Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Stoelsets


Filter

Tuinmeubels van ok-living - niet alleen comfortabel en van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar

Bent u het zat met uw oude tuinmeubels en wilt u eindelijk nieuwe buitenmeubels kopen? Dan is het belangrijk om na te denken over welk soort tuinmeubels het beste aan uw behoeften voldoet. Denk voorafgaand aan de aankoop aan het volgende: hoeveel tijd brengt u buiten door? Brengt u graag hele middagen alleen door in de tuin? Dan zijn zowel een comfortabele ligstoel als een metalen schommelbank zeer geschikt om te ontspannen. Als u echter diners en barbecuefeestjes met gasten in de tuin of op het terras organiseert, dan zijn kunststof tuinmeubelsets - zoals die van polyrattan - een goede keuze. Hier vindt iedereen een geschikte zitplaats. Als de ruimte beperkt is, kunt u ook kiezen voor een metalen of houten tuinstoel en een bijpassende tafel. Neem een kijkje in onze winkel, daar vindt u zeker het juiste tuinmeubelstuk voor uw buitenruimte.

Tuinmeubels kopen - welk materiaal is geschikt voor buiten?

Bij het kopen van nieuwe terrasmeubels is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal, zodat ze hun aantrekkelijke uiterlijk behouden en een zekere mate van bescherming en onderhoud nodig hebben. Anders kan het gebeuren dat de buitenmeubels na slechts één seizoen moeten worden vervangen. Over het algemeen moeten de gebruikte materialen voor tuinmeubels altijd geschikt zijn voor buitengebruik. Het materiaal moet weerbestendig en robuust zijn. Al onze tuinmeubels zijn perfect geschikt voor buiten en bestaan uit materialen die bestand zijn tegen normale weersomstandigheden.

Bij het zoeken naar een nieuwe tuinset, zoals comfortabele tuinstoelen en ligstoelen, maar ook tuinstoelen en ligbedden, is het belangrijk om na te denken over welk materiaal het meest geschikt is voor uw buitenmeubels en wat uw persoonlijke voorkeur heeft. Duurzaamheid, comfort en stijl spelen ook een belangrijke rol bij de aankoop van tuinmeubels. Richt nu uw tuin opnieuw in met prachtige zitmeubels zoals tuinbanken, ligbedden, tuinstoelen en mooie loungemeubels voor in de tuin.

Als u kiest voor tuinmeubelen van kunststof, dan kiest u niet alleen voor de meest mooie buitenmeubelen, maar ook voor tuinmeubelen die zeer geliefd zijn vanwege hun eenvoudige onderhoud.

Op de markt zijn er tal van goed vervaardigde kunststof meubelen die er aantrekkelijk uitzien. Kunststof tuinmeubelen zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kunststof tuinstoelen overtuigen ook door hun betaalbare prijs. Tuinmeubelen van kunststof rotan, zoals polyrattan, lijken optisch sterk op echt rotan, maar bieden meer voordelen. Tuinmeubelsets van polyrattan voor buiten, evenals strandkorven gemaakt van gevlochten synthetische vezels, zijn zeer bestand tegen diverse weersomstandigheden. UV-straling en vocht hebben vrijwel geen invloed op dit materiaal.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen