Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Wastafelonderkast "Fynn" Goldkraft/Antraciet Vicco

€ 67,90

Productnummer: 425142194130406

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 3 - 4 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Wastafelonderkast "Fynn" Goldkraft/Antraciet Vicco"
  • Het gemakkelijk schoon te maken, met melamine beklede oppervlak maakt dit badmeubel ideaal voor uw badkamer.
  • Fynn heeft deuren die aan beide zijden kunnen worden gemonteerd met behulp van hoogwaardige volmetalen scharnieren.
  • De totale afmetingen zijn 60 x 54 x 32 cm (BxHxD).
  • Tot de leveringsomvang behoren het badmeubel, de geïllustreerde montagehandleiding en het benodigde montagemateriaal.
  • Ons Sophie bijzetbed van massief populierenhout is de perfecte oplossing voor alle gangbare bedtypes en bovendien ook voor boxspringbedden.
  • Met het beschermende nest, de matras en het grote ligoppervlak bent u perfect voorbereid op uw kroost. De extra 2 zijgedeelten bieden meer gebruiksmogelijkheden buiten de bedfunctie.
  • De totale afmetingen zijn 94 x 96 x 42,5 cm (BxHxD).
  • De levering omvat het extra bed incl. matras en nest, twee zijhekken, geïllustreerde montagehandleiding en het benodigde montagemateriaal.
  • Het gemakkelijk schoon te maken, met melamine beklede oppervlak maakt dit badmeubel ideaal voor uw badkamer.


Deze spiegelkast in combinatie met het badmeubel, het midi meubel en het hoge meubel uit de Fynn serie is zeker de juiste keuze.
De vrij instelbare zijvakken van het badmeubel bieden optimale flexibiliteit, zodat u uw badkamer individueel en decoratief kunt inrichten.

Modern, praktisch en mooi afgewerkt - van deze modellen zult u lang plezier hebben.

Montage is zeer eenvoudig met behulp van de bijgeleverde geïllustreerde montagehandleiding!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleur(en)
Romp: Goldkraft
Fronten: Antraciet, mat
Handgrepen: Aluminium look

Afmetingen
Wastafelonderstel: 60 x 54 x 32 cm (BxHxD)
Pootjes: 10 x 4 cm (HxB)

Gewicht
Wastafelonderstel: 13,5 kg

Materiaal
Corpus: spaanplaat, 16 mm, melamine coating
Handgrepen: kunststof
Scharnieren: vol metaal

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

- 1x badmeubel

Decoratie niet inbegrepen
Kleur: Eiken/Antraciet
Model: Fynn
Setgrootte: Enkel artikel
Breedte: 32cm
Hoogte: 5400cm
Lengte: 60cm
Gewicht: 13.5kg

5 van 5 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

May 17, 2022 07:35

Mooi en robuust badkamermeubel

Tot nu toe: We hebben een ijdelheid en een middag eenheid van deze serie. Emballage: Alles is goed verpakt en spaarzaam, niet te veel schuim of piepschuim. Duurzaam en veilig. Maar plastic zakken voor schroeven en hulpstukken zijn nog steeds vervelend. Er zijn veel betere oplossingen. Maar dat is klagen op het hoogste niveau. structuur: Het vergt enige oefening om je weg te vinden in de gids. Over het geheel genomen wordt het goed uitgelegd, maar het duurt echt een tijdje om het volledige plaatje te zien. De accessoires zoals scharnieren, schroeven, enz. zijn goed gemaakt. Een gat voor een deuvel in de zijwand was echter iets te diep geboord. <"Slecht, slecht," zei de diepe, en verdween in de muur."> Grapje terzijde. De montage kost wat tijd, maar is relatief eenvoudig. De schroefdoppen zijn vrij goedkoop, en ik ben niet zeker of het beter is zonder hen. Maar nogmaals, "mimicry" op een hoog niveau. Wat niet zo goed was, waren de voeten. Ze bestaan uit verschillende onderdelen. De aluminium buizen waaruit de poten waren gesneden, waren niet afgebraamd. In plaats daarvan werden ze met veel plakband vastgezet voor transport. Tot zover alles goed. MAAR: Door de scherpe randen hebben de voetjes tijdens het transport tegen elkaars beschermstrips geschuurd. Dit resulteert in lichte krassen op het aluminium. Dit kan echter half worden aanvaard als de pootjes op een slimme manier worden geplaatst, d.w.z. dat de klauwtjes naar achteren staan. Behandeling: De houten panelen zijn zeer goed gezaagd, het beslag is grotendeels superieur (behalve de doppen en voeten). Het is erg aantrekkelijk dat de borden van de slimme bedrijven erg mooi zijn, wat eerlijk gezegd het geheel versterkt. Het hout is ook enige tijd bestand tegen een waterstraal zonder dat het fineer golvend of gezwollen wordt. Het fineer heeft een onberispelijke afwerking en is niet gescheurd, zelfs niet aan de gezaagde randen. Alle gaten zijn schoon. De scharnieren werken ook goed en zijn gemakkelijk te verstellen. Je kunt voor deze prijs geen vorm van deurdemping verwachten. De deuren maken al genoeg lawaai. Over het geheel genomen is dit een slim product van hoge kwaliteit en met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeer aan te bevelen.

May 17, 2022 07:35

Al met al een zeer mooi badkamermeubel

De Vicco Fynn driedelige antraciet eiken set is mooi, waar voor je geld, de instructies zijn zeer goed beschreven en het is gemakkelijk te monteren met twee personen. Alle schroeven, hout... zijn voldoende aanwezig, alleen de schroeven zouden talrijker mogen zijn.

May 17, 2022 07:34

Echt goed voor weinig geld!

Als u uw badkamer wilt renoveren en niet veel geld hebt, maar toch wilt dat het er goed uitziet, dan is dit de plek om naartoe te gaan. Ik kan dit meubel een duidelijke koopaanbeveling geven. Met vriendelijke groet, Udo M.

May 17, 2022 07:33

Super

De kast was gemakkelijk in elkaar te zetten en voelt zeer solide aan. Hij weegt ongeveer 18 kilo, en daar moet je rekening mee houden als je hem in elkaar zet! Ik mag niet klagen - alles is precies zoals beschreven. Veel opbergruimte en prachtige kleuren! Sinds het aan de muur is gehangen, is het zo blijven hangen. Geen wiebelen, geen beweging als je het stevig aanraakt of de deur opent! We gebruiken het graag opnieuw en opnieuw! Perfecte verzending en verpakking!

May 17, 2022 07:31

Goed werk.

Goed vakmanschap, meer dan genoeg schroeven en pluggen. Er kan op bespaard worden. Maar er zijn er genoeg, wat niet altijd normaal is bij het kopen van dit soort meubels. Als je "Ikea" kent, weet je hoe je het in elkaar moet zetten. Alles is voorgeconfigureerd en in detail geïllustreerd. Aanbeveling. Het enige wat ik slecht vind is de oplossing voor de voeten. Ze worden vastgezet met 4 kleine schroeven. Dit is moeilijk omdat de steun onhandig is als de plaat wordt vastgeschroefd. Het eerste deel van de plaat brak meteen. Dat is jammer, want verder is alles echt goed. Ik zou een lange schroef gepland hebben als constructie die door de bodem in de vloer van de kast gaat. Ik heb de poten eruit gegooid en de kast op de vloer gezet.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70288 waarderingen