Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Trapplank Wit 6 vakken Vicco

€ 64,90

Productnummer: 426042342478406

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 3 - 4 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Trapplank Wit 6 vakken Vicco"
Met onze praktische trapkast met 6 compartimenten realiseert u uw interieurdromen.
Ontwerp uw huis met onze multifunctionele trapkasten. Maak gebruik van de vrije ruimte onder het aflopende dak of de trap. Ook kunt u met de kast een blikvanger voor de woonkamer creëren. Of wilt u de kast gebruiken als opbergruimte voor kantoorspullen in uw werkkamer? Blijf flexibel met onze trapkasten.
De individuele compartimenten met de afmetingen 33 x 33 x 29 cm (BxHxD) zijn ook ideaal voor standaard inschuifdozen. Overtuig uzelf en kies voor een van onze trapkasten.
Een uitstekende aanvulling op onze vakkenkasten en open kasten zijn onze bijpassende vouwdozen.
Met behulp van de meegeleverde geïllustreerde montagehandleiding is de opbouw zo eenvoudig als maar zijn kan!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleur
wit

Afmetingen
Totaal (6er): 105 x 107,5 x 29 cm (BxHxD)
Binnenmaten van het vak: 33 x 33 x 29 cm (BxHxD)
Meubelvoeten: 4 cm (H)

Gewicht
Totaal (6er): 19 kg

Materiaal
Korpus: spaanplaat, 16 mm, coating van melaminehars

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

• 1x trapkast

Decoratie niet inbegrepen
Kleur: Wit
Breedte: 29cm
Hoogte: 107.5cm
Lengte: 105cm
Gewicht: 19kg

10 van 17 beoordelingen

4.53 van 5 sterren


59%

35%

6%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

May 9, 2022 08:10

Precies goed.

Ik was op zoek naar een kleine trapplank voor een kinderkamer en die heb ik gevonden. Niet te duur en genoeg ruimte. Zelfs als vrouw kon ik het snel en zelf in elkaar zetten. Gewoon het plankje aan de zijkant zetten! Er is geen probleem met het ontwerp als je de planken meteen sorteert. Ook de verbindingen/bevestigingen zijn logisch en allemaal aanwezig. Er is geen extra gereedschap nodig. Prima plank voor een prima prijs.

May 3, 2022 09:20

Ik ben helemaal opgetogen!

Ik was op zoek naar een kamerverdeler die me geen fortuin zou kosten. Aanvankelijk was ik nogal sceptisch, maar die scepsis bleek al gauw ongegrond. Alles kwam goed verpakt aan, en alle noodzakelijke (kleine) onderdelen waren bijgesloten. De collectie was een beetje moeilijk omdat de instructies een beetje onduidelijk zijn met de beschrijving van elke plaat. Uiteindelijk bouwde ik het meer op instinct, maar het werkte goed, zelfs voor een leek. De kast is nu bomproof in de slaapkamer, en niets wiebelt of kraakt. Hij heeft voldoende opbergruimte voor dossiers, Boeken en technologie. Ik was op zoek naar een kamerverdeler die me geen fortuin zou kosten. Aanvankelijk was ik nogal sceptisch, maar deze scepsis bleek al snel ongegrond. Alles kwam goed verpakt aan, en alle noodzakelijke (kleine) onderdelen waren bijgesloten. De collectie was een beetje moeilijk omdat de instructies een beetje onduidelijk zijn met de beschrijving van elke plaat. Uiteindelijk bouwde ik het meer op instinct, maar het werkte goed, zelfs voor een leek. De kast is nu bomproof in de slaapkamer, en niets wiebelt of kraakt. Hij heeft voldoende opbergruimte voor dossiers, Boeken en technologie. Uitstekend voor deze prijs!

May 9, 2022 08:06

Klein meubilair, veel ruimte

Deze trapplank is erg goed gemaakt. Ik ben geen held in meubels in elkaar zetten. Maar ik heb het in minder dan een uur gedaan zonder hulp. De gaten waren super voorgeboord, de deuvels, lijm en schroeven zaten er allemaal bij. Een inbussleutel was ook aanwezig. Geen accuschroevendraaier nodig. Het is echter niet gemakkelijk om de planken 6 en 7 van elkaar te onderscheiden. Op de tekening zijn ze aangegeven met nummers, maar je kunt het verschil niet zien. Ik gebruik deze plank voor mijn dossiers. De hoogte past perfect en er is ruimte voor 4 dikke dossiers in één vak. Het ideale meubelstuk voor mijn kantoor. De prijs-kwaliteitverhouding is ook goed. Al met al een geslaagde aankoop.

May 9, 2022 07:58

Zij die de instructies kunnen lezen hebben een duidelijk voordeel

Aanvankelijk was ik terughoudend om de plank te bestellen, omdat veel mensen problemen hadden gehad om hem in elkaar te zetten en ik niet zelf wilde boren. Conclusie: alles past perfect in elkaar en is stabiel. Top voor de prijs. Het enige wat u hoeft te doen is de instructies goed te lezen en de verschillende borden te vergelijken met de foto's om te zien waar wat hoort. Sommige klanten zijn echt taai. Het belangrijkste is om te klagen en te zeuren over de fabrikant. De meeste mensen hebben niet het idee dat ze te dom zijn. Als u geen twee linkerhanden hebt en de instructies begrijpt, kunt u de plank prima gebruiken en hebt u hem in 10 minuten of minder in gebruik.

June 8, 2022 12:13

Prijs en prestatie past

Het kamerscherm is verhuisd naar de kinderkamer en dient als plank aan de muur. De superhelden van mijn zoon hebben daar een thuis gevonden.

Afbeeldingen van klanten geüpload:

May 9, 2022 08:08

De beste!

Ik vind deze boekenkast erg mooi. Veelzijdig in zijn gebruik. Ik heb hem zelf gekocht als "trapje" voor mijn katten, zodat ze bij een kattenplank aan de muur konden. De bovenste treden heb ik omwikkeld met henneptape. Het ziet er individueel uit en zorgt er ook voor dat de treden niet glad zijn voor de katten. Ik vulde elk vak gedeeltelijk met decoraties. In het onderste gedeelte heb ik ook een slaapplaats voor de katten gemaakt. Ik ben erg blij met de plank. Wekt de creativiteit ;-)

May 9, 2022 08:11

Mooie en stevige plank

De plank werd een dag eerder geleverd dan verwacht, maar helaas was de verpakking beschadigd. Ik heb nu een kleine beschadigde plek, maar die is nauwelijks zichtbaar. De plank kan zeer snel zelf in elkaar worden gezet. Ik had geen problemen om het in elkaar te zetten, alles paste goed in elkaar. Als u problemen ondervindt, moet u de gebruiksaanwijzing raadplegen om te weten te komen welk deel bij welke richting hoort.

May 9, 2022 08:09

Ik ben helemaal opgetogen!

Ik was op zoek naar een kamerverdeler die me geen fortuin zou kosten. Aanvankelijk was ik nogal sceptisch, maar deze scepsis bleek al snel ongegrond. Alles kwam goed verpakt aan, en alle noodzakelijke (kleine) onderdelen waren bijgesloten. De collectie was een beetje moeilijk omdat de instructies een beetje onduidelijk zijn met de beschrijving van elke plaat. Uiteindelijk bouwde ik het meer op instinct, maar het werkte goed, zelfs voor een leek. De kast is nu bomproof in de slaapkamer, en niets wiebelt of kraakt. Hij heeft voldoende opbergruimte voor dossiers, Boeken en technologie. Uitstekend voor deze prijs!

May 9, 2022 08:05

Zeer stabiel, zeer mooi van kleur! TOP!

De plank werd snel geleverd. De doos was vrij zwaar, dus je kunt ervan uitgaan dat het niet alleen karton was! Toen we het uitpakten, waren we helemaal in de wolken! Alles past perfect (de gaten passen niet altijd)! En de kleur is ook erg mooi! De plank is vrij zwaar, dus hij kan vrij geplaatst worden zonder dat hij vastgeschroefd moet worden! We zijn er helemaal blij mee en hebben de bijpassende 2x4 plank besteld! Ik kan het zonder aarzeling aanbevelen!

May 9, 2022 08:12

Niets om over te klagen

Ik weet echt niet wat je fout kunt vinden aan deze tablet..... Als je niet helemaal onkundig bent van gereedschap, is het in elkaar zetten geen probleem. Ik (W 30) heb de plank in een goed half uur gebouwd, helemaal alleen en zonder extra handen om iets vast te houden. En nee, ik heb geen handenarbeid, integendeel. Ik raad u echter ook aan om geen houtlijm te gebruiken. Er is maar één manier om de plank in elkaar te zetten, en als je een stuk verkeerd plaatst en het moet omdraaien, kan houtlijm een knoeiboel maken. Zonder houtlijm blijft de plank goed in elkaar zitten. Als je er geen nijlpaard op zet, is hij ook zeer stabiel en geschikt als boekenkast, kamerscherm, enz. Voor de prijs, denk ik dat het erg goed is.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70288 waarderingen