Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Wastafelonderkast "Fynn" Wit hoogglans Vicco

€ 66,90

Productnummer: 425142193474006

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 3 - 4 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Wastafelonderkast "Fynn" Wit hoogglans Vicco"
Modern, eenvoudig en simpel!
Met deze wastafelonderkast van de "serie Fynn" zit u zeker goed.
De vrij verstelbare zijvakken bieden optimale flexibiliteit, ook voor kleinere badkamerbenodigdheden.
Met de mogelijkheid om de deuren links of rechts te monteren, kunt u dit ruime meubel aan uw behoeften aanpassen.
Met behulp van de meegeleverde geïllustreerde montagehandleiding is het opbouwen uiterst eenvoudig!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleuren
Korpus: wit, mat
Fronten: wit, hoogglans
Handgrepen: aluminiumlook

Afmetingen
Totaal: 60 x 54 x 32 cm (BxHxD)
Voeten: 10 x 4 cm (HxB) rond

Gewicht
13,5 kg

Materiaal
spaanplaat, 16 mm, coating van melaminehars
Handgrepen: Kunststof
Scharnieren: massief metaal

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

• 1x wastafelonderkast

Decoratie niet inbegrepen
Kleur: Wit Hoogglans
Model: Fynn
Setgrootte: Enkel artikel
Breedte: 32cm
Hoogte: 54cm
Lengte: 60cm
Gewicht: 13.5kg

10 van 16 beoordelingen

4.69 van 5 sterren


69%

31%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

June 1, 2022 16:23

Top!!!

Deze kast is het beste meubelstuk in het "goedkope" segment dat ik tot nu toe ben tegengekomen. Natuurlijk, je krijgt waar je voor betaalt, soms is een gat niet precies geboord, soms is een schroef verkeerd omdat zeer gelijkaardige types worden gebruikt voor verschillende plaatsen, enz. Maar al bij al, ik heb absoluut geen reden om sterren af te trekken. Maar al met al heb ik absoluut geen reden om hier sterren van af te trekken. De instructies zijn overbodig, de kast is zo gemakkelijk in elkaar te zetten volgens fabrieksmeubelstandaarden, ik heb in mijn leven moeilijkere Lego-sets gebouwd. De slechte kritieken hier choqueren me eerlijk gezegd een beetje. Ja, beste "vaklui", het is van onderen opgebouwd zodat er bovenaan (waar het water vandaan komt in een kastje onder de gootsteen....) geen openingen zijn door boorgaten, ergo er is minder zwelling. En zelfs als de instructies een scharnierzijde voorschrijven, is het volgens mij volkomen legaal om bij het opstellen na te denken over waar u het wilt hebben, omdat er aan beide zijden gaten zijn voor het scharnier. Kortom, een geweldige garderobe voor weinig geld en in recordtijd geleverd. Graag weer.

May 9, 2022 09:15

Redelijke prijs/prestatie verhouding

De kast is gemakkelijk in elkaar te zetten en ziet er goed uit voor de prijs. Over de levensduur kan ik nog niets zeggen, daarvoor is het nog te vroeg.

May 9, 2022 09:13

Een blikvanger

De verpakking en verzending waren uitstekend. De collectie is vrij eenvoudig. De instructies zijn zeer gemakkelijk te begrijpen. Alle onderdelen zijn nauwkeurig gesneden en geprefabriceerd, zodat de kast zeer stabiel is en rechtop staat zonder te wiebelen. Er is zelfs een exemplaar van elke schroef in de kit als vervanging.

June 1, 2022 16:25

Super kabinet!!!!

De kast is niet zo slecht als veel mensen schrijven! Het ziet er geweldig uit, past perfect in de badkamer of onder de wastafel en zelfs tijdens de montage is alles heel gebleven, je moet niet vergeten dat het slechts persfitting is... Absoluut geniaal is dat je de deur aan beide kanten kunt monteren. Wat ik een beetje stom vind is dat je niet bij de buitenste schroeven kunt om ze vast te draaien, de vakken zijn een beetje smal en wat ik erg jammer vind is dat er geen afdekplaatje voor de afvoer is. (zie foto's) De planken zijn ook erg krap, wat het een beetje moeilijk maakt om ze erin te steken. En er zijn geen voorgeboorde gaten voor de voeten. Anders zijn er natuurlijk schroeven over (vervangers). Ik had de montagehandleiding nauwelijks nodig. Alle gaten komen overeen. Over het geheel genomen, ben ik zeer tevreden!!!!

May 9, 2022 09:12

Super garderobe

De kast is niet zo slecht als velen schrijven! Het ziet er geweldig uit, past perfect in de badkamer of onder de wastafel, en zelfs tijdens de montage is alles heel gebleven, vergeet niet dat het alleen stevig aangedrukt is... Wat echt geweldig is, is dat je de deur aan beide kanten kunt monteren. Wat ik een beetje dom vind is dat je niet bij de buitenste schroeven kunt om ze aan te draaien, de vakken zijn een beetje smal en wat ik erg jammer vind is dat er geen afdekplaatje is voor de afvoer. (Zie foto's) De legplanken zijn ook erg smal, waardoor ze een beetje moeilijk te verstellen zijn. En er zijn geen voorgeboorde gaten voor de voetjes. Voor de rest zijn er natuurlijk nog (vervang)schroeven. De montagehandleiding heb ik nauwelijks nodig gehad. Alle gaten passen. Over het geheel genomen ben ik zeer tevreden!

June 1, 2022 16:26

Een blikvanger.

Verpakking en verzending waren top. De montage is heel eenvoudig. De instructies zijn zeer gemakkelijk te begrijpen. Alle onderdelen zijn nauwkeurig gesneden en geprefabriceerd, zodat de kast zeer stabiel is en zonder wiebelen staat. Er is zelfs van elke schroef één exemplaar bij de set inbegrepen als vervanging.

June 1, 2022 16:27

Ziet er goed uit, goedkoop!

Goede prijs, aangenaam uiterlijk Duurzaamheid valt nog te bezien. Zou opnieuw kopen

June 1, 2022 16:29

Al met al is het zeer goed en kan het worden uitgevoerd door niet-professionals!

Optimale prijs-prestatieverhouding! Gemakkelijk in elkaar te zetten. De beschrijving van de assemblage kon enigszins worden geoptimaliseerd Help video online niet echt behulpzaam!!!

May 9, 2022 09:11

Top

Dit is het beste meubelstuk in het "goedkope" segment dat ik tot nu toe ben tegengekomen. Natuurlijk krijg je waar je voor betaalt, soms is een gat niet nauwkeurig geboord, soms is een schroef verkeerd omdat zeer gelijkende types op verschillende plaatsen zijn gebruikt, enz. Maar over het geheel genomen heb ik absoluut geen reden om sterren af te trekken. Over het geheel genomen is er echter absoluut geen reden om hier sterren af te trekken. De gebruiksaanwijzing is overbodig, en de kast is zo makkelijk in elkaar te zetten naar fabrieksmeubelstandaarden dat ik in mijn leven moeilijkere Lego sets heb gebouwd. De slechte reviews hier choqueren me eerlijk gezegd een beetje. Ja, beste "vaklui", het is van onderaf opgebouwd, dus er zijn geen openingen aan de bovenkant (waar water uit komt in een gootsteenkastje....) door de geboorde gaten, ergo er is minder zwelling. En hoewel de instructies één kant met een deurscharnier vermelden, denk ik dat het volkomen legaal is om bij de montage te bedenken waar je het wilt hebben, aangezien er aan beide kanten gaten voor de scharnieren zijn. Kortom, een geweldige garderobe voor weinig geld en in recordtijd geleverd. Graag weer doen!

June 1, 2022 16:30

Mooi__Kastje

Uiteindelijk ziet de kast eruit als op de foto. Het enige wat beter zou kunnen is de "montagehandleiding". Voor de rest, goede prijs/prestatie verhouding.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70288 waarderingen