Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Voordelige kantoor- en gamingstoelen online kopen


Filter

Gamingmeubels zijn speciaal ontworpen meubels die afgestemd zijn op de behoeften van gamers. Een juiste gamingruimte mag niet zonder enkele essentiële elementen ontbreken.

Het is belangrijk dat de gamingtafel en de gamingstoel goed zijn afgesteld en zorgen voor comfortabel zitten zonder pijn of vermoeidheid. Het is ook handig om snacks en drankjes binnen handbereik te hebben, maar op een veilige afstand van kostbare hardware. Aangezien de ogen van gamers bijzonder belast worden, is het gunstig als ze kunnen ontspannen bij het bekijken van de gamingmeubels.

Voor consolegamers vereist de ruimtelayout andere meubels dan voor pc-gamers. Gamingmeubels komen het beste tot hun recht wanneer ze qua kleur passen bij de kamer. Ze zijn ontworpen met het oog op de gamingervaring.

Naast passende kleuren in de ruimte zijn er bepaalde meubels die onmisbaar zijn in een gamingruimte. Pc-gamers hebben een gamingbureau nodig voor het gamen op de computer en een gamingstoel. Voor consolegamers is een comfortabele gamingbank essentieel. Als het scherm niet aan de muur is bevestigd, hebben consolegamers ook een tv-standaard of een dressoir nodig. Uiteraard kunnen andere meubels, zoals vitrinekasten en spelrekken, ook belangrijk zijn en naar individuele voorkeur worden gekozen.

Het inrichten van een gamingruimte - ideeën en inspiratie voor geweldige gamingkamers

Een gamingruimte is het innerlijk, de heilige hal, het middelpunt van plezier voor een gamer. Bij het betreden van de ruimte wil de speler meteen worden meegenomen in de opwinding van de komende uren speelplezier. De kleuren, afbeeldingen en verlichting aan de muren van de gamingruimte zijn het eerste wat de speler ziet bij het betreden van zijn of haar ruimte. De kleuren van de muren moeten een mooi contrast vormen met de kleur van het meubilair.

Aangezien gamingmeubels vaak in het zwart zijn, lenen wandkleuren zoals wit, crèmekleuren, lichte tinten, accent- en pastelkleuren zich goed. Een individueel kenmerk is om een kleur die in het meubilair aanwezig is, ook in de wanddecoratie te gebruiken. Of dit nu als hele muur of als accent gebeurt, hangt af van persoonlijke smaak. Indirect verlichte afbeeldingen en posters van favoriete games zijn een goede inrichtingsidee. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor een gamingbureau en een gamingstoel. Goede verlichting van het bureau is belangrijk om de werkplek van de gamer goed te verlichten.

Verschillen tussen een gamingtafel en een bureau, een gamingstoel en een bureaustoel Bij het bekijken van deze twee soorten tafels is het verschil meteen duidelijk.

Gamingtafels doen vaak denken aan het commandocentrum van een ruimteschip. Ze zijn voorzien van een breder tafelblad en een oppervlak dat is gecoat om de muisbediening te vergemakkelijken. Bovendien zijn ze in hoogte verstelbaar voor de gamer. Oplossingen voor kabelbeheer en houders voor een muismat en drankjes zijn functies die je alleen op een gamingtafel vindt.

Gamingstoelen verschillen al qua uiterlijk van bureaustoelen. Het kleurontwerp is frisser en het uiterlijk is dynamischer ontworpen om jongeren aan te spreken. Bij gaming wordt nog meer nadruk gelegd op een anatomisch comfortabele zithouding, wat zich uit in het ontwerp van de rugleuning. Veel gamingstoelen zijn uitgerust met een verstelbare lendensteun die individueel kan worden aangepast door de speler. Daarnaast zijn gamingstoelen ook steviger en beter bestand tegen slijtage dan gewone bureaustoelen. Dit kwaliteitsverschil merk je natuurlijk ook in de prijs van een gamingstoel.

Wanneer u gamingmeubels koopt, zijn er een aantal zaken waar u op moet letten:

Zitcomfort: Het is belangrijk dat de zitpositie comfortabel en aangenaam is, zelfs tijdens lange periodes van spelen. Voor jongere spelers moet u ook letten op de maximale verstelbaarheid in hoogte en breedte. Er zijn veel modellen die meegroeien met de speler. Uiterlijk: Naast comfort is het uiterlijk ook belangrijk. De meubels moeten de speler aanspreken en minder gericht zijn op de ouders.

Ruimte voor hardware: Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor alle gaming-hardware, zoals de pc, het toetsenbord, de controllers, luidsprekers en andere accessoires. Bij L-vormige gamingtafels is er zeker genoeg ruimte hiervoor. Daarnaast moet de speler ook af en toe huiswerk kunnen doen aan de gamingtafel, dus opbergruimte voor schoolspullen is ook belangrijk. Kwaliteit: Let op de kwaliteit van de meubels. Veel online aanbieders beloven kwaliteit tegen lage prijzen, maar dit kan resulteren in meubels die niet lang meegaan. Het is beter om iets meer te investeren of meubels te kopen uit oudere collecties. Goed onderhouden gamingmeubels kunnen altijd weer voor een goede prijs worden verkocht.

Door rekening te houden met deze punten kunt u de juiste gamingmeubels kiezen die comfortabel zijn, voldoende ruimte bieden voor de hardware en voldoen aan uw kwaliteitseisen.

De ok-living collectie biedt een ruime keuze aan betaalbare en hoogwaardige meubels voor je thuiskantoor.

Naast speciale gamingmeubels zoals gamingtafels, gamestoelen en gameschappen, vind je in onze winkel ook vele andere praktische en betaalbare meubels voor je thuiskantoor. Ontdek onder andere handige archiefkasten en rolcontainers, evenals klassieke bureaus in verschillende vormen, kleuren en maten.

Bij ok-living hechten we waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze meubels worden zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd om te voldoen aan de eisen van een productieve werkomgeving. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven, zodat je hoogwaardige meubels krijgt tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast bieden we een snelle en gemakkelijke leveringsservice. Bestel je gewenste meubels online en laat ze eenvoudig bij je thuis bezorgen. Bespaar tijd en moeite en richt je thuiskantoor in met ok-living. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide collectie thuiskantoormeubels en maak van je werkomgeving een inspirerende en functionele ruimte.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 68295 waarderingen