Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Tuinsets om te relaxen


Filter

Tuinmeubels van ok-living - niet alleen comfortabel en van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar

Bent u klaar met uw oude tuinmeubels en wilt u eindelijk nieuwe buitenmeubels kopen? Dan is het belangrijk om na te denken over het soort tuinmeubels dat het beste aan uw behoeften voldoet. Denk voorafgaand aan de aankoop aan het volgende: hoeveel tijd brengt u buitenshuis door? Brengt u graag hele middagen alleen door in de tuin? Dan is zowel een comfortabele ligstoel als een metalen schommelbank zeer geschikt om te ontspannen. Als u echter tuin- of terrasfeesten organiseert met gasten, dan zijn kunststof zitgroepen - zoals polyrattan - een goede keuze. Hier vindt iedereen een geschikte zitplaats. Als het bijvoorbeeld vanwege ruimtegebrek niet zo ruim hoeft te zijn, kies dan voor een metalen of houten tuinstoel en een bijpassende tafel. Neem een kijkje in onze winkel, daar vindt u zeker het geschikte tuinmeubelstuk voor uw buitenruimte.

Tuinmeubels kopen - welk materiaal is geschikt voor buiten?

Om hun aantrekkelijke uiterlijk te behouden, hebben sommige tuinmeubels wat meer onderhoud en bescherming nodig. Daarom is het belangrijk om bij de aanschaf van nieuwe terrasmeubels ook op het materiaal te letten. Anders kan het gebeuren dat de buitenmeubels na slechts één seizoen al moeten worden vervangen. Over het algemeen moeten de gebruikte materialen voor tuinmeubels altijd geschikt zijn voor buitengebruik. Het materiaal moet bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en robuust zijn. Al onze tuinmeubels zijn perfect geschikt voor buitengebruik en bestaan uit materialen die probleemloos bestand zijn tegen normale weersomstandigheden. Bij het zoeken naar een nieuwe tuinset, zoals comfortabele tuinstoelen en ligstoelen, maar ook tuinstoelen en ligbedden, is het belangrijk om na te denken over welk materiaal het meest geschikt is voor uw buitenmeubels en welke u het mooist vindt. Eigenschappen zoals duurzaamheid, comfort en stijl spelen ook een belangrijke rol bij de aankoop van tuinmeubels. Geef uw tuin nu een nieuwe look met geweldige zitmeubels zoals tuinbanken, ligstoelen, tuinstoelen en mooie loungemeubels voor de tuin.

Tuinmeubels van kunststof kopen

Als u kiest voor tuinmeubels van kunststof, kiest u niet alleen voor de meest mooie buitenmeubels, maar ook voor tuinmeubels die zeer geliefd zijn vanwege hun onderhoudsgemak. Op de markt zijn er tal van goed vervaardigde kunststof meubels die er zeer aantrekkelijk uitzien. Tuinmeubels van kunststof zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarnaast zijn ze ook nog eens betaalbaar.

Tuinmeubels van gevlochten kunststof zoals polyrattan lijken optisch sterk op echt rattan, maar bieden meer voordelen. Tuinmeubelsets van polyrattan voor buiten en strandstoelen gemaakt van gevlochten synthetische vezels zijn zeer bestand tegen diverse weersomstandigheden. UV-straling en vocht hebben nauwelijks invloed op dit materiaal.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 68295 waarderingen