Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Voordelige zwembadverwarming online kopen


Filter

Met een zonne-energie zwembadverwarming het hele jaar door van het zwembad genieten

Hoe geweldig zou het zijn als je het zwembad in je eigen tuin het hele jaar door kunt gebruiken. Ok-living biedt hiervoor de juiste oplossing: de zwembadverwarming! Om het water in het eigen zwembad optimaal te verwarmen, is een zwembadverwarming nodig.

Niet alleen op hete zomerdagen is het leuk om in het eigen zwembad te zwemmen. Een zwembad met verwarming kan het hele jaar door worden gebruikt. Een zonne-energie zwembadverwarming heeft het voordeel dat het zwembadwater wordt verwarmd door middel van zonne-energie, waardoor het ook bij lagere temperaturen aangenamer wordt.

Voordelen van een zonne-energie zwembadverwarming

Een groot voordeel van zwembadverwarming is dat het kan worden gebruikt voor verschillende soorten zwembaden. Het kan op elk moment worden geïnstalleerd en vereist geen grote inspanning om op te bouwen. Vaak kan het direct worden gebruikt. Een zonne-energie zwembadverwarming maakt gebruik van de warmte van de zon, oftewel zonne-energie, om het zwembadwater aangenaam op te warmen. Dergelijke zwembadverwarmingssystemen zijn een kosteneffectieve manier om een zwembad te verwarmen. In tegenstelling tot andere zwembadverwarmingssystemen is een zonne-energie zwembadverwarming niet alleen relatief goedkoop in de aanschaf, maar veroorzaakt het ook geen extra kosten tijdens het gebruik. Hierdoor kunt u op de lange termijn zelfs geld besparen met een zonne-energie zwembadverwarming.

Soorten zwembadverwarmingssystemen

Een zwembadverwarming met een zonnecollector bestaat meestal uit hitte-, zout- en/of UV-bestendig plastic. Met behulp van zonnematten voor zwembaden kan de zonnestraling optimaal worden geabsorbeerd. Op deze manier kan zonnewarmte worden gebruikt om het zwembadwater te verwarmen. De zonnematten kunnen het water verwarmen met behulp van fijne buizen. Ze hoeven alleen op een geschikte plaats te worden gelegd en direct verbonden te worden met het filtersysteem van het zwembad. Door de pompprestaties kan het water door de buizen in de zonnemat worden gepompt. Hierdoor wordt het water verwarmd door de zon.

Als alternatief kunnen ook zonnezeilen, zonnefolies of zonnecollectoren worden gebruikt. De collectoren werken volgens een vergelijkbaar principe als de zonnematten. Ze zijn daarnaast uitgerust met een kunststof behuizing en een transparante afdekking, waardoor het zogenaamde broeikaseffect ontstaat. Dit zorgt ervoor dat de zonnewarmte nog efficiënter kan worden benut. Zonnefolies of -zeilen zijn speciale zwembadafdekkingen die overdag de energie van de zon opnemen en direct op het water overdragen. In tegenstelling tot een elektrische zwembadverwarming is het met zonnefolies echter niet mogelijk om het water op de lange termijn te verwarmen. De temperatuur stijgt hoogstens met 5 graden.

Koop een voordelige zwembadverwarming bij ok-living

Een zwembadverwarming is, afhankelijk van het model, uitgerust met zonnecollectoren en zonneabsorbers. Het water wordt eenvoudigweg door de leidingen gepompt en verwarmd met behulp van zonne-energie. Vervolgens wordt het water weer teruggeleid naar het zwembad. Als u een zwembadverwarming online wilt kopen, let dan altijd op het vermogen en of dit geschikt is voor de grootte van uw zwembad. Bij het plaatsen van zonnematten moet u er ook rekening mee houden dat deze vaak veel ruimte innemen.

Koop een voordelige zwembadverwarming bij ok-living. Wij bieden verschillende modellen aan met zonnecollectoren en zonneabsorbers die u helpen om uw zwembadwater efficiënt en betaalbaar te verwarmen. Zorg ervoor dat de gekozen zwembadverwarming voldoet aan de vereisten van uw zwembad en bestel vandaag nog om het hele jaar door van uw zwembad te kunnen genieten.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen