Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Praktische kantoorcontainers online bestellen


Filter

Flexibele en praktische kantoormeubelen-rollcontainers online kopen bij ok-living

Een rollcontainer is een praktisch meubelstuk voor het opbergen van spullen in je kantoor of andere kamers. Hij dankt zijn naam aan de vier wielen die aan de onderkant zijn bevestigd, waardoor hij enorm flexibel is. Kantoormeubelen-rollcontainers bieden opbergruimte voor dossiers, notitieblokken, boeken, perforators, agenda's en vele andere benodigdheden die je nodig hebt bij het werken aan je bureau.

Ze zijn niet alleen het ideale opbergmeubel voor je kantoor of werkkamer, maar ook voor kinder- en tienerkamers en overal waar je georganiseerde opbergruimte nodig hebt. Een rollcontainer kan gemakkelijk onder of naast een bureau worden geplaatst. Ze zijn ook flexibel inzetbaar in andere ruimtes zoals gangen, badkamers of keukens, waar je behoefte hebt aan praktische en flexibele opbergmogelijkheden en waar je spullen georganiseerd wilt houden. Bij ok-living bieden we betaalbare modellen in verschillende kleuren en modellen.

Creëer orde op je werkplek met je nieuwe flexibele kantoormeubel-rollcontainer van ok-living

Een opgeruimde werkplek stelt je in staat om geconcentreerd, gestructureerd en productief te werken. Je kunt meteen aan het werk gaan zonder eerst spullen te hoeven opruimen. Veel gebruiksvoorwerpen zoals pennen, plakband, gummen, scharen en paperclips bevinden zich vaak op het bureau. Op een gegeven moment raken ze bedolven onder stapels notitieblokken, documenten en schoolboeken. Je verliest het overzicht. Als je je spullen niet kunt vinden, wordt geconcentreerd werken onderbroken.

Een kantoormeubel-rollcontainer voor je werkplek, kinder- of tienerkamer biedt hier een geweldige oplossing. Een container op wielen biedt niet alleen functionaliteit en flexibiliteit, maar ook structuur op je werkplek. Hij biedt voldoende opbergruimte voor je kantoorbenodigdheden, documenten, mappen en schoolboeken. Bovenop de kast is voldoende ruimte voor een printer, zodat je voldoende ruimte op je bureau hebt voor een mooie verlichting. Creëer een prettige werkomgeving, want een opgeruimd bureau straalt rust uit.

Kantoormeubel-rollcontainers in verschillende maten en kleuren

Kantoormeubel-rollcontainers zijn bijzonder flexibel, omdat je het functionele meubelstuk eenvoudig van de ene naar de andere plek kunt verplaatsen. Met een rem op twee van de vier wielen kun je het veilig op de gewenste locatie plaatsen. Onze functionele en betaalbare kantoormeubel-rollcontainers hebben een open ontwerp. Ok-living biedt verschillende modellen die je ruimtes er mooi laten uitzien met designs en eenvoudige kleuren zoals wit, natuurlijke houtlook of antraciet, en die passen bij elke stijl.

Als je kiest voor een kantoormeubel-rollcontainer met één compartiment, heeft deze een afmeting van 36,8 × 42,4 × 30,8 cm (B × H × D). Als je de voorkeur geeft aan een rollcontainer met twee compartimenten naast elkaar, heeft deze een afmeting van 72 × 42,4 × 30,8 cm (B × H × D). Bij beide meubelstukken heb je de mogelijkheid om onze opvouwbare dozen in verschillende kleuren te plaatsen. Als je een groter model wilt met meer flexibiliteit voor inrichting, dan is de rollcontainer met twee verstelbare legplanken en vijf compartimenten met een afmeting van 59,4 × 72 × 52,6 cm (B × H × D) de juiste keuze. Dit model is een echt ruimtewonder, waarin mappen, schoolboeken en kleine benodigdheden gestructureerd en netjes kunnen worden opgeborgen. De toegang vanuit twee zijden is prettig bij dit model.

Kantoormeubel-rollcontainers en andere meubels voor je thuiskantoor

Kantoormeubel-rollcontainers zijn veelzijdig inzetbaar. Ze zijn een geschikte oplossing voor het opbergen en ordenen van je kantoorbenodigdheden op je werkplek of aan het bureau in de kinder- of tienerkamer. Tegelijkertijd kunnen ze ook dienst doen in de gang met onze praktische opvouwbare dozen voor het opbergen van sjaals, handschoenen of mutsen, en in de keuken voor serviesgoed of andere keukengerei, evenals in de badkamer voor je handdoeken. Als je kiest voor een kantoormeubel-rollcontainer, is het belangrijk om vooraf te bepalen waar het meubelstuk wordt geplaatst, welk design, materiaal en kleur je aanspreekt. Op basis daarvan kies je de maat. Wit zorgt voor een heldere, strakke uitstraling, antraciet heeft een industriële uitstraling, houtkleuren zijn natuurlijk en zorgen voor een gezellige sfeer.

Onze rollcontainers zijn beschermd met een coating tegen invloeden, lakafwerkingen zorgen voor een hoge duurzaamheid. Als je naast een kantoormeubel-rollcontainer nog meer ruimte nodig hebt om je benodigdheden en documenten op te bergen, dan zijn onze archiefkasten en kantoorkasten een goede keuze. Misschien heb je een nieuwe bureau of bureaustoel nodig. Bekijk ook onze geweldige gamingmeubels. In onze online winkel zul je zeker iets vinden dat bij je past.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70557 waarderingen