Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Bijpassende nachtkastjes voor een knusse slaapkamer online kopen


Filter

Op zoek naar het perfecte nachtkastje voor uw slaapkamer

Het nachtkastje is een meubelstuk dat meestal in een set van twee aan beide zijden van een slaapkamerbed wordt geplaatst, maar het kan ook alleen naast een eenpersoonsbed worden geplaatst. Nachtkastjes zijn naast het bed een van de belangrijkste meubelstukken in de slaapkamer, omdat ze niet alleen de uitstraling completeren, maar ook opbergruimte bieden voor boeken, tijdschriften en alles wat u naast het bed wilt bewaren. Bovendien bieden ze een praktisch oppervlak voor uw wekker, telefoon, lamp en zelfs een glas water en nog veel meer.

Goede redenen om een nachtkastje te kopen

Een mooie en praktische nachtkast mag niet ontbreken in de slaapkamer wanneer u uw ruimte opnieuw inricht. Want zodra u een betaalbaar nachtkastje koopt en plaatst, zult u al snel de vele voordelen ervan ervaren. Een nachtkastje heeft over het algemeen een vergelijkbare structuur als een dressoir. Het biedt een oppervlak en handige opbergplanken of één of meerdere laden. Een nachtkastje is ideaal om spullen op te bergen die u binnen handbereik naast het bed wilt hebben. Het nachtkastje, bij voorkeur in een betaalbare set van twee, hoort gewoon bij een complete slaapkamerinrichting. Goede redenen om een nachtkastje te kopen:

  • Creëer opbergruimte
  • Bespaar loopafstanden
  • Harmonie in de inrichting

Nachtkastjes voor meer opbergruimte

Praktische nachtkastjes, bijvoorbeeld in het zwart met een lade, bieden u naast het oppervlak ook veel opbergruimte. In ons assortiment vindt u modellen met wel 3 laden. Dit zorgt voor meer orde en ruimte - opbergruimte is altijd handig! Alles binnen handbereik met een nachtkastje naast het bed Met een nachtkastje, bijvoorbeeld met LED-verlichting, heeft u altijd de belangrijkste spullen binnen handbereik. U wilt immers niet constant uit bed stappen om uw slaapmasker, medicijnen of oplader te pakken. Als u een nachtkastje koopt, kunt u de belangrijkste dingen, inclusief uw avondlectuur, eenvoudig opbergen.

Bijpassende nachtkastjes voor de rest van de slaapkamerinrichting De uitstraling van een mooi nachtkastje in landelijke stijl in het wit mag niet worden onderschat. Maar ook andere ontwerpen en modellen maken uw slaapkamer compleet. Nachtkastjes met extra opbergruimte kunnen ook een decoratief element zijn. Hierbij kunnen enkele decoratieve objecten ook helpen.

Zo vindt u de juiste nachtkastjes voor uw bed Niet elk nachtkastje is geschikt voor elke slaapkamer.

De focus ligt hier enerzijds op het uiterlijk, anderzijds zijn de afmetingen ook belangrijk. Meet hoeveel ruimte u naast het bed heeft - u wilt er immers nog comfortabel langs kunnen lopen. Het is dus belangrijk dat u de afmetingen van uw kamer opneemt voordat u een nachtkastje online koopt. Denk ook na over hoeveel opbergruimte u nodig heeft om alles op te bergen wat u naast het bed wilt bewaren. Als er weinig ruimte is, is er niets mis met een enkel nachtkastje vanuit stilistisch oogpunt. Op deze manier kunt u het bed in de slaapkamer tegen de muur plaatsen en een stijlvol model aan de zijkant neerzetten.

Maar het hoeft ook niet altijd het klassieke nachtkastje te zijn. Als u van iets unieks houdt, kan bijvoorbeeld een bewerkte boomstam dienen als een plank of u kunt kiezen voor een eenvoudige bijzettafel uit ons assortiment. Als u uw slaapkamer opnieuw wilt inrichten, vindt u in onze winkel naast hoogwaardige nachtkastjes ook een geweldige selectie aan bedden, kledingkasten, commodes en andere accessoires voor de slaapkamer.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen