Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Wasmachinekast "Luis" Beton/Wit Vicco

€ 97,90

Productnummer: 425142193549506

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 3 - 4 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Wasmachinekast "Luis" Beton/Wit Vicco"
  • Luis is geschikt voor alle gangbare wasmachines en biedt een hoge krasbestendigheid en een gemakkelijk te onderhouden oppervlak dankzij de melamineharscoating.
  • Het flexibele, open schap en de praktische, gesloten schappen bieden voldoende ruimte voor al uw keukengerei.
  • Totale afmetingen: 190 x 64 x 25,6 cm (HxBxD)
  • Tot de leveringsomvang behoren de wasmachinekast en een geïllustreerde montagehandleiding inclusief montagemateriaal.
  • Luis is geschikt voor alle gangbare wasmachines en biedt een hoge krasbestendigheid en een gemakkelijk te onderhouden oppervlak dankzij de melamineharscoating.


Met onze wasmachinekast kunt u de beschikbare ruimte voor uw wasmachine optimaal benutten.
Het biedt een buitengewone hoeveelheid ruimte direct boven de wasmachine voor wasgoed, verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen en andere nuttige voorwerpen.
Achter de schappen bij

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleur(en)
Beton wit (mat)

Afmetingen
Totaal: 190 x 64 x 25,6 cm (HxBxD)

Gewicht
25,6 kg

Materiaal
Romp: spaanplaat, 16 mm, coating van melaminehars

Diversen
- Optimale afstelling door

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

- Wasmachinekast

Decoratie is niet inbegrepen
Kleur: Beton/Wit
Model: Luis
Setgrootte: Enkel artikel
Breedte: 25.6cm
Hoogte: 190cm
Lengte: 64cm
Gewicht: 25.6kg

10 van 12 beoordelingen

4.83 van 5 sterren


83%

17%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

May 31, 2022 13:35

Top prijs prestatie, zeer mooi artikel

Deze wasmachinekast is erg mooi en ziet er kwalitatief veel beter uit dan de zeer redelijke prijs zou doen vermoeden. Ontwerp, materiaal en afwerking zijn top, de kast is stabiel en niets is krom of wiebelig. De deurgrepen zijn van metaal, wat ik erg positief vond. We hebben badkamertegels in een lichtgrijze steenlook en witte tegels, en de kast past er perfect bij. Helaas bestelden we ook andere badkamermeubels die er zogenaamd steen uitzagen, maar in werkelijkheid gewoon grijze houtnerven waren. Deze kast ziet er echt uit als steen. De verpakking was top, alles stevig verpakt in stevig karton + piepschuim + spaanplaat, zeer snelle levering. De montagehandleiding zou zeker duidelijker geïllustreerd en beschreven kunnen worden, maar met een beetje ervaring in meubelmontage kunt u de montage toch goed aan. Duidelijke koopaanbeveling

May 31, 2022 13:36

Past, constructie is gedetailleerd beschreven en makkelijk te begrijpen!

De constructie is eenvoudig beschreven. Wat de afwerking betreft, moet u nagaan in welke prijsklasse het stuk zich bevindt. De prijs is in ieder geval goed en het goede stuk schept veel ruimte. Voorzichtigheid is geboden bij de afwerking, want de geperste delen zijn soms scherpkantig.

May 31, 2022 14:02

Top!

Eenvoudige montage De wasmachine past er precies in. De kast past qua kleur goed bij de kamer. Nu ziet alles er heel netjes uit. Absoluut aanbevolen.

May 11, 2022 15:17

Uitstekende prijs/prestatie verhouding, zeer mooi artikel

Deze wasmachinekast is erg mooi en ziet er veel beter uit dan zijn zeer redelijke prijs zou doen vermoeden. Het ontwerp, de materialen en de afwerking zijn eersteklas, de kast is stabiel en niets is kromgetrokken of wiebelig. De deurgrepen zijn van metaal, wat ik erg positief vond. We hebben lichtgrijze stenen badkamertegels en witte tegels, en de kast past er perfect bij. Helaas hebben we ook andere badkamermeubels besteld die een stenen look moesten hebben, maar eigenlijk gewoon grijs hout waren. Deze kast ziet er echt uit als steen. De verpakking was eersteklas, alles was stevig verpakt in stevig karton + piepschuim + spaanplaat, zeer snelle levering. De montagehandleiding kon zeker duidelijker geïllustreerd en beschreven worden, maar met een beetje ervaring in het monteren van meubels lukt het nog wel. Een duidelijke aanrader om te kopen!

May 31, 2022 13:37

Badkamermeubels van hoge kwaliteit!

Past perfect bij de spiegelkast en het badmeubel uit dezelfde serie. Ideaal voor kleine badkamers. Alles is van zeer hoge kwaliteit!

May 11, 2022 15:18

Badkamermeubels van hoge kwaliteit

Past perfect bij het spiegelmeubel en de wastafel uit dezelfde serie. Ideaal voor kleine badkamers. Alles is van zeer hoge kwaliteit.

May 31, 2022 13:34

Beter dan verwacht.

Omdat het een uitdaging is om in mijn kleine flat een wasmachine te plaatsen, moet elke vierkante meter en elke bergruimte zo goed mogelijk worden benut, dus deze wasmachinekast is precies wat ik nodig heb. De kast ziet er zo goed uit als verwacht en komt overeen met de productbeschrijving en de foto, dus alles past. Enig vakmanschap en gereedschap zijn vereist voor de montage, alle onderdelen en een beschrijving zijn bijgesloten.... Ik ben positief verrast door de kwaliteit met betrekking tot de prijs van 52,90€ zonder verzendkosten, er is ook niets te klagen voor de prijs. Mijn bezorgdheid of de kast wel heel zou aankomen was veel groter, want ik heb vaak van andere klanten gelezen dat de kast met transportschade aankomt... Maar alles was in orde! Normaal gesproken zou ik zo'n kast het liefst in een "meubelmarkt" kopen en ophalen, maar dan is er het probleem van de beschikbaarheid, die was er niet of niet zoals ik wilde! Mijn nieuwe " Siemens WD15G443 iQ500 wasdroger/A/1500 toeren/7kg wassen/4kg drogen/IQ-drive/navulfunctie/waterPerfect+/wit " past perfect in de daarvoor bestemde opening en daarom 5 sterren van mij.

May 31, 2022 13:46

Ruimtebesparende upgrade met bergruimte!

Deze kast is echt een verrijking voor onze kleine badkamer en kan steeds weer opnieuw worden ingericht als we dat willen. Het biedt niet ongelooflijk veel opslagruimte, maar de beschikbare (ondoorzichtige) opslagruimte is voor ons ruim voldoende. De ruimte boven de wasmachine wordt zeker goed gebruikt.

May 11, 2022 15:19

Ruimtebesparende upgrade met opbergruimte

Deze kast is een grote verbetering voor onze kleine badkamer en kan naar believen worden heringericht en herschikt. Hij biedt niet ongelooflijk veel opbergruimte, maar de (ondoorzichtige) opbergruimte is voor ons ruim voldoende. De ruimte boven de wasmachine wordt zeker goed gebruikt.

May 11, 2022 15:17

De constructie is gedetailleerd beschreven en gemakkelijk te begrijpen.

De constructie is eenvoudig beschreven. Wat de kwaliteit van het vakmanschap betreft, moet u rekening houden met de prijsklasse van het artikel. De prijs is zeker goed, en het juiste stuk schept veel ruimte. Je moet wel voorzichtig zijn met het vakmanschap, want de geperste stukken zijn soms scherp.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70288 waarderingen