Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Praktische kussenkisten voor zitkussens en bankkussens


Filter

Een kussenbox voor zitkussens en bankkussens is handig om ze veilig en schoon op te bergen.

Door het wisselvallige weer kunnen de bekleding en kussens van tuinmeubelen snel nat, vies of beschadigd raken door UV-straling. Een weerbestendige kussenbox biedt bescherming tegen deze invloeden en maakt het mogelijk om het hele jaar door buiten op te bergen. Het moet waterdicht en UV-bestendig zijn om de inhoud te beschermen tegen vocht en zonlicht. Bovendien is het belangrijk dat de kussenbox een zekere mate van gewicht heeft om stabiel te blijven bij sterke windvlagen en de kussens veilig op te bergen.

Kussenboxen voor zitkussens en bankkussens kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Hier zijn enkele voorbeelden:

Plastic: Plastic dozen zijn populair vanwege hun weerbestendigheid, duurzaamheid en gemakkelijke reiniging. Ze zijn meestal waterdicht en UV-bestendig. Polyrattan: Kussenboxen van polyrattan zien er visueel aantrekkelijk uit en passen goed bij andere rotanmeubelen. Ze zijn weerbestendig, UV-bestendig en gemakkelijk schoon te maken. Hout: Houten bakken geven de tuin een natuurlijke en rustieke sfeer. Het is belangrijk dat het hout goed behandeld en geglazuurd is om het te beschermen tegen vocht en de elementen. Metaal: Metalen bakken, zoals die van aluminium of roestvrij staal, zijn robuust en duurzaam. Ze zijn vaak roestbestendig en kunnen tegen een stootje. Het is echter belangrijk dat je ze goed verzorgt om roestvorming te voorkomen.

Bij het kiezen van een kussenbox is het belangrijk om de kenmerken en voor- en nadelen van de verschillende materialen te overwegen om de juiste keuze te maken voor jouw behoeften en jouw tuin.

Voordelen van kunststof bij het kopen van een kussenbox

Een groot voordeel van kunststof boxen is voornamelijk de prijs. Ze zijn meestal goedkoper dan alternatieven en zien er toch stijlvol uit. Bovendien is een kussenbox van kunststof gemakkelijk te onderhouden en snel schoon te maken. Kunststof boxen krassen niet zo snel als andere materialen, waardoor ze bijvoorbeeld geschikt zijn voor huishoudens met huisdieren en kinderen. Daarnaast behoudt de kleur van kunststof goed en beschermt het de opgeslagen kussens betrouwbaar tegen regen en water.

Polyrattan is ongetwijfeld een mooie eyecatcher als kussenbox voor bankkussens of paletkussens. Rattan ziet er niet alleen heel elegant uit, maar is ook over het algemeen een zeer hoogwaardig materiaal. Het kan goed worden gecombineerd met bestaande tuinmeubelen en is bovendien zeer weerbestendig. Een ander voordeel van een kussenbox van polyrattan is dat het bijzonder UV-bestendig is. Dit betekent dat het materiaal zelfs bij sterke blootstelling aan zonlicht niet verkleurt of vervaagt. Omdat het materiaal zwaarder is dan puur kunststof, fungeert het ook op winderige dagen als een betrouwbare box voor kussens en bankkussens. De rattanvezels zijn ook zeer bestand tegen vuil. Het is voldoende om de box met een vochtige doek af te vegen, omdat er meestal maar weinig vuil aan dit materiaal blijft kleven. Neem een kijkje, bij ons vindt u goedkope kussenboxen die van hoge kwaliteit en duurzaam zijn en al uw kussens veilig en schoon kunnen opbergen. Bent u nog op zoek naar geweldige tuinmeubelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden in onze online winkel een ruime keuze aan hoogwaardige interieurartikelen en prachtige meubels voor de tuin, zoals tuinzitmeubelen en hangmatten.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen