Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Zwembadoproller , Zilver, 520 cm, OK-Living

€ 158,90

Productnummer: 425142190516006

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 3 - 4 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Zwembadoproller , Zilver, 520 cm, OK-Living"
  • Bescherm jouw zwembad met onze stijlvolle zwembaddekking! Het is de beste beslissing om jouw zwembad te beschermen en het ontwerp past perfect bij elk huis.
  • De Zonnefolieoproller heeft verstelbare lengte en rolt snel op en neer. Dit UV- en weerbestendige product is daardoor handig en gemakkelijk in gebruik.
  • AFMETINGEN: Het oprolapparaat heeft de volgende afmetingen: Breedte: 40 cm, Hoogte: 140 cm, Diepte: 70 cm. Alle gedetailleerde maten staan op de foto's.
  • MATERIAAL: De zwembadaccessoireset bestaat uit licht maar robuust aluminium.
  • LEVERINGSOMVANG: Zwembadroller, Montagehandleiding, Montagemateriaal
Verlicht uw zwembadopties met de universele zwembadoproller , met een indrukwekkende lengte van 520 cm! Van oprolbare zonnefolie en zwembaddekkingen tot de handigste zwembadaccessoires, dit oprolapparaat is de perfecte metgezel voor iedereen met een zwembad. De UV- en weerbestendige eigenschappen maken het geschikt voor alle seizoenen, terwijl de verstelbare lengte en eenvoudige op-en-neer beweging het rolproces soepel en snel maken. Na gebruik kan het gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen. Verander de manier waarop u uw zwembad onderhoudt en kies voor het gemak en de kwaliteit van de zwembadoproller !

---

Technische gegevens:


Kleur:
Zilver

Afmetingen:
40 x 140 x 70 cm (BxHxD)

Materiaal:
Aluminium

Nettogewicht zonder verpakking:
10.01 kg.

Brutogewicht incl. verpakking:
11 kg.

---

LEVERINGSOMVANG: Zwembadroller, Montagehandleiding, Montagemateriaal
Kleur: Zilver
Breedte: 70cm
Hoogte: 20cm
Lengte: 40cm
Gewicht: 11kg

6 van 6 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

June 1, 2022 16:13

Zeer goed deel.

De reel is nu 4 weken in gebruik. Levering en verpakking OK. Alles is beschikbaar. De beschrijving is niet ideaal, maar met een beetje knutselen is het in een uurtje voor elkaar. Ik heb ook de klemmen voor het dekzeil met schroeven vastgezet, zodat ze niet open kunnen springen. Als iemand schrijft dat de dubbelzijdige plakbandjes eraf zouden vallen, kan ik dat niet begrijpen. De riemen worden bovendien tweemaal rond de as gewikkeld en voor alle zekerheid met superlijm vastgezet, zodat niets kan losraken. Dus goede, stabiele kwaliteit en, met een beetje knutselen, absoluut aan te bevelen!

June 1, 2022 16:17

-prijs-prestatie zeer goed-

Opzetten was makkelijk, zwembadroller kwam super op tijd. Stabiliteit is goed, maar nog steeds vijf sterren op alles vanwege functionaliteit....

June 1, 2022 16:12

Onverslaanbaar voor de prijs.....

Ik heb dit oprolmechanisme voor het zwembad besteld omdat het erg goedkoop is en ik wilde zien wat ik voor zo'n prijs kon krijgen. De haspel is goed gemaakt en kan snel in elkaar worden gezet met normale handvaardigheid (iedereen die een Ikea-kast in elkaar kan zetten, kan dit ook). De techniek van de verstelbare (intrekbare) stang is goed en kan goed worden gedraaid als je - wat ik bij mijn eerste poging niet heb gedaan - de schroeven echt aandraait. Ons zwembadzeil (8x4m ovaal) is er super makkelijk mee op te rollen. De bevestigingstapes zelf zijn goed, maar ze zijn niet echt gemakkelijk aan de film te bevestigen - vooral wanneer je de film moet vouwen om de tapes te bevestigen. Nadat ik de clips op de vouw had gedrukt (wat eigenlijk alleen lukt met een tang), heb ik een popnagel door de clip gedaan om te voorkomen dat hij weer open zou gaan (een klein roestvrij stalen schroefje zou ook kunnen). Je kunt de prijs hier voelen. Ik geloof echter niet dat er andere bevestigingsbanden (clips) zijn die beter zijn. (Ervaring met mijn eerste zwembadafdekking). Al met al een aanrader en daarom 5 sterren

June 1, 2022 16:16

Goed, makkelijk in elkaar te zetten!!!

De retractor is gemakkelijk zelf in elkaar te zetten de instructies zijn in het Duits, over het algemeen zeer goed vakmanschap, ik zal het over ongeveer 4 weken in gebruik nemen.

June 1, 2022 16:14

Goed gemaakt, stabiel!!!

Over het algemeen is de roll-up vrij stabiel en goed gemaakt. De bijgeleverde instructies zijn vertaald uit een of andere taal in het Duits, soms hebben ze het over een verhoogd bed in plaats van een rol (...?), maar met de geïllustreerde instructies kunt u het zonder grote problemen in elkaar zetten. Voor ons zwembad van 4m breed moest ik de minimumlengte van het oprolmechanisme instellen - minder is niet mogelijk, d.w.z. zelfs bij een zwembadbreedte van 3m moet het meer dan 4m lange oprolmechanisme ernaast worden opgesteld. De reel staat nu al een paar weken bij het zwembad, niets piept, geen tekenen van roest en hij werkt perfect. Helemaal in het begin, wanneer u de zwembadfolie begint op te rollen en de weerstand nog relatief hoog is, helt de rol een beetje over naar de zijkant. U moet dan uw voet iets op de as van de wielen plaatsen, maar dat is geen probleem. Ik zou de haspel zeker aanraden. Als u overweegt een goedkopere plastic reel te kopen, zou ik u dat afraden: de reel mag niet minder stabiel zijn en de as van de reel mag niet doorhangen.

June 1, 2022 16:15

geweldig!

ook geschikt voor rond zwembad met wat knutselen. De plastic clips voor de foliehouder zijn alleen geschikt voor zeer dunne folie. Ik zaagde de clips eraf en verving ze door roestvrij stalen schroeven. Op deze manier kunt u ook dikkere zonnefolie (het soort met luchtbellen) vastklemmen. Iemand heeft hier echt over nagedacht.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.60 / 5.00
van 73602 waarderingen