Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Tafels voor werkkamer en kantoor online bestellen


Filter

Moderne en betaalbare computer- en bureaus van ok-living

Computer- en bureaus zien er niet alleen geweldig uit omdat ze de inrichting van de werkkamer perfect aanvullen, ze maken ook het dagelijkse beeldschermwerk gemakkelijker. Dankzij een geschikt bureau bevinden het toetsenbord en de monitor zich op een ideale werkhoogte. Daarnaast biedt een moderne bureau voldoende ruimte voor kantoorbenodigdheden en technische accessoires.

Schrijf- en computertafels voor organisatie in het thuiskantoor

Schrijftafels zijn ontworpen voor werken met pen en papier, terwijl een computertafel is aangepast aan de eisen van modern beeldschermwerk. Het biedt ruimte voor laptops of monitoren. Wie met monitoren werkt, heeft modellen nodig met ruimte voor een toetsenbord, scherm en luidsprekers. Toetsenbordlades, opbergplekken voor een pc-toren of monitorstandaards zorgen voor orde op de werkplek.

In onze online winkel vindt u een grote selectie aan schrijf- en computertafels in verschillende uitvoeringen en ontwerpen. Kies bijvoorbeeld uit eenvoudige schrijftafels met of zonder laden of vakken, hoektafels in verschillende kleuren, wandtafels, compacte tafels zonder accessoires of grote tafelsystemen die alles bieden wat u nodig heeft in uw thuiskantoor.

Computertafels kopen - voordelen, uitvoering en kleuren

Hoekbureaus zijn ideaal in kleine ruimtes, omdat ze de beschikbare ruimte optimaal benutten. Als het hoekbureau klein is, helpt een doordacht ontwerp om alles netjes op te bergen. Naast de hoekvariant hebben we ook eenvoudige modellen in tal van maten. Van extra grote gamingtafels tot ruimtebesparende, betaalbare computertafels, we hebben voor elk wat wils. Het eigen werk en de beschikbare ruimte bepalen de grootte van het werkblad, evenals het aantal vakken en laden. U vindt bij ons:

  • Bureaus in zwart, wit en hoogglans wit
  • Bureaus in antraciet, antraciet sonoma en antraciet wit
  • Bureaus in antiek houtlook, betonlook en betonlook wit
  • Bureaus in houtlook, beuken en eiken

Wie een bureautafel wil kopen, profiteert van talrijke voordelen tijdens het werk. Met een bureautafel heeft u rechtstreeks zicht op het scherm en kunt u rechtop zitten. Technologie, randapparatuur en belangrijke kantoorartikelen bevinden zich op één centrale plek. Accessoires kunnen netjes worden opgeborgen in laden en gesloten vakken, en uittrekbare elementen en een monitorstandaard zorgen voor meer vrije ruimte op smalle bureaus. Daarnaast zorgen de speciale constructie en de inbegrepen elementen voor structuur in het dagelijkse werk.

Waar is de beste plek om een bureau neer te zetten?

Bij het overwegen van de aanschaf van een bureau is de beschikbare ruimte van groot belang bij het kiezen van het nieuwe bureau. Als u het nieuwe bureau online in onze winkel bestelt, kunt u kiezen tussen hoekbureaus of eenvoudige modellen in verschillende maten en kleuren. Een ideale plek is een positie in een hoek van 90° ten opzichte van het raam. Op die manier voorkomt u hinderlijke lichtreflecties op het beeldscherm. Anders kunnen schrijf- en computertafels ook goed tegen een muur of in een hoek van de kamer worden geplaatst. Op die manier kunnen de benodigde kabels gemakkelijker worden weggewerkt. Als uw werkplek zich in de woonkamer of slaapkamer bevindt, zorgt een bureau met laden voor een opgeruimder uiterlijk. Als u geen ruimte heeft voor een groot bureau met veel vakken en laden, maar toch opbergruimte nodig heeft voor documenten, kunt u gebruik maken van archiefkasten en rolcontainers uit ons assortiment.

Bij de aanschaf van een nieuwe computertafel gaat het naast de grootte en de optimale plaatsing ook om het materiaal. Als u veel tijd aan uw bureau doorbrengt, is het zeker aan te raden om te kiezen voor onderhoudsvriendelijke oppervlakken. Metalen met poedercoating, kunststoffen zoals melamine of glas zijn gemakkelijk af te nemen. Als er iets wordt gemorst tijdens het eten of drinken, kan het ongelukje gemakkelijker worden opgeruimd.

Wanneer u uw nieuwe, moderne en hoogwaardige computertafel online wilt bestellen, dan bent u bij ok-living aan het juiste adres!

Maar waar moet u op letten? Het is belangrijk dat de nieuwe tafel voldoet aan uw eisen op het gebied van functionaliteit, vorm, materiaal en uiterlijk. Als u met een desktopcomputer werkt, heeft u voldoende ruimte nodig voor een monitor, toetsenbord en muis. De hoogte van de tafel moet een gezonde zit- en werkhouding mogelijk maken. Voor optimaal zitcomfort en als aanvulling op uw nieuwe tafel, vindt u in onze online winkel ook bijpassende kantoor- en gamingstoelen. Daarnaast moet u nadenken over de plaats waar de tafel zal komen te staan, omdat dit bepaalt of het een kleine hoektafel wordt of juist een extra brede variant. Tot slot is het voordelig als het ontwerp past bij de ruimte en het overige meubilair. Wat voor tafel u ook wenst, bij ok-living zult u zeker slagen!

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.60 / 5.00
van 73602 waarderingen