Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Ruimteverdeler "Karree" Zwart met 16 compartimenten Vicco

€ 156,90

Productnummer: 425142193431306

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 3 - 4 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Ruimteverdeler "Karree" Zwart met 16 compartimenten Vicco"
  • Dankzij de eersteklas afwerking van de materialen en de hoogwaardige coating is het oppervlak krasbestendig en zeer gemakkelijk schoon te maken.
  • Het praktische rek biedt in totaal 16 vakken die naar wens kunnen worden gevuld en ingericht. Bovendien ontvangt u in onze aanbieding 8 antracietkleurige vouwdozen.
  • De totale afmetingen van de scheidingswand zijn 138,5 x 142,5 x 29 cm (BxHxD) en de vouwboxen zijn 30 x 30 x 30 cm (BxHxD).
  • Tot de leveringsomvang behoren de scheidingswand met 8 vouwboxen, een geïllustreerde montagehandleiding en het benodigde montagemateriaal.
  • De bijpassende vouwdozen zijn een uitstekende aanvulling op onze kamerverdeler.


Wij zijn al meer dan 15 jaar een van Europa's grootste online retailers en
gepassioneerde specialisten in meubelen en woninginrichting.

De meubels die wij in Duitsland ontwikkelen, combineren hoge designnormen met
kostenefficiënte productie.

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleur
Zwart

Afmetingen
Totaal: 138,5 x 142,5 x 29 cm (BxHxD)
Compartimenten: 33 x 33 x 29 cm (BxHxD) elk

Gewicht
48 kg

Materiaal
Romp: spaanplaat, 15 mm, gemelamineerd

Overige
- 1

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

- 1x kamerscherm met 16 vakken

Decoratie niet inbegrepen
Kleur: Zwart
Breedte: 29cm
Hoogte: 142.5cm
Lengte: 138.5cm
Gewicht: 48kg

8 van 8 beoordelingen

4.75 van 5 sterren


75%

25%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

April 28, 2022 09:11

Mooie stabiele plank

De plank is gemakkelijk in elkaar te zetten en te schroeven. Het is echter te verwachten dat de levering in twee delen op verschillende dagen plaatsvindt. Maar omdat ik dit punt al bekritiseerd heb in de feedback van de dealer, geef ik de plank hier het hoogste cijfer, omdat er niets mis is met de plank zelf.

April 28, 2022 09:07

Zeer goed voor de prijs

Dit is mijn vijfde plank, het pak schroeven past nooit, soms zijn er te veel, soms zijn er niet genoeg, deze keer ontbraken er vier houten pinnen, maar dankzij de vele schroeven kun je dat compenseren. Door de verspringende gaten kun je niet fout gaan met de montage, de levering was bijna sneller zonder Prime, omdat ik al weet hoe ik het in elkaar moet zetten, het kostte me ongeveer 1 uur om het in elkaar te zetten met de bijgeleverde interne zeskant, ik heb momenteel geen geschikt bit voor de accuschroevendraaier.

April 28, 2022 09:14

le regal est stable

Allereerst een dikke proficiat aan de verkoper. Er was een klein probleem en dat was in een mum van tijd opgelost! de kast is stabiel en mooi en was heel gemakkelijk in elkaar te zetten wat wil je nog meer. dus 5 sterren

April 28, 2022 09:02

Absoluut aan te bevelen !

De levering werd aan huis gedaan in 5 dagen. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit zodra ik het uitpakte! (Ik verwachtte het ergste vanwege de negatieve recensies) Het kostte me enige tijd om vertrouwd te raken met de instructies en de verschillende onderdelen (moet ik zeggen dat ik een vrouw ben? =), maar daarna was de montage een fluitje van een cent. Ik hou echt van de betonlook en het feit dat de gevels grijs zijn stoort me helemaal niet, naar mijn mening valt het nauwelijks op. Ik heb ook de drie ophangdozen besteld, die niet erg goed gemaakt zijn, zoals in sommige commentaren al is gezegd, maar die, wanneer ze aan de muur hangen, onberispelijk zijn! Het enige puntje van kritiek is dat er geen muurpluggen bij zaten. Ik ben helemaal tevreden, de planken zijn zeer stabiel en zien er geweldig uit!

April 28, 2022 09:09

De plank voldoet aan de eisen van de

De plank voldoet aan alle verwachtingen. De levering was snel en betrouwbaar. De montage is ook gemakkelijk te maken voor onervaren mensen. Het is echter wel handig om het met twee personen in elkaar te zetten. Er waren genoeg schroeven, enz. De montage-instructies zijn duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. Voor de prijs is het een stabiele plank die ook nog eens een lust voor het oog is. Ik zou dit artikel zo weer kopen!

April 28, 2022 09:05

EEN DUIDELIJKE AANBEVELING!

De plank werd snel en goed verpakt geleverd. Ik was aangenaam verrast door de goede kwaliteit. De plank is snel in elkaar gezet en staat goed. Ik heb het losjes in de kinderkamer geplaatst als een kamerverdeler. Het beweegt NIET. Ik kan het alleen maar aanraden. Zoals ik al zei, is hij ook geschikt voor kinderkamers. SUPER. . . 5 STERNE!

April 28, 2022 09:26

Mooie plank met kleine aftrek wegens transport.

In principe is de plank dus heel mooi en stabiel - voor de prijs kun je nauwelijks klagen. Ik vond de montage niet zo snel (iets meer dan een uur met twee personen) - maar het was OK. De instructies zijn een beetje vreemd en de markeringen van de onderdelen in de instructies zouden veel gemakkelijker te volgen zijn als dezelfde nummering gewoon op de grotere onderdelen zou staan (bijv. als een kleine sticker). De verpakking had al veel te lijden gehad toen hij hier aankwam - het is moeilijk te zeggen of dat door de transporteur is veroorzaakt of daarvoor. Gelukkig was er geen grote schade - van één schapverdeler is een klein hoekje afgebroken (0,5 x 0,5 cm) - het is een beetje lelijk, maar ik heb dat deel naar de muur gedraaid zodat ik het niet kan zien. Voor mij kwamen beide pakjes op hetzelfde moment aan.

April 28, 2022 09:23

Waar voor je geld!

De eerste levering was zeer snel. Tijdens de montage merkten we echter dat de twee zijstukken ontbraken, evenals het deksel en de bodem... Maar ook hier reageerde de verkoper snel en leverde even snel en zonder problemen. De instructies zijn een beetje ongelijk verdeeld. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, is de montage relatief eenvoudig, zelfs voor een vrouw. Ik ben erg blij met de kwaliteit voor deze prijs. Ik heb al een soortgelijke plank, die iets duurder is, maar van dezelfde kwaliteit. Dus ik mag niet klagen. Ik moet echter één ster weghalen voor de "halve levering". Hoewel alles relatief snel en gemakkelijk ging, zou men toch graag het hele pakket in één keer willen hebben.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70288 waarderingen