badkamermeubels voordelig en passend bij elkaar in een set kunt kopen? Met een badkamermeubelset bespaart u niet alleen veel tijd bij het zoeken naar bijpassende meubels, maar ook geld. Neem rustig de tijd om ons uitgebreide assortiment aan designs en kleuren te bekijken:

 • Antraciet
 • Antraciet Goldkraft
 • Antraciet Hoogglans
 • Antraciet Sonoma
 • Antraciet Wit
 • Antiek hout
 • Artisan
 • Beton
 • Beton Wit
 • Eiken
 • Goldkraft
 • Old Style
 • Sonoma Wit
 • Wit
 • Wit Hoogglans

Dankzij de mooie en diverse designs passen onze voordelige en toch hoogwaardige badkamermeubelsets in elke badkamer. Welke stijl van badkamermeubels heeft uw voorkeur? Modern in antraciet hoogglans of liever klassiek en eenvoudig? Een badkamermeubelset in wit zou hier ideaal zijn. Onze badkamermeubels met een antiek houten uitstraling zijn de perfecte keuze als u uw badkamer in een rustieke stijl wilt inrichten.

Voor elke smaak en ruimte de juiste badkamermeubelset

Ons uitgebreide online assortiment aan badkamermeubelsets biedt de juiste oplossing voor elke smaak en elke badkamer. Baseer uw keuze op het uiterlijk, maar houd bij het kiezen van de grootte van de badkamermeubelset rekening met het aantal mensen dat in het huishouden woont. Voor huishoudens van één tot twee personen zijn 2-delige of 3-delige badkamermeubelsets ideaal. Deze bieden de benodigde opbergruimte die u hier nodig heeft. Hoe meer mensen er in een huishouden wonen, hoe meer producten er ook worden gebruikt.

Kies een complete badkamermeubelset met tot wel zes delen en laat alles gemakkelijk thuis bezorgen. Natuurlijk is ook de grootte van uw badkamer belangrijk bij het kopen van uw nieuwe badkamermeubelset. Onze meubels zijn modern, van hoge kwaliteit en visueel zeer aantrekkelijk. U kunt uw badkamerkasten dus ook in de hal of een andere kamer plaatsen. Als u niet op zoek bent naar een complete set, biedt onze online winkel ook een breed scala aan individuele badkamerkasten, zoals hoge kasten, hangkasten en middelhoge kasten, evenals een ruime keuze aan spiegels en spiegelkasten.