Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Praktische wasmachinekasten online bestellen


Filter

Verberg de wasmachine stijlvol met een wasmachinekast

De wasmachine is een van de meest gebruikte apparaten in huis. Als u een wasmachinekast koopt, kunt u het apparaat op een stijlvolle manier verbergen. In een wasmachinekast met een deur heeft de machine een vaste, stabiele plek. In veel kleine appartementen is er geen mogelijkheid om de machine in de badkamer of de bijkeuken te plaatsen.

De wasmachinekast behoort tot de multifunctionele kasten. Deze zijn bijzonder veelzijdig en flexibel, omdat u er verschillende dingen in kunt opbergen. Niet alleen wasmiddel vindt hier zijn plaats, ook huishoudelijke benodigdheden, schoonmaakmiddelen en nog veel meer kunnen hier perfect worden opgeborgen. Een wasmachinekast met deuren is de oplossing als uw wasmachine bijvoorbeeld in de gang staat. Als u de machine daar storend vindt, kunt u de wasmachine in een daarvoor bestemde kast plaatsen. In onze online winkel vindt u verschillende varianten, zodat u zeker het juiste model voor u kunt vinden.

Een wasmachinemeubel is een speciaal ontworpen kast die enkele voordelen biedt als u er een goedkoop wilt kopen.

U kunt uw wasmachine niet alleen op een stijlvolle manier verbergen, maar de wasmachine staat ook iets verhoogd in de kast - afhankelijk van het model - wat het vullen en legen ervan gemakkelijker maakt. Daarnaast biedt een wasmachinemeubel in de badkamer opbergruimte voor verschillende items zoals wasmiddelflessen, wasknijpers en kleerhangers. Een wasmachinemeubel voor de badkamer moet zeker voorzien zijn van een waterbestendige coating. Het wordt meestal boven de machine geplaatst en is ook een ideale 2-in-1 oplossing voor kleine badkamers. Het biedt extra opbergruimte in de vorm van een kast, waardoor de hele ruimte harmonieus, netjes en opgeruimd oogt

Stijlen, kleuren en materialen van wasmachinemeubels

Multifunctionele of veelzijdige kasten zoals een wasmachinemeubel bieden in essentie opbergruimte en zijn daarom een zinvolle aanvulling in elk huis. Een multifunctionele kast is geschikt voor elke kamer, van de kelder tot de slaapkamer. In de slaapkamer kan een wasmachinemeubel ook dienen als extra ruimte voor kleding. In de keuken kunt u de aanwezige planken en compartimenten gebruiken voor het opbergen van voedsel en voorraad. De klassieke toepassing is echter het plaatsen van een multifunctionele kast als verstopplek voor de wasmachine in de bijkeuken of kelder. Hier biedt het ruimte voor wasmiddelen, stofzuigers en andere schoonmaakbenodigdheden.

Wasmachinemeubels kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen. Als een wasmachinemeubel met een deur gemaakt is van hout, moet het hout bij voorkeur waterbestendig zijn en een geschikte afwerking hebben. Daarnaast zijn er in de handel ook veel wasmachinemeubels van metaal die zeer eenvoudig schoon te maken zijn. Bij ons vindt u mooie en hoogwaardige wasmachinemeubels tegen een betaalbare prijs in de volgende kleuren:

  • Wit
  • Antiek hout
  • Betonwit
  • Sonoma wit

Voor een eenvoudig ingerichte badkamer kunt u beter kiezen voor een effen gesloten wasmachinemeubel. Kies in elk geval een kleur voor het wasmachinemeubel die harmonieert met het overige interieur van de badkamer of gang.

Praktische functionele kasten voor badkamers en meer.

Een multifunctionele of wasmachinemeubel kan worden geplaatst waar de machine kan worden aangesloten op watertoevoer en afvoer. Soms is de badkamer te klein en is er geen aparte wasruimte beschikbaar. In dat geval kunt u het wasmachinemeubel ook eenvoudig in de keuken plaatsen, mits er voldoende ruimte is. Als u geluk heeft en er zijn aansluitingen onder het schuine dak, dan kunt u het wasmachinemeubel met deuren precies daar plaatsen. Misschien is dat wel de perfecte oplossing voor u.

Als het wasmachinemeubel in de gang staat, kunnen de aansluitingen goed achter de kastdeuren worden verborgen, zodat de hele ruimte er netjes uitziet. Naast praktische wasmachinemeubels vindt u in onze winkel ook vele andere kasten voor de badkamer die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn. Neem een kijkje en ontdek onze geweldige badmeubelsets, mooie spiegelkasten en hoogwaardige badkamerkasten.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.60 / 5.00
van 73602 waarderingen