Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Voordelige zwembadafdekking online kopen


Filter

De juiste zwembadafdekking voor uw tuinzwembad kopen

Het kleine paradijs in uw eigen tuin, het zwembad, is een hoogtepunt voor het hele gezin. Bladeren, insecten en andere verontreinigingen kunnen echter snel een einde maken aan het zwemplezier. Bescherm en beveilig uw zwembad daarom met een passende zwembadafdekking uit onze online winkel. Ingegraven zwembaden kunnen gevaarlijk zijn voor kleine kinderen die nog niet kunnen zwemmen. Een goede zwembadafdekking zorgt niet alleen voor schoon water, maar ook voor de nodige veiligheid. Welke afdekking het meest geschikt is, hangt af van het type zwembad. Voor een bovengronds zwembad is vaak een weerbestendige zwembadzeil voldoende. Voor een ingegraven, gelijkvloers zwembad moet de zwembadafdekking ook kindveilig zijn.

Diverse zwembadafdekkingen voor zomer en winter

Vaste overkappingen voor het tuinzwembad zijn duur en tijdrovend. Een hoogwaardig zeil als zwembadafdekking is betaalbaar en veilig. Het is belangrijk om de juiste zwembadafdekking voor uw situatie te kopen en ervoor te zorgen dat de afdekking rondom het zwembad veilig en stormbestendig kan worden bevestigd. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar. U kunt een passend afdekzeil voor zowel ronde als rechthoekige zwembaden vinden.

Een zwembadafdekzeil met ingevoegde metalen staven op regelmatige afstanden voorkomt dat er bij hevige regenval een diepe plas water op het zeil ontstaat en het zeil doet zakken. Deze zwembadveiligheidsafdekking is bijzonder geschikt voor grote zwembaden en ingegraven zwembaden. Bij winterbestendige zeilen biedt het ook weerstand tegen gemiddelde sneeuwbelasting. Een rolafdekking biedt u ook een functionele en veilige afdekking voor een ingegraven zwembad.

Koop een voordelige zwembadafdekking bij ok-living

Met een solarfolie houdt u het water in uw eigen zwembad 's nachts warm. De folie voorkomt waterverdamping en heeft een isolerende werking. Deze speciale folies kunnen de watertemperatuur zelfs tot wel 5 graden verhogen. Voor de perfecte zwembadafdekking in de winter biedt een extra stevig en vorstbestendig winterzeil of een opblaasbare winterzwembadafdekking uitkomst. Plan nauwkeurig voordat u een aankoop doet welke afdekking het beste bij uw wensen en uw zwembad in de tuin past. Voor opblaasbare, mobiele zwembaden is een eenvoudig en voordelig zeil voldoende. In onze winkel kunt u voordelig een nieuwe zwembadafroller bestellen en we bieden ook een ruime selectie van andere artikelen voor het perfecte zwemplezier en het onderhoud van uw zwembad, zoals zwembadfilters en -pompen, zwembadverwarming en zwembadtrappen. Neem een kijkje in onze winkel en ontdek het assortiment.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70587 waarderingen